Mada da je bilo navijača, hladno 2:0. Možda bi i De Jonga ponijela atmosfera

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
To su cinjenice ali kako ti npr ubijediti navijaca Barce da je to tako kad on iznese argumente kao on je i sad najbolji na planeti nema logike da se rijesis takvog igraca s takvom statistikom a da klub bude bolji i da krene naprijed za njih su to nezamislive stvari a ne shvataju da je to tako iz razloga sto Barca igra za njega a ne on za Barcu i na kraju ovog crnila od igre on ispada kao heroj i jedini koji kao igra i doprinosi i ok statisticki to stvarno izgleda tako ali prava istina je da on ustvari ovim svojim nacinom igre gusi igrace oko sebe i da prakticno niko ne moze doci do izražaja pored njega plus njegovoj aroganciji nema kraja njega ne zanima ko je dosao na klupu i s kakvim stilom igre jer on je taj koji je stil igre on je sebi nasao poziciju i niko ne smije ni pomisliti da mu se suprotstavi jer molit cu lijepo gospodin je ni manje ni vise trazio od kluba stavku u ugovoru da moze otici kad god zeli za 0€ zamisli ti samo cega se to dosjetilo da bi mogao klub drzati pod kontrolomSaurman je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:17Rekonstrukcija ekipe treba krenuti od Messija (jest najbolji igrač) ali mislim da je vrijeme da ga prodaju dok mogu uzeti dobre pare ipak već ima 33 god i onda krenuti u obnovu tima.Ako njega ostave i urade još par loših transfera rizikuju još veći pad ekipe.
Ronaldo je vrhunski atleta i već je dosta pao što je razumljivo a Messi koji je tri godine mlađi već praktično hoda po terenu.
Upravo tako i ova prica o njegovom kao "prisilnom" vracanju nazad po loptu je smijesna eto niko ne zna igrati samo on a niko nece da pogleda realno i da kaze onako kako jeste kao tiEvander je napisao/la: ↑20 jun 2020, 13:06Ja ne znam da li ste vi coravi ili sta?
Pricate o nekim kreativnim veznim igracima, a igra se uvijeka svodi na to da se Messi izvuce na sredinu i mora mu se obavezno dati lopta.
Kako neko da bude kreativan, ako nema te ovlasti u ekipi i ako ne ucestvuje u igriina taj nacin?
I zasto dovoditi kreativne igrace, ako nece imati loptu u nogama?
Bit ce jos samo jedan skupi flop.
A kad je to Griezmann bio dribler? Jel to radio u Atleticu i Francuskoj? Njegov zadatak je igrat odbranu i davati golove, kao sto je uvijek i radio, a statistika mu i nije tako losa s obzirom koju poziciju igra, bolja je nego recimo Neymarova u prvoj sezoni. Druga je stvar sto mi nemamo krila pa on ne moze fino bit u vrhu i zabijat.
Apsulutno tacno sve od a do z. Samo pojedini su ili coravi pa to ne vide, ili ne zele da vide.Zonked je napisao/la: ↑20 jun 2020, 14:37To su cinjenice ali kako ti npr ubijediti navijaca Barce da je to tako kad on iznese argumente kao on je i sad najbolji na planeti nema logike da se rijesis takvog igraca s takvom statistikom a da klub bude bolji i da krene naprijed za njih su to nezamislive stvari a ne shvataju da je to tako iz razloga sto Barca igra za njega a ne on za Barcu i na kraju ovog crnila od igre on ispada kao heroj i jedini koji kao igra i doprinosi i ok statisticki to stvarno izgleda tako ali prava istina je da on ustvari ovim svojim nacinom igre gusi igrace oko sebe i da prakticno niko ne moze doci do izražaja pored njega plus njegovoj aroganciji nema kraja njega ne zanima ko je dosao na klupu i s kakvim stilom igre jer on je taj koji je stil igre on je sebi nasao poziciju i niko ne smije ni pomisliti da mu se suprotstavi jer molit cu lijepo gospodin je ni manje ni vise trazio od kluba stavku u ugovoru da moze otici kad god zeli za 0€ zamisli ti samo cega se to dosjetilo da bi mogao klub drzati pod kontrolomSaurman je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:17Rekonstrukcija ekipe treba krenuti od Messija (jest najbolji igrač) ali mislim da je vrijeme da ga prodaju dok mogu uzeti dobre pare ipak već ima 33 god i onda krenuti u obnovu tima.Ako njega ostave i urade još par loših transfera rizikuju još veći pad ekipe.
Ronaldo je vrhunski atleta i već je dosta pao što je razumljivo a Messi koji je tri godine mlađi već praktično hoda po terenu.
Dovedu Grizija lik zaboravi igrati dovedu ovog dovedu onog sve isto i na kraju ih najlakše nazvati "flopovi" i kriviti upravu i navodno "ne uklapaju se u Barcin stil igre"hej kao da oni igraju vanserijski kao u vrijeme Xavia i Inieste pa da se teze uklopiti a ustvari ne mogu se uklopiti u njegov stil igre Messi-Alba-Messi i u toj kombinaciji su igraci tipa Griezmanna suvisni
Upravo tako i ova prica o njegovom kao "prisilnom" vracanju nazad po loptu je smijesna eto niko ne zna igrati samo on a niko nece da pogleda realno i da kaze onako kako jeste kao tiEvander je napisao/la: ↑20 jun 2020, 13:06Ja ne znam da li ste vi coravi ili sta?
