Upravo tako, velika je "ljaga" u ocima Europe i UEFA kad ti je pocasni direktor osudjenik, iako ja postujem tog covjeka, od cinjenica se ne moze pobjec. Mada je i Begic namazan svim bojama, od dva zla, manje zloSteven11 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:27.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:26Pu **** ti drzavu drzavinu. Majku ti **** svoju balijsko lopovsku.
![]()
Od dva lopova, bolje ovaj neosudjeni barem. Ali dok se ne utvrde sve cinjenice, moze se reci da posten covjek mijenja lopova na mjestu pocasnog...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Javite Vici da se obrat Šeraniću, stiže 01.07 dan za kad je najavljena nova odluka o profesionalnom sportu na tlu manjeg bh entiteta. Ako je zabrana važila u vrijem kad je bilo duplo manje zaraženih sad možemo očekivati, zabranu makar 3 naredna mjeseca. Ljudi brinu o zdravlju sportista 

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Slazem se... To sto je Begic namazan jos ga ne cini kriminalcem. Sasvim ok zamjena u ovom trenutku, posten covjek dolazi a lopov odlazi..extazy je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:51Upravo tako, velika je "ljaga" u ocima Europe i UEFA kad ti je pocasni direktor osudjenik, iako ja postujem tog covjeka, od cinjenica se ne moze pobjec. Mada je i Begic namazan svim bojama, od dva zla, manje zloSteven11 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:27.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:26Pu **** ti drzavu drzavinu. Majku ti **** svoju balijsko lopovsku.
![]()
Od dva lopova, bolje ovaj neosudjeni barem. Ali dok se ne utvrde sve cinjenice, moze se reci da posten covjek mijenja lopova na mjestu pocasnog...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Beduin
- Kontakt:
Dmevna doza Zeljinog navijaca, psuje Begica jer kao neosudjen mijenja osudjenog sportskog radnika Osima.
Karaj Begicu, necemo ti mi govoriti kako ces nas handriti.
Karaj Begicu, necemo ti mi govoriti kako ces nas handriti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tačno cirkus, ovaj nesposobnjaković umjesto kriminalca.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:26Pu **** ti drzavu drzavinu. Majku ti **** svoju balijsko lopovsku.
![]()
*evo ovu državu, nema nama napretka kad su nam ovakvi počasni predsjednici...
Što mene pitaš? Postoje ljudi plaćeni za taj posao a koliko vidimo ne rade ga kako treba: em što se tiče pandemije nikad nismo bili u korak sa susjednim državama, em nam se sad korona evo i vratila.
Ja ti samo kažem da ne pali taj argument kako komšije jer su se oni puno više izgleda potrudile da stave pandemiju pod kontrolu.
Dnevna doza navijaca Slobode. On se jadan brine o komentarima Zeljinih navijaca, a zadnji put gledo Slobodu 11.10 zbog cirkusa u sopstvenom klubu

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
90 minuta i prekid nema revanša .Neda Ćeranić.I ovaj bivol će biti predsjednik saveza.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:28Ne boji se nikog' u Evropi a boji se Sirokog, Tc i Veleza.
Joj pitari, jadna li vam sudba, jadna vas stvori udba - kome ste ga vi popujkili.
![]()
Eto, staviše je Srbi pod kontrolu tako što pustiše 15 hiljada ljudi na stadion :rolArnelv52 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 17:02
Što mene pitaš? Postoje ljudi plaćeni za taj posao a koliko vidimo ne rade ga kako treba: em što se tiče pandemije nikad nismo bili u korak sa susjednim državama, em nam se sad korona evo i vratila.
Ja ti samo kažem da ne pali taj argument kako komšije jer su se oni puno više izgleda potrudile da stave pandemiju pod kontrolu.
Ovo vam je najava da naredne sezone Borac nece boda izgubii u gostima a ne kod kuce, zna se kako i na koji nacin.tuzlac je napisao/la: ↑20 jun 2020, 17:0290 minuta i prekid nema revanša .Neda Ćeranić.I ovaj bivol će biti predsjednik saveza.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:28Ne boji se nikog' u Evropi a boji se Sirokog, Tc i Veleza.
Joj pitari, jadna li vam sudba, jadna vas stvori udba - kome ste ga vi popujkili.
Mjau !
- UstanikSBII
- Kontakt:
Podržavam to evo koliko vidim iz medija igrači Veleža umiru doslovno na terenu! Srećom Vice se brine za sve tako da nema velike brige sve se odgada na još 3 mjeseca! Šta će sad bagra RS-ovska smislitiSaMoVelez je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:54Javite Vici da se obrat Šeraniću, stiže 01.07 dan za kad je najavljena nova odluka o profesionalnom sportu na tlu manjeg bh entiteta. Ako je zabrana važila u vrijem kad je bilo duplo manje zaraženih sad možemo očekivati, zabranu makar 3 naredna mjeseca. Ljudi brinu o zdravlju sportista![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Beduin
- Kontakt:
Jesil ovo pokusao da ispadnes smijesan ili jednostavno da dokazes da si navijac Zelje?
075 ❤
075 ❤
Da. I iz Srbije ako dolaziš moraš u 14-dnevnu izolaciju.chily-rz je napisao/la: ↑20 jun 2020, 17:07Eto, staviše je Srbi pod kontrolu tako što pustiše 15 hiljada ljudi na stadion :rolArnelv52 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 17:02
- Beduin
- Kontakt:
Ja bih jeb'o Karleusu pa makar morao za Zelju navijati i prozivati druge za namjestanje utakmica.
075 ❤
075 ❤
- Osttribine
- Kontakt:
Pa ljudi dragi kako vam ne dosadi iz dana u dan jedno te isto pisati, šeranić, vico, arkan, proklet da si begiću, dzemidzicu, prodali se rs ovcima itd.
Pomirite sa s tim da je liga zavrsena politickom odlukom i to je to, mnogo su tu veci motivi od toga da se Borcu dodijeli evropa ili Sarajevu titula, ali dzaba kad mnogi to ne kontaju. Molite Boga da se ovo smiri i da kakvom ludom srecom se vratimo na tribine 1. Augusta u novoj sezoni.
Pomirite sa s tim da je liga zavrsena politickom odlukom i to je to, mnogo su tu veci motivi od toga da se Borcu dodijeli evropa ili Sarajevu titula, ali dzaba kad mnogi to ne kontaju. Molite Boga da se ovo smiri i da kakvom ludom srecom se vratimo na tribine 1. Augusta u novoj sezoni.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Cude se a pricaju da mi drzimo savez ,e pa plavi prevaranti sve cemo iz saveza izbaciti sto ima dodira sa plavom bojom i Osim filozofijom (kriminalnoj).kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:26Pu **** ti drzavu drzavinu. Majku ti **** svoju balijsko lopovsku.
![]()
Vi ako sta imate protiv bunite se nemojte ko tetkice samo po netu prozivati i tipkati porukice ...
-
- Kontakt:
Begic nije osudjivan. Znaci ovo je korak naprijed za saves. Svaka castkerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 16:26Pu **** ti drzavu drzavinu. Majku ti **** svoju balijsko lopovsku.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.