da si vidio brate ovaj vikend raja u Beogradu mladih djeva na sve strane ludnica mrtva
Gdje si to hodao
petak na subotu se otislo malo do komsiluka sa rejva na narodnjacki splav i klubove i tako u krug citavu noc trazio potencijalna krila za zelju al vidim drzi Amar to sve pod kontrolom
E moj Braconi, valja ti tekstove naci kad iznenada neko potpise. Ovako si mogao polahko prikupljati clanke.
Našao sam nešto što će mi dušu razgalit, naime Dženo nam je objavio nedavno novi youtube klip svojih poteza i to na svom kanalu. Dao nam je znak da će ići, a mi ga ne vidjesmo.
da si vidio brate ovaj vikend raja u Beogradu mladih djeva na sve strane ludnica mrtva
Gdje si to hodao
petak na subotu se otislo malo do komsiluka sa rejva na narodnjacki splav i klubove i tako u krug citavu noc trazio potencijalna krila za zelju al vidim drzi Amar to sve pod kontrolom
E moj Braconi, valja ti tekstove naci kad iznenada neko potpise. Ovako si mogao polahko prikupljati clanke.
Našao sam nešto što će mi dušu razgalit, naime Dženo nam je objavio nedavno novi youtube klip svojih poteza i to na svom kanalu. Dao nam je znak da će ići, a mi ga ne vidjesmo.
Al je prsko pitare kad god je htio, sto jest jest
Kad pogledas ove highlightse reko bi covjek moze komotno u lige petice
Btw. 3:38 na klipu, Veseli ne zna ni noge postavit kako treba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Al je prsko pitare kad god je htio, sto jest jest
Kad pogledas ove highlightse reko bi covjek moze komotno u lige petice
Btw. 3:38 na klipu, Veseli ne zna ni noge postavit kako treba