kad nabije kondiciju ovo ljeto, gurace njega Besiktas...ne bi izletili onoliku lovu da ga drze u drugoj ligi.
da ne pretjerujmo, ali ipak....malo podsjeca na Dybalu
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Uh, nek sam dočekao i nekog naših korijena u Ajaxovoj školi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 11:43Hasko je ljevak i okretan, čigra. Izgleda da ima i topovski šut, već sada ima pristojnih kvaliteta da ne propadne.
Banovićki Dybala!
Kad smo kod ljevaka i desetki, Alen Karahasanović iz Ajaxa treba upratiti. Mali je kao čigra.
Ma dečka treba probati. Ajax je Ajax. Ne igra za holandske mlade repke i male su šanse da će igrati. Po meni bi trebao biti u timu 2003. godišta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 12:39Visoki su to standardi za nas, ko je glavni u Ajaxu taj je WC igrač, nama trebaju solidni igrači. Potrebni su nam novi Salihovići, Ibiševići, Mujdže, Spahići, pristojni i solidni.
Bit je osvježiti i podmladiti ovu ekipu. Materijala imamo samo se čeka realizacija.
Ma žestoka je konkurencija tamo skroz. Skoro su sastavili neku b ekipu i igrali prijateljske bez nekih najbitnijih Ajaxovih igrača i nije uspio upasti.
Za šta?Wandelanoite je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:10Treba pohvaliti Misketa na ovom hodanju po Evropi i razgovorima sa talentima. Nadam se da nece ostati samo na razgovorima jer bi to bilo veliko razocarenje.

Jesi li siguran da može igrati za BiH? Zadnje što sam vidio imao je zastave Crne Gore i Kosova
potpis!!AirRamiz je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:57da su u savezu pametni dali bi neku funkciju marku topicu. covjek voli ovu zemlju, pokazao se kad je bilo najteze, ako se sjecam poljubio je grb sa ljiljanima kad je zabio mladoj selekciji hrvatske...ipak je to posavljak, a ne skutor i ustasa...prati ove nase svicarce kao da mu je to obaveza a ne hobi. vidi se da mu je stalo i da je emotivno involviran. uvijek hvali demirovica ...
za misketa nisam siguran. djeluje kao flegma , i da mu je samo do zajebancije...ne vjerujem da ce se pretrgnut da dovede ijednog momka sto se spominje...niti ce se nasekirat ako odaberu drugi dres...za sve ima i vadionu, ko biva... i on je odabrao bosnu, pa zasto nekog "moliti"?!
iako je istina da je dosao u Bosnu tek nakon sto ga je Pizon prekrizio kao netalentovanog, u U21 SRJ.
tu je hasan odigrao ulogu. ..steta pa Misketu fali Hasanove svabske radne etike i sistema...
kamo srece da me demantuje.
omergic
hadzikadunic
gigovic
ahmedodzic
omic
trenutno je fokus na njima
Ne znam, nisam siguran. Jedino da ga kontaktiram preko IG i pitam heheheheh.
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, General505, HariTz, MiranGlasnic, Zgemboo89 i 31 gost.