Repka 2-0 Rona.
@let3 vire ti pertle iz Petardinog pakasa
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Pa ovdje samo sto velikim slovima jos ne pise SPRDNJARajaz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 17:33Policeman je napisao/la: ↑27 nov 2014, 22:481. Di Maria -glavni igrac Reala prosle sezone, igrac utakmice u finalu CL
2. Messi -najbolji igrac SP
3. Ronaldo -postigao najvise golova iz penala prosle godine, nevidljiv u fazi izbacivanja LP, nevidljiv na SP,nevidljiv u finalu LP, proslavio 4 gol u finalu LP kao da je odlucujuci,postigao bruku golova poluamaterskim timovima u Spaniji i voli ga Blatter, sad kad bolje razmislim on ima najvise postignuca od prosle g.![]()
![]()
Nije to to bez ove gestikulacije rukom

Yebiga tad Ronaldo nabija statistiku od 1/4 ovom vjerovatno nije zanimljivo igrati u zavrsnici LP protiv "Wolfsburga, Apoela, Galatesaray, CSKA, Schalkea, Porta itd itd"

Kako mislis uzeo 4LP? ali dobro ok nema veze nek bude malo zanimljivije racunat cemo i onu iz 2006 kad je igrao vise za Barcelonu B nego za prvi tim
Prijateljski savjet, nemoj višeZonked je napisao/la: ↑21 jun 2020, 17:54Pa ovdje samo sto velikim slovima jos ne pise SPRDNJARajaz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 17:33Policeman je napisao/la: ↑27 nov 2014, 22:481. Di Maria -glavni igrac Reala prosle sezone, igrac utakmice u finalu CL
2. Messi -najbolji igrac SP
3. Ronaldo -postigao najvise golova iz penala prosle godine, nevidljiv u fazi izbacivanja LP, nevidljiv na SP,nevidljiv u finalu LP, proslavio 4 gol u finalu LP kao da je odlucujuci,postigao bruku golova poluamaterskim timovima u Spaniji i voli ga Blatter, sad kad bolje razmislim on ima najvise postignuca od prosle g.![]()
![]()
![]()
Računaju mu ligu nacija za koju je i sam Ronaldo izjavio da je nebitna i da je neće ni igrati i kada je Portugal došao do polufinala onda se vratio u reprezentaciju. Da sam bio na mjestu Santosa ne bi ga ni pozvao.
Pa Messi odigrao 8 utakmica vise, ne mozes to porediti.Petardaa je napisao/la: ↑21 jun 2020, 18:29Meni je više interesantan ovaj podatak.
Messi has scored 29 goals and has given 14 assists in 34 finals played
Cristiano Ronaldo has scored 19 goals and has given 2 assists in 30 finals played
Ili ovaj![]()
Mesi - Real Madrid; 41 U, 26 gol, 14 asist
CR - Barcelona: 33 U, 18 gol, 1 asist
Kazem ja muk na temi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.