FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko kukaju i kmece na svakom **** postu u vezi Sarajeva.
Da nije Sarajevo od 4. kola konstantno prvo i da sa Marinovicem nisu proigrali pocetkom 3 djela ja bi i razumio ovoliko kukanje , al ja sam siguran da bi uzeli titulu svakako.
I ako vec moraju kmecat , nek kmece Borcu, jer je jasno ko dan da je radi njih i njihove situacije u tom momentu ,nemogucnosti da zadrze mjesto u Evropi liga zavrsila ovako.
Da nije Sarajevo od 4. kola konstantno prvo i da sa Marinovicem nisu proigrali pocetkom 3 djela ja bi i razumio ovoliko kukanje , al ja sam siguran da bi uzeli titulu svakako.
I ako vec moraju kmecat , nek kmece Borcu, jer je jasno ko dan da je radi njih i njihove situacije u tom momentu ,nemogucnosti da zadrze mjesto u Evropi liga zavrsila ovako.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Samo nek kmece, nek im se to ureze u mentalitet i navijaca i igraca i sviju, to taj dnk sda, jadni mi, atak na nas, itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad ovo vidim odmah se sjetim Crnkićevog promašaja protiv Lištice u kupu, i Hebinog na Bekićdan
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma pusti stoku ba, evo buknulo sve zbog corone, nemaju za testiranja, dvojica nek im odu u izolaciju kmecali bi da je to izmisljeno, eto oni bi imali para da budu po hotelima i karantinima mjesec dana... Nek kmece sladje mi je
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ThrillerHz
- Kontakt:
Umjesto sto kmece nek se nogom u guzicu udaraju. Da se liga nastavila, kao sto vidimo danas, svi su ih napustili, ko bi im igrao? Na kraju ni u evropu ne bi izasli, ovako puna saka brade.
1946~
Kad smo kod promasaja, Crnkicev i Hebibovicev je mala maca spram onog Edina Saranovica na derbiju. Stariji ce znati na koji promasaj mislim 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne samo stariji, i mi juniori imamo traume od tog promašaja.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Da nije Kewke (ili kako već)? E, to bi bila već masovna euforija pitara.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije,u pitanju je Nigel Hasselbainkbordopoeta je napisao/la: ↑22 jun 2020, 11:32Da nije Kewke (ili kako već)? E, to bi bila već masovna euforija pitara.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sad ozbiljno, je li to zezancija ili ima neke podloge?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Replika.feniksptica je napisao/la: ↑22 jun 2020, 00:15Postali smo ko Marjan Mijajlovic, o igracu smo saznali sve sto se moglo
Mustafa kolega, Mustafa. Nemojte se vrijeđati.
Igračina

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Maloprije u Manolu sjedio neki crnac pio kafu, nako djeluje ko fudbaler, ima krive noge, nije neka visina ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 11:38Nije,u pitanju je Nigel Hasselbainkbordopoeta je napisao/la: ↑22 jun 2020, 11:32Da nije Kewke (ili kako već)? E, to bi bila već masovna euforija pitara.

Ovi NAAI dresovi su meni među najljepšim koje smo nosili. Bordo su bili još ljepši.
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nick Williams?revolt je napisao/la: ↑22 jun 2020, 11:55Maloprije u Manolu sjedio neki crnac pio kafu, nako djeluje ko fudbaler, ima krive noge, nije neka visina ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 11:38Nije,u pitanju je Nigel Hasselbainkbordopoeta je napisao/la: ↑22 jun 2020, 11:32
Da nije Kewke (ili kako već)? E, to bi bila već masovna euforija pitara.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pa ako znas nesto pise da svi vidimo, ako je tajna onda ne trebaš nista ni pisati,ne kontam idete pp ti njima kazes onda oni ovdje prenesu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 12:28Hajde pisi pp da ti malo objasnim u vezi njega
Ko da je drzavna tajna, cemu to
- feniksptica
- Kontakt:
Nema Morte od sinoc kako se pocelo pricat, mozda ipak ima istine o ovome
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rekao sam ko je..Ne mora se sve ovdje pisati radi pojedinih ljudi..bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 12:43Pa ako znas nesto pise da svi vidimo, ako je tajna onda ne trebaš nista ni pisati,ne kontam idete pp ti njima kazes onda oni ovdje prenesu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 12:28Hajde pisi pp da ti malo objasnim u vezi njega
Ko da je drzavna tajna, cemu to
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka