Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
Hahaha, ili kad su oni romi u Berlinu zavrsili na svim vijestima 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- JarnoTrulli
Pa imas onaj zakon i pod tackom 5b definisano da je dozvoljena posjeta blize rodbine. Trazis za njih dozvolu za tranzit kroz Hrv, Slo, Aus, a od njem policije dozvolu za boravak.
Kopija tvoje boravisne dozvole, njihovi internacionalni rodni/vjencani listovi kao dokaz o srodstvu, isprintani mailovi da dozvolu tranzita i boravka - i prolaze bez problema.
Ima na stotine potvrdjenih primjera onih koji su ovako presli, ja licno znam tri u zadnjih 10 dana.
I napomena da u zakonu stoji da vrijedi samo za drumski saobracaj, za let avionom ne.
Gdje nece zavrsit u vijestima kad su likovi okrenuli 5 janjadi odjednom u parku u kojem se uopste i ne smije rostiljat.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pregledajte ako niste do sad.JarnoTrulli je napisao/la: ↑19 jun 2020, 16:01
Znas onu pricu kad je nas Bosnjo uzeo ovdje janje u shopu, zaklali ga u kadi, okrenuli u dvoristu, zavrsili ga za dan... kad nakon 3 mjeseca dosli na vrata da vide kako se ljubimac privikao na kucne uslove.![]()

15.10.2013.
Gledao sam haha, e to ti ga dodje bas tako 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- kraljttbvb
- Kontakt:
Negdje sam citao da su bosnje u Svedskoj tako kupovali janje, ali da ih ne bi skontali, svak bi kupio dio janjeta.
Npr. Udje Truli u mesnicu i kupi prednji desni but, za njim udje redbull i kupi prednji lijevi but, eto i Kaunasa da kupi zadnji desni but, kralj kupi zadnji lijevi but i kad ga spoje na raznju, dobiju cijelo janje
Npr. Udje Truli u mesnicu i kupi prednji desni but, za njim udje redbull i kupi prednji lijevi but, eto i Kaunasa da kupi zadnji desni but, kralj kupi zadnji lijevi but i kad ga spoje na raznju, dobiju cijelo janje

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
E jbga sad hahah
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kolegica se danas vratila iz Bosne, na granici joj rekli da vidi sa poslodavcem da li ce ici u karantin, kao poslodavac to odlucuje.
15.10.2013.
- Gumistucna
- Kontakt:
Juče sam bio na aerodromu Tuzla, kakvo seljačko ponašanje prvenstveno osoblja, al i putnika i onih sto cekaju putnike .
katastrofa
katastrofa
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
U stuttgartu sinoc narod pobudalio 100tine ljudi razbijalo izloge, kralo, lupala policijska auta.
- JarnoTrulli
Jesi li siguran da su ljudi, a ne Turci i Arapi? 

- AshburtonG
- Kontakt:
Da njih nema, imali bi pristup svim drzavama EU bez vize. Koje nesorte od ljudi.

Od 24 uhapsena. 10 njemaca.
Ma to je @kaunas sve zakuho, nema ko drugi 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma sramota šta si je policija dozvolila pa ih uhvate ovako nespremne. Nisu to pijane švabe na Wasenu da ih možeš kontrolirati sa par policajaca na finjaka
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 22 jun 2020, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Iskusno sam zaobisao mjesto zbivanja.

15.10.2013.
- JarnoTrulli
I ja cu bit Njemac za 7 godina.DIE NACHT DER SCHANDE VON STUTTGART
Randalierer rufen „Allahu Akbar“

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ti govori Ekber, da te ne skontajuJarnoTrulli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 10:58I ja cu bit Njemac za 7 godina.DIE NACHT DER SCHANDE VON STUTTGART
Randalierer rufen „Allahu Akbar“![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- JarnoTrulli
Eto bilo ih je koji su tekbirali i ekberali.Polizei-Vize Thomas Berger teilt gestern mit: Von 24 Festgenommenen seien 12 Deutsche, drei mit Migrationshintergrund. Die andere Hälfte stammt u. a. aus Bosnien, Portugal, Iran, Irak, Afghanistan.