Kao što ćemo sutra mi sa vamaadnan24 je napisao/la:Schalke se poigrava sa Bavarcima
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Vom Jäger zum Gejagten
T'a je,vratio si se staroj kokari Ninigeronimo je napisao/la:Kao što ćemo sutra mi sa vamaadnan24 je napisao/la:Schalke se poigrava sa Bavarcima
''Stara ljubav,zaborava neJmaaa
P.S @seci treba malo vremena,da to sljegne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma jašta bolan, ovako sam sam protiv svih...ki Rambo.harishp je napisao/la: ''Stara ljubav,zaborava neJmaaa
Žiku Hantrage što je uzeo braniti super-maria.
I njake cifre spominje, a ne zna haman da će te cifre ukopati njegovog njofru.
Vom Jäger zum Gejagten
Nesto slicno slusam vec 5-6 kola...valjda cete i "vi" nekad pogoditi...cisto da bude zanimljivijegeronimo je napisao/la:Kao što ćemo sutra mi sa vamaadnan24 je napisao/la:Schalke se poigrava sa Bavarcima
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 04 dec 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Bogu da i ovaj Schalke vise nesto napravi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
U potpunosti si u pravu. Vrijeme je da nekad pogodimoadnan24 je napisao/la: Nesto slicno slusam vec 5-6 kola...valjda cete i "vi" nekad pogoditi...cisto da bude zanimljivije
Kao i da ovaj Schalke nešto napravi.
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:U potpunosti si u pravu. Vrijeme je da nekad pogodimoadnan24 je napisao/la: Nesto slicno slusam vec 5-6 kola...valjda cete i "vi" nekad pogoditi...cisto da bude zanimljivije![]()
Kao i da ovaj Schalke nešto napravi.
Da li je vrijeme to cemo vidjeti sutra...
A Schalke je veoma opasan protivnik...ako nista onda u jednoj utakmici
Podrazumijeva se Adnane, ali, ja kao dalekovidni kažem na vrijeme da je došao trenutak za tako neštoadnan24 je napisao/la: Da li je vrijeme to cemo vidjeti sutra...
A Schalke je veoma opasan protivnik...ako nista onda u jednoj utakmici
Nećemo više palamuditi, nego se čujemo sutra u isto vrijeme.
Za Schalke sam davno rekao šta mislim i očekujem, tako da čista obraza mogu ići u nove poduhvate.
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la: Podrazumijeva se Adnane, ali, ja kao dalekovidni kažem na vrijeme da je došao trenutak za tako nešto![]()
Nećemo više palamuditi, nego se čujemo sutra u isto vrijeme.
Za Schalke sam davno rekao šta mislim i očekujem, tako da čista obraza mogu ići u nove poduhvate.
Dobro...ne ostaje nam nista drugo nego da cekamo mec sutra...
A ja ako se dobro sjecam ti si prije 2 sedmice ganjao neki 1x na Freiburg...probaj i sutra nesto slicno,ili mozda cist 1 ako si vec siguran
Jah,ali onaj drugi spomenu statistike Salihovica i Svajnija pa se bas zaibreti kad ih provjeri.Ko biva nemoj ti sta bi bilo kad bi bilo,nego gledaj statistike kao tu Salihovica nigdje nema jer Svajni ''dominira''geronimo je napisao/la:Ma jašta bolan, ovako sam sam protiv svih...ki Rambo.harishp je napisao/la: ''Stara ljubav,zaborava neJmaaa![]()
Žiku Hantrage što je uzeo braniti super-maria.![]()
I njake cifre spominje, a ne zna haman da će te cifre ukopati njegovog njofru.
Ali ne lezi vraze .Salihaga ima skoro datih golova u BL kao i Svajni(za koji gol manje)a skoro troduplo manje odigranih utakmica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sutra ako Dortmund uzme nijedna termometar nece moci izmjeriti minus u Minhenu 
nema potpisa
Navijači Juventusa najbolje znaju sta je minusAdmir_Sa je napisao/la:Sutra ako Dortmund uzme nijedna termometar nece moci izmjeriti minus u Minhenu
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Da juve ispade iz uefa kupa, strasno bas drma kriza italijanski fudbal... Ubedljivo najgori za gledanje, lagano propada nije kao sto je bio... 
bayern tone li tone, nema lige prvaka iduce sezone 
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- sarajlija89
- Kontakt:
@saurman
admir za romu navija...ne diraj Juventus
Juventini na ovom forumu nisu nikad i nikog provocirali
..a mogu vjeruj..jer nijedan veliki tim nema bolji skor od Juventusa u medjusobinim duelima
a bgm i od vecine smo trofejniji...
mada... ne volim ni ja vala bayern,kao i manchester...cisto sto imaju vise srce nego znanja nekad...al sta imam provocirat

admir za romu navija...ne diraj Juventus
Juventini na ovom forumu nisu nikad i nikog provocirali
mada... ne volim ni ja vala bayern,kao i manchester...cisto sto imaju vise srce nego znanja nekad...al sta imam provocirat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- roy_makaay
- Kontakt:
Imam neki predosjećaj da će im ga "naš" Ekici strpat.geronimo je napisao/la:Auf geht's Cluberi![]()
Žutari, jeste li se warm anziehen?
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Khm... zahtijevam provjeru ove informacije, cisto onako da se obrazujem.sarajlija89 je napisao/la:jer nijedan veliki tim nema bolji skor od Juventusa u medjusobinim duelima
Moze li Dortmund dobiti veceras? Naaaaaravno da moze.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Haha joj ovih komentatora na EuroSportu,ovaj jedan cita neku poruku od nekog gledaoca i cita naprijed Dortmund,mrzim Bayern kad ovaj drugi ko iz topa e tu se slazem 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Haha joj ovih komentatora na EuroSportu,ovaj jedan cita neku poruku od nekog gledaoca i cita naprijed Dortmund,mrzim Bayern kad ovaj drugi ko iz topa e tu se slazem
Ova dvojica su gori od onog OBN tandema...o svemu pricaju samo ne o utakmici koja je u toku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.