Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Poenta je u tome da je odluka o prekidu prvenstva politička odluka i klubovi se nisu ni pitali u ostalom ako je ministar zdravstva RŠ-a donio odluku o zabrani sportskih manifestacija i ako mu je u istim okolnostima normalno da 200 ljudi liže jednu kašiku ili da Novak igra tenis pred publikom.
- GoskGabela
- Kontakt:
Eutanazija Čelika je jedini ispravni put za bh nogomet.
Mi i Tosk razigravanje za Premijerku.
Jesu se prošle godine smijali,eh karma je kuja.
Sad upitan i opstanak kluba ,a godinama godinama kroz prste im gledano.
Sad se zale jaja, paradoks
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Beduin
- Kontakt:
Cekaju prvo da im se pokloni taj ostanak u ligi da bi zamolili gradonacelnika da im uplati za licencu pa onda da bi im se otpisao dug i neko namolio placanje priprema i dovodjenje igraca koje nemaju od cega platiti. Bitno je da je sve free, ne mora se imati ni Uprava kluba niti predajednik Skupatine kluba, ma ni sportski direktor...vlakanje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 14:59avenija je napisao/la: ↑20 jun 2020, 12:33Pa naravno da ces im pozeliti Bujrum, bosnjacki kmetovi Arkanovi pokloniše Borcu Evropu. Sta sad ih i tjerati trebate?vlakanje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 12:14
I reprezentacija, bujrum! Za dz dati stadion jer do proljeca ce biti i grijaci postavljeni
Sa upola manje para nego sto je ulozeno u neke koji pljuju po savezu, banjalucki stadion ce biti vrh!
I nije mi jasno kako sad ni reprezentacija pojedincima ne treba?! Pa bar ste se u nju kleli i bili jedinstveni.
Nije valjda vec sad dosao decembar, zeljkovic predsjednik i kao slag na tortu vratio igraca br 6 u bh reprezentaciju?!?!
Ono, najgori moguci scenario!?
Zato kod nas nema dobrodošlice.
99% prekinutih liga nije izbacilo ekipe nelegalno, neke je i sud vratio ali zato bosnjackim kmetovima Begicu, Dzemidzicu, Pilavu je bitno raditi sta Arkan kaze jer je on glavni baja uskoro.
ok, postujem misljenje, al kako gledas na cinjenicu da vi jos uvijek nemate licencu?
odma da budemo nacisto, ja nisam kao neki iz sarajeva(msm na grad, generalno) koji jedva cekaju da vam vide ledja, mozda cak i kraj! naprotiv, pisao sam vec nekoliko puta, da se ne ponavljam...
moje pitanje je, ako se donese odluka da niko ne ispada, da li mislis da klub bez licence moze da ostane u ligi i na koji nacin?
sta ako se kaze, eto, ne ispada se, zvijezda ima licencu, ostaje a gosk i rudar igraju baraz za celikovo mjesto?! ili se kaze, liga sledece godine sa 13 ekipa?
vidim da vam je gradonacelnik majmun i da od njega ne ocekujete nista dobro tako da ne znam kakav je plan za drugostepenu?
milioniti put, dobijete li na drugostepenoj licencu, nema razloga da iz lige ispadnete i ne vjerujem da ce se to desiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zasto bi vi razigravali za premijer ligu?GoskGabela je napisao/la: ↑20 jun 2020, 15:16Eutanazija Čelika je jedini ispravni put za bh nogomet.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi u Bosni nikad nismo uspjeli broj zaraženih spustiti ispod 400 u jednom danu, dok su i Hrvatska i Slovenija to uspjele spustiti i ispod deset zaraženih. Čak je i Srbija uspjela bolje stabilizovati situaciju u odnosu na nas, a o Crnoj Gori i da ne pričam.
Ne vidim kako vam uopće može biti argument "i ostale države u regionu su nastavile prvenstvo."
Ne vidim kako vam uopće može biti argument "i ostale države u regionu su nastavile prvenstvo."
Zeničanima su uvijek u životu svi krivi osim njih! Da se liga proširi na 20 klubova, zenički mrtvac ne smije biti među njima, zato prestanite kukati tetkice jedne i uradite nešto za taj poluklub na izdisaju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Igrac br 6 je u muriji trenutno, tuce se po vasem gradu. Taj sam sebe izbaci iz svega ne treba mu nikovlakanje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 12:14I reprezentacija, bujrum! Za dz dati stadion jer do proljeca ce biti i grijaci postavljeni
Sa upola manje para nego sto je ulozeno u neke koji pljuju po savezu, banjalucki stadion ce biti vrh!
I nije mi jasno kako sad ni reprezentacija pojedincima ne treba?! Pa bar ste se u nju kleli i bili jedinstveni.
Nije valjda vec sad dosao decembar, zeljkovic predsjednik i kao slag na tortu vratio igraca br 6 u bh reprezentaciju?!?!
Ono, najgori moguci scenario!?

