Sta ce on ne zna centrirat iz 20 pokusaja, ala Sinisa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako ce mu je.bat mamu za tri utakmice strucnjaci 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Nastrojeni
- Kontakt:
Šeha je fizički strašno napredovao, baš se popravio i ne sumnjam da će izrasti u kvalitetnog beka. Maksimalno ga treba istrpiti, naše je dijete. Kad su svakakvi polovnjaci na njegovoj poziciji mogli igrati i uzimati masnu lovu, zašto ne dati šansu našem dijetetu, najmanje je što zaslužuje. Dovesti mu iskusnijeg beka, čisto radi konkurecnije, a uz kojeg može napredovati još više.. Kvesa bi bio idealan.
Slazem se s @nastrojeni osim s ovim za dovodje Kvesica. Ovdje su misljenja kontradiktorna. Tjeraju Sinisu, Srdjana a dovodili bi Kvesica. Kvesic je bio dobar kad je Stanic, nema potrebe dovoditi takve igraca ako ih imas u timu.
Stanic je otisao iz Zelje zbog Senada šupka a ne zato sto je on htio. Bukvalno ga otjerali. Sinisa je sve vrijeme u klubu, nigdje nije htio ici iako su i njega redovno pljuvali i pokusali otjerati.Kad je Amar vidio da je dobar igrac, sta imam slusati neke bezveznjakovice koji bezveze pljuju igrace, Amar je meni mjerilo. Ja to postujem i uvijek ce mi takvi igraci biti dragi.
Zato Šehu odmah gurnuti da igra ako nemas puno, puno bolje rjesenje od njega, a nemamo sigurno jer nemamo para za dovodjenje nekog extra pojacanja.
Da se razumijemo nemam nista protiv dovodjenja Kvese al ako ce zbog njega sjediti na klupi onda nema potrebe.
Stanic je otisao iz Zelje zbog Senada šupka a ne zato sto je on htio. Bukvalno ga otjerali. Sinisa je sve vrijeme u klubu, nigdje nije htio ici iako su i njega redovno pljuvali i pokusali otjerati.Kad je Amar vidio da je dobar igrac, sta imam slusati neke bezveznjakovice koji bezveze pljuju igrace, Amar je meni mjerilo. Ja to postujem i uvijek ce mi takvi igraci biti dragi.
Zato Šehu odmah gurnuti da igra ako nemas puno, puno bolje rjesenje od njega, a nemamo sigurno jer nemamo para za dovodjenje nekog extra pojacanja.
Da se razumijemo nemam nista protiv dovodjenja Kvese al ako ce zbog njega sjediti na klupi onda nema potrebe.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Cim bezideja pise kvalitetne postove, nesto nije u redu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne moze profin igrac kod nas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Nastrojeni
- Kontakt:
Kvesa nažalost ne može biti na onom nivou,pogotovo nakon ove zadnje povrede.
Ja mu želim sreću,rijetki su igrači tog karaktera i ponašanja.
Ja mu želim sreću,rijetki su igrači tog karaktera i ponašanja.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Nastrojeni je napisao/la: ↑22 jun 2020, 10:28Šeha je fizički strašno napredovao, baš se popravio i ne sumnjam da će izrasti u kvalitetnog beka. Maksimalno ga treba istrpiti, naše je dijete. Kad su svakakvi polovnjaci na njegovoj poziciji mogli igrati i uzimati masnu lovu, zašto ne dati šansu našem dijetetu, najmanje je što zaslužuje. Dovesti mu iskusnijeg beka, čisto radi konkurecnije, a uz kojeg može napredovati još više.. Kvesa bi bio idealan.
Ima predispozicije da postane odličan za naše uslove i solidan po evropskim mjerilima. Veliki broj njegovih mana se odnosi na taktički dio igre i moj mu je savjet, slušaj sine šta treneri pričaju, zapisuj i stalno radi da se popraviš.
