Muzika (diskusija)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika (diskusija)
Trebao moj rođak prošlo ljeto u Pulu na Fighterse, dogovorio sve sa jaranom i ujutro samo što su krenuli poče vrištati jaran aj stomak bolovi drž ne daj, puče čojku slijepo crijevo jedva živu glavo izvukao i ne odoše. Kaže on njemu, da si bar umro jbt 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Propustio je ovo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ovo je babo, ćaća, Tito

Vala, moraće se makar do Beča dobaciti jedno ljeto, koje ne znam al biće valjda

A ovo u Puli je bolesno, prvo zbog aukustičnosti a zatim zbog same јebene Arene, pa gledaj kako moćno izgleda još zamisli atmosfere

Al je do karte јebeno doći, znam po ovoj dvojici. Mal broj zbog kapaciteta jbg, a rasproda se u minuti, ovi su čudnim putevima došli do istih

Mogu misliti kakav je nebeski osjecaj svirati uz ovakvu velicinu i jos ovako pokidatiOsim13 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:37Ma ovo je babo, ćaća, Tito![]()
Vala, moraće se makar do Beča dobaciti jedno ljeto, koje ne znam al biće valjda
A ovo u Puli je bolesno, prvo zbog aukustičnosti a zatim zbog same јebene Arene, pa gledaj kako moćno izgleda još zamisli atmosfere
Al je do karte јebeno doći, znam po ovoj dvojici. Mal broj zbog kapaciteta jbg, a rasproda se u minuti, ovi su čudnim putevima došli do istihzato su čini mi se dvije noći svirali.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Za te koncerte su planule karte cim su pustene u prodaju. Citao sam da su im dosta pokupovali viagogo botovi pa je raja koja je dosla cak i do naplate za karte ostala bez istih jer su im serveri popadali. Malo bi bilo i 5 noci zaredom da su svirali.
Trebao ove godine ici na Nova Rock u Austriju al propade sve zbog corone al ako nista uspjeli su vecinu line-upa prebacit za iducu godinu.
Trebao ove godine ici na Nova Rock u Austriju al propade sve zbog corone al ako nista uspjeli su vecinu line-upa prebacit za iducu godinu.
Ne mogu nigdje da nađem da je odgođeno, a uvjeren sam da sam to pročito negdje.

EDIT: Našo sam na Facebooku. Fejs jači od googlea

Let's talk about SIX baby!
- nextterrain
- Kontakt:
Nisam znao da ima ovdje kolega koji slusaju King Gizzarde.
Obavezno pogledajte sve njihove KEPX nastupe i ako niste znali pjevac Stu je tu audio mixer.
Bilo mi je presmijesno kad su uradili trash metal album, ali meni je najdrazi mozda monokromatska banana, cijeli album iako kepx mix mi je bolji od albumskog.
Dobri su Australci pravo, Gizzardi, Impala, Pond
Koja treba i vokalcina je ova Ivana jbt, obje zene bi ostavio 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam ni znao da je postojala ova grupa

Ivana Peters zaslužuje mnogo veću solo karijeru.
Let's talk about SIX baby!
Jel neko za da organizujemo ko neko takmičenje za najbolji domaći, pa najbolji strani bend? Po sistemu bodovanja kao za forumaša godine. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Agonize i Slayer. Da ne praviš džaba.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Samo dva pitanja postoje na koja ne mogu odgovoriti. To je jedno od njih.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ajde onda ovako. Glasanje nek traje do petka 26.6.2020. godine. Ja ću preuzeti tu ulogu za sabiranje.
1. xxxxx 7b
2. yyyyy 5b
3. zzzzz 3b
4. aaaaa 2b
5. bbbbb 1b
Prvo da krenemo sa domaćim stvarima. Ko je raspoložen i za obrazloženje, naravno može. Poslije ovog glasanja, neka krene vezano za strane grupe (26.6.-3.7.)
1. xxxxx 7b
2. yyyyy 5b
3. zzzzz 3b
4. aaaaa 2b
5. bbbbb 1b
Prvo da krenemo sa domaćim stvarima. Ko je raspoložen i za obrazloženje, naravno može. Poslije ovog glasanja, neka krene vezano za strane grupe (26.6.-3.7.)
1. Zabranjeno pusenje 7b
2. Elvis J. Kurtović & His Meteors 5b
3. Hladno pivo 3b
4. Punkt 2b
5. Cod 1b
2. Elvis J. Kurtović & His Meteors 5b
3. Hladno pivo 3b
4. Punkt 2b
5. Cod 1b
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Nek nas je 5 opet makar će se skupiti sama krema foruma.

1. Azra 7b
2. EKV 5b
3. Idoli 3b
4. Zabranjeno pušenje 2b
5. Haustor 1b
Pokušat ću sutra napravit neki sažetak zašto.
2. EKV 5b
3. Idoli 3b
4. Zabranjeno pušenje 2b
5. Haustor 1b
Pokušat ću sutra napravit neki sažetak zašto.
Ajde ba glasajte, šta ste se stegli
.

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 5 gostiju.