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sto vas ne dotice jer nemate licence, cak da ste izborili opstanak ne bi ostali jer nemate licence ni za federalnu!chily-rz je napisao/la: ↑20 jun 2020, 15:15Poenta je u tome da je odluka o prekidu prvenstva politička odluka i klubovi se nisu ni pitali u ostalom ako je ministar zdravstva RŠ-a donio odluku o zabrani sportskih manifestacija i ako mu je u istim okolnostima normalno da 200 ljudi liže jednu kašiku ili da Novak igra tenis pred publikom.
Uprazno kukate, politicka odluka ovo ono pogadja vas taman ko i Londonski Chelsea, isti efekat je imala odluka na vas....samo trosite svoje mozdane celije spamajuci i svadjajuci se sa svima a u biti pametnije se organizovati i otici boriti za statut i spasavati svoj klub.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Svaki normalan Srbin i Hrvat(a proslo ih je kroz repku vagon)je uvjek dobro dosao i gledalo se samo igra i zalaganje.
Ali svaki deklarisani cetnik, daleko mu kuca bila tamam da je Nesta i Maldini u jednom.
Ognjen ako ikada zaigra vise za repku, dabogda svaku izgubili.
Sto se Celika tice, nije zasluzio ostati niti na terenu, niti ima licencu.
Nema tu politike, kada je mogao Borac, Sloboda i td, moze i Celik.
Smijali se Borcu a vidi, gore ih snaslo.
Ali svaki deklarisani cetnik, daleko mu kuca bila tamam da je Nesta i Maldini u jednom.
Ognjen ako ikada zaigra vise za repku, dabogda svaku izgubili.
Sto se Celika tice, nije zasluzio ostati niti na terenu, niti ima licencu.
Nema tu politike, kada je mogao Borac, Sloboda i td, moze i Celik.
Smijali se Borcu a vidi, gore ih snaslo.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Šta je argument da se ne igra ? Korona derneci ? Respiratori koji nemaju svrhu ? Masovni skup antifašista ? Masovni skup opozicije ? Javna proslava titule ? Lizanje kašike i hudbe petkom ? Kafići, nargila barovi i klubovi uredno rade ? Pijace rade ? Tržni centri rade ?Arnelv52 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 15:29Mi u Bosni nikad nismo uspjeli broj zaraženih spustiti ispod 400 u jednom danu, dok su i Hrvatska i Slovenija to uspjele spustiti i ispod deset zaraženih. Čak je i Srbija uspjela bolje stabilizovati situaciju u odnosu na nas, a o Crnoj Gori i da ne pričam.
Pa eto i vidi se kako nam je, nakon što si nabrojao to sve.
-
- Kontakt:
Vi bi ispali i da se igra jos 30 kola.chily-rz je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:05Šta je argument da se ne igra ? Korona derneci ? Respiratori koji nemaju svrhu ? Masovni skup antifašista ? Masovni skup opozicije ? Javna proslava titule ? Lizanje kašike i hudbe petkom ? Kafići, nargila barovi i klubovi uredno rade ? Pijace rade ? Tržni centri rade ?Arnelv52 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 15:29Mi u Bosni nikad nismo uspjeli broj zaraženih spustiti ispod 400 u jednom danu, dok su i Hrvatska i Slovenija to uspjele spustiti i ispod deset zaraženih. Čak je i Srbija uspjela bolje stabilizovati situaciju u odnosu na nas, a o Crnoj Gori i da ne pričam.
Klub vam se rasuo, nemate licencu, duzni bogu i narodu, porezna otkazala reprogram.
O cemu pricamo uopste.
Mozel se ispasti ko covjek makar, sa obrazom.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Argument da se ne igra je da je Slovenija propisala dvosedmičnu izolaciju za ljude koji su ili posjetili Bosnu ili došli u Sloveniju iz Bosne.chily-rz je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:05Šta je argument da se ne igra ? Korona derneci ? Respiratori koji nemaju svrhu ? Masovni skup antifašista ? Masovni skup opozicije ? Javna proslava titule ? Lizanje kašike i hudbe petkom ? Kafići, nargila barovi i klubovi uredno rade ? Pijace rade ? Tržni centri rade ?Arnelv52 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 15:29Mi u Bosni nikad nismo uspjeli broj zaraženih spustiti ispod 400 u jednom danu, dok su i Hrvatska i Slovenija to uspjele spustiti i ispod deset zaraženih. Čak je i Srbija uspjela bolje stabilizovati situaciju u odnosu na nas, a o Crnoj Gori i da ne pričam.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bravo Begiću, nastavi da radis, znaš kako treba 

Zadnja izmjena: Herpes, dana/u 20 jun 2020, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:26Pu **** ti drzavu drzavinu. Majku ti **** svoju balijsko lopovsku.
![]()
Od dva lopova, bolje ovaj neosudjeni barem. Ali dok se ne utvrde sve cinjenice, moze se reci da posten covjek mijenja lopova na mjestu pocasnog...
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 20 jun 2020, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne boji se nikog' u Evropi a boji se Sirokog, Tc i Veleza.
Joj pitari, jadna li vam sudba, jadna vas stvori udba - kome ste ga vi popujkili.

Joj pitari, jadna li vam sudba, jadna vas stvori udba - kome ste ga vi popujkili.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
ja mislim da mi trebamo zastitit rijec "tal" obzirom da smo je ocito mi izmislilikerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:26Pu **** ti drzavu drzavinu. Majku ti **** svoju balijsko lopovsku.
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ne boji se manga nikog, valjda konta naoruzati svoju ekipu kalasnjikovima pa igrati u Evropi.....treba majmunu objasniti da se ne igra u njegovoj diskoteci....kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:28Ne boji se nikog' u Evropi a boji se Sirokog, Tc i Veleza.
![]()
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.