NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
GOSK je bolji i to podosta treba obratit paznju i na Dinu Dizdarevica igrao davno kod nas imam problem sa parama u TOSK-u
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ja licno ni pod razno ne bi volio da on dodje.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:16GOSK je bolji i to podosta treba obratit paznju i na Dinu Dizdarevica igrao davno kod nas imam problem sa parama u TOSK-u
Realno najbolji je bio sa 18 god kod nas. Ovo ostalo sve sminka,tetovaze itd itd. Imamo mi trenutno puno bolji igraca u klubu od njega i puno boljih ima za dovesti.
Sto se mene tice dino dizdarevic NIKAKO!
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Rekao mi je.zivimo u istom mjestu...samo premijer liga ili vani.a u prvoj samo bi kod nas igrao naravno ako ga nasi zele...Bihacit1937 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 13:07Eto ti ko fol znas
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Reklo bi se neki igrač jbt lik panj, i on bira PL ili vani
:D:D. Koliko menadžeri napune glavu šuplju fudbalerima. Lik najgori u raspaloj Zvijezdi

-
- Kontakt:
Jos boli poraz u gradaccu? Kako fajic, hoce li meha u tc ili ga jos molite da ostane....jolejolemusamusa je napisao/la: ↑22 jun 2020, 09:27Reklo bi se neki igrač jbt lik panj, i on bira PL ili vani:D:D. Koliko menadžeri napune glavu šuplju fudbalerima. Lik najgori u raspaloj Zvijezdi
-
- Kontakt:
crvenobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 12:47Jos boli poraz u gradaccu? Kako fajic, hoce li meha u tc ili ga jos molite da ostane....jolejolemusamusa je napisao/la: ↑22 jun 2020, 09:27Reklo bi se neki igrač jbt lik panj, i on bira PL ili vani:D:D. Koliko menadžeri napune glavu šuplju fudbalerima. Lik najgori u raspaloj Zvijezdi
Hocete se vi ugasiti ili cete ipak nastaviti igrati?
-
- Kontakt:
Znat ce se u toku ove sedmice.al sve mi lici na politcki interes dvije stranke se prepucaju.ako grad odustane od zvijezde sdp gubi izbore 100%. A to neki jedva cekaju...
Bit ce Zvijezde jos
-
- Kontakt:
Kod nas je sve politika. I Jedinstvo kao ove godine ganja PL i ako ne udjemo nece ganjati opet 4 god. Sve politika usla u krv sporta
-
- Kontakt:
Sa takvima treba ostro na pravu
opusteno bez nerviranja molim...eto poslali smo olimpića vama u pl.pa se ducajte vi sa njim 

Ojeda nije los, ima malo problem sa trcanjem i pokrivanjem nazad, ali je u napadu odlican
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ajde neka su počeli sa pojačanjima napokon 

Kakav je ovaj Olic?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Lucas je pravi igrač ! Sigurno iznad Prve lige FBiH
Pisao sam vam ja na temi jucer... Fin igrac, msm da je jos uvijek zasticeno godiste, moze jos puno napredovati ako se bude radilo s njim kako treba i davala mu minutaza. Ne znam sta u Slobodi planiraju s njim.
Fizicki je jos tanak za PL, vjerovatno ce biti neka zamjena.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Kad u nas pocinju pripreme?
Terzin napustio klub.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nek je otisao i Terzin i neka ide svako ko misli da moze bolje, samo ne znam cemu oplakivanje igraca sa kojima smo zauzeli cvrsto 14.-to mjesto i gazio nas ko je htio, ako je situacija onakva kako Berberovic kaze treba poceti pripreme sto prije i sto prije početi uigravati ekipu ljudi MALO JE VREMENA liga pocinje 8.8
mada ja iskreno u sve sumnjam mi smo kraljevi kada su u pitanju obecanja nijedan klub u europi ne obecava kao mi realnost je vec nas problem i to je surova istina
mada ja iskreno u sve sumnjam mi smo kraljevi kada su u pitanju obecanja nijedan klub u europi ne obecava kao mi realnost je vec nas problem i to je surova istina

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Cini mi se da je Olic na polusezoni otisao, ali nisam siguran. Sta je sa Musijom i onim drugim iz Mladosti?
Ako napadamo vec tu premijer ligu, bilo je i za ocekivati da pojedini odu, za nesto vece nisu kalibar. A i vazda se pojedinci nakon polusezone dizu u nebesa i onda placu ljudi za njima. Place li ko kad klub Aniju, Jasaru ili ostalim domacim momcima ostane duzan platu/plate?
Fajic previse trazi, samo se nadam da ce neki kompromis uspjeti postici sa njim. Do prozivke izgleda necemo nista vise znati.
Ako napadamo vec tu premijer ligu, bilo je i za ocekivati da pojedini odu, za nesto vece nisu kalibar. A i vazda se pojedinci nakon polusezone dizu u nebesa i onda placu ljudi za njima. Place li ko kad klub Aniju, Jasaru ili ostalim domacim momcima ostane duzan platu/plate?
Fajic previse trazi, samo se nadam da ce neki kompromis uspjeti postici sa njim. Do prozivke izgleda necemo nista vise znati.
Terzina bih oplakivao jer je dobar igrac da nismo fino popunjeni na stoperu... Ima Koprivica, Kladar i mladi Devedzic, sasvim dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.