Pricate o nekim kreativnim veznim igracima, a igra se uvijeka svodi na to da se Messi izvuce na sredinu i mora mu se obavezno dati lopta.
Kako neko da bude kreativan, ako nema te ovlasti u ekipi i ako ne ucestvuje u igriina taj nacin?
I zasto dovoditi kreativne igrace, ako nece imati loptu u nogama?
Bit ce jos samo jedan skupi flop.
Barca je zarobljenik Messija i to je realnost i ta prica bit ce bolje kad odu Busi Pique i sl. kao ovi "stari igraci istroseni" varate se Barca ce igrati ovako sve dok je on u klubu bez obzira na promjene rostera i trenerskog imena na klupi
Onog trenutka kad Messi napusti klub vraca se i Pep Guardiola zapamtite ove rijeci
To onaj pacijent što sam sebi lajkuje postoveBosniaBoston je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:17Ovo ti je onaj NadalRafa odnosno dupli account istog![]()
https://i.postimg.cc/NfHvp4rW/goretzka.png
Po cemu je Real gori Tita ti? Pa u medjusobnom vas dobili a prvu ste jedva bod izvukli. Problem Reala je konstanta koja se polako popravlja, a da su kvalitetniji od Barce svakako da jesu.
Gdje su im onda bodovi? Tek trebaju dobiti utakmici, da bi se izjednacili bodovno sa Barcelonom.
Savrseno receno i u potpunosti se slazem a ovakvo pisanje lazi stvarno nije potrebnoEvander je napisao/la: ↑20 jun 2020, 15:44Messi jeste individualno i dalje najbolji na svijetu, sa loptom u nogama, ali ponjagori u igri bez lopte i timskom fudbalu. Ne cini suigrace boljima, cak sta vise, gusi ih. Ekipa u kojoj on igra, nikad nece bitu najbolja. I u Argentini, Aguero i ostali, losije izgledaju kad igraju sa njim.
Ako vec grade ekipu oko njega, onda trebaju dovoditi radne igrace koji ce trcati za njega, a ne zvijezde tipa Couthino i Grizman.
Dovedi De Brujne u ovu Barcelonu, bio bi flop, jer bi bio uskracen za ono gdje je najbolji, loptu u nogama.
I garantujem jednu stvar, ni Xavi ni Guardiola nece doci u Barcelonu, dok Messi bude aktivan.
Hvala ti sto si ovim postom potvrdio da nemam apsolutno nista protiv njega jer da imam hejtao bih ga konstantno a ne bih ga kao sto kazes "velicao" sto je tacno da velicao sam ga i stojim iza svakog svog posta u to vrijeme i isao je u pravcu da bude najbolji svih vremena sta se desilo zadnjih 5 ili 6g zasto je postao samo setajuci nabijac statistike dok u isto to vrijeme najveci rival Ronaldo pisa krv na terenu za svoje klubove i Portugal i zasto je u svim utakmicama u fazi izbacivanja kako za klub tako i za Portugal kljucni covjek na terenu dok Argentinac pokaze svoj status "GOAT" uglavnom u utakmicama protiv Eibara i Levantea
Odvadi malo i ponovo pročitaj šta sam napisao za Messija, ne mogu se ponavljati.On je na zalasku karijere i klub je postao njegov rob, Messi se pita ko će doći u klub, ko će i koliko igrati to jednostavno tako ne može funkcionisati.Zato nijedan menadžer sa renomeom nije došao u Barcelonu jer zna da bi se Argentinac mješao u posao.Ovako su doveli ovog pajaca Setiena koji se pita koliko i ja, imao je takav uticaj na igru da je Griezmann postao zamjena za Braithwaita dalje ne treba ništa više reći.let3 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 14:58
Sarma da juce tvrdio Messi najbolji na svijetu, a sad trazi da se prvi prodaje, dok se s druge strane zalaze da se obavezno produzi ugovor za 34-godisnjeg perspektivnog Nojerapljuje DeJonga , vidio ga nekako na terenu, a momak nije bio ni u protokolu za utakmicu
![]()
Jao daj da razbijem i ovaj mit "Messi se vraca u sredinu po loptu" ne mogu vise citati ova nebulozna kmecanjaleorey je napisao/la: ↑20 jun 2020, 14:19Riziko je napisao/la: ↑20 jun 2020, 14:05aman čovječe, jes gledao, konkretno sinoć?
Dakle u veznom Ivan, Serhio i Vidal, priđu Pique i Lengle, i onda se tu još Messi vrati, napravi se gužva.
Onda se dadne lopta Leu, on gađa Vidala, Suareza il Bretvajta, lopta Albi, koji uglavnom gled da messiu vrati i tako u krug.
Odbrana stane usko, mi na gol ne možemo šutnuti. Da se Messi više otvara, odvukvao bi odbranu, da uđe iza leđa, otvorio bi šut za 20-25m, ovako ni to ne možemo.
Presing je bio poprilčno dobar sinoć, mada su nas riješavali lakše u drugom poluvremenu.
O kakvoj guzvi pricas? Vidis da se covjek mora vracat da bi dovukao loptu do yebenog 16 sto je yebena sramota u 2020 godini da se tako igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.