Naravno da ćemo ga istrpiti ako dobije priliku. To je najmanji problem i neka ga to ne brine. Kada ga Amar gurne u vatru on mu je i zaštitnik, koji će ga braniti koliko god može da bi se mogao skoncentrisati na bitne stvari a ne šta neko od navijača misli.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Što vidio i čuo to prenio al ako je husarin nema tu posla
Da nama Hajrić dođe a ovaj ne mora
Brko iz druge galaksije!
Ma mi i moramo pružiti šansu omladincu koji obećava, pogotovo u ovoj situaciji gdje je Šehić bukvalno gurnut u prvi plan zbog odlaska Pavića. To je jedini način, pored izlazaka u Evropu da zaradimo novac, da afirmišemo omladince i prodajemo ih. Ukoliko bi ove godine uspjeli da proguramo Šehića i Subašića u standardne prvotimce to bi bilo idealno.
Neka bolje naše dijete nego plaćenici iz Srbije pa neka ne zna ni centrirati
Brko iz druge galaksije!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znaci, bacio si nas sve u trans.Bezideja je napisao/la: ↑22 jun 2020, 10:39Slazem se s @nastrojeni osim s ovim za dovodje Kvesica. Ovdje su misljenja kontradiktorna. Tjeraju Sinisu, Srdjana a dovodili bi Kvesica. Kvesic je bio dobar kad je Stanic, nema potrebe dovoditi takve igraca ako ih imas u timu.
Samo 2 opaske: Mislim da ni Amar ne mirise Sinisu, nego eto, borben, voli klub, tu je dugo, pa hajde.
Drugo, Seha ako ce biti prvi bek, mora imati i konkurenciju koja ce ga ciniti boljim. Jak je, brz je, ostalo je samo da, kako plavac rece, slusa trener i nauci takticke dijelove, postavljanje i slicno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Realno ja ne bi ostao na Šehiću i Staniću na beku već bi doveo barem još jednkg da imas izbor ako treba rotirat ekipu defanzivno postaviti,ofanzivno postaviti,onda povrede,kartoni da uvijek imas jednog koji može i lijevo i desno preći
Žerić u Slobodi
Žerić u Slobodi
Brko iz druge galaksije!
Sve se o nekakvim Kadrićima piše od teme do portala, što je najjače već sam jednom na početku posta izbrisao Kadrić dok sam tipkao, a u drugom dijelu opet napišem Kadrić.
Pretpostavljam da su u textu htjeli reći probi, a ne posudbi. Garant se i oni zbunili.Napadač Sarajeva na probi u Željezničaru
22.06.2020
Napadač juniorskog tima FK Sarajevo Salko Nargalić mogao bi karijeru nastaviti u redovima gradskog rivala, ekipe FK Željezničar.
Nargalić se nalazi na posudbi u redovima kluba sa stadiona Grbavica i ukoliko zadovolji zahtjeve Amara Osima, uskoro će potpisati ugovor sa najtrofejnijim bh. klubom.
U 15 nastupa u juniorskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine Nargalić je odigrao 15 utakmica i postigao pet pogodaka.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Junior. Garant je kabast i gabaritan. Neka momka, dobrodosao u svakom slucaju.
1.92 visokkerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:09Junior. Garant je kabast i gabaritan. Neka momka, dobrodosao u svakom slucaju.
Također, klubovi žele više biti uključeni u same pregovore sa potencijalnim vlasnikom TV prava. Vjeruju kako bi mogli ili čak morali dobiti više novca (otprilike 60.000 KM godišnje po ekipi), kojeg ionako ne vide vlastitim očima, već ta sredstva budu usmjerena u troškove poput kotizacije i kazni.
“Klubovi moraju imati više uticaja na izbor i mora se napraviti razlika kluba od kluba, a na osnovu gledanosti. Ne smije Savez razgovarati u ime klubova, već klubovi moraju imati značajniji udio u pregovorima i raspodjeli sredstava”, govori predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar Admir Džubur.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zato je vazno to famozno udruzenje premierligasa. Malo morgen ce ovi ovako uslisiti molbe klubova. E cuj 60.000km godisnje. Presmijesno.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.