Isto kao da si.
Tako je Rijo, Alpe su u pitanju znas znanje
Moderator/ica: insider
Isto kao da si.
Video govori vise od slikario_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 18:11Nabaci jos koju sliku, kad je tako lijepo i suncano, da i nas sunce ugrije![]()
Hoces reci da Radulovic nije trebao imati jedno 15% da je narod normalniji?dscile je napisao/la: ↑21 jun 2020, 21:57Vucic kakav god da je ovi iz opozcije se nemaju sta zaliti, jer su bukvalno beskorisni cirkuzanti.
Nekako naprihvatljivija figura je ovaj Sapic, ali mi ne moze biti skroz prihvatljiv s obzirom da se radi o jos jednom u nizu na politickoj sceni sa kupljenom diplomom.
Radulovic je tamo gdje treba biti, u s*pku politike. Obican prevarant kao i njih 99.9%, samo sto je on pored toga i klaun koji je vrsio utaju poreza.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 22:01Hoces reci da Radulovic nije trebao imati jedno 15% da je narod normalniji?dscile je napisao/la: ↑21 jun 2020, 21:57Vucic kakav god da je ovi iz opozcije se nemaju sta zaliti, jer su bukvalno beskorisni cirkuzanti.
Nekako naprihvatljivija figura je ovaj Sapic, ali mi ne moze biti skroz prihvatljiv s obzirom da se radi o jos jednom u nizu na politickoj sceni sa kupljenom diplomom.
Ruku na srce meni su se kao Bosnjaku svi usmrdili, Srbija nema ljevicu. Ali eto recimo za Srbe je zdrav Radulovic kao za narod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.