Da mi je znati šta je kukasti krst
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Sta je ovo, odem 5 dana, ono mitomani jos sisaju pitarski qrac. Izvadite ga malo, udahnite zrak za iduce sisanje. Preci ce vam u naviku.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Oprostices, "po bosni" se slabo bastinila ta ideologija pa se zato i desi nepoznavanje materije... nazalost, postojite i vi, "strucnjaci-stovatelji" koji mozete da pojasnite sta je...kukasti, svastika, qrzpalazz...UstanikSBII je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:07Da mi je znati šta je kukasti krst![]()
![]()
pa vi po Bosni samo neke nove pojmove zamišlja te! Krst ili ti ga križ pa odjednom kukasti krst
![]()
![]()
-
Fighter1926
- Kontakt:
Zbog ovakvih kao oni nikad nece biti i uvijek ce se tezeti ka otcjepljenju dragoj matici! <3
Zadnja izmjena: Fighter1926, dana/u 22 jun 2020, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa onda ne piši o nečemu što ne poznaješ ... Evo ja recimo ne pišem o covidu19 a vidim da na forumu imamo 10ek ako ne i 100ine stručnjaka!vlakanje je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:27Oprostices, "po bosni" se slabo bastinila ta ideologija pa se zato i desi nepoznavanje materije... nazalost, postojite i vi, "strucnjaci-stovatelji" koji mozete da pojasnite sta je...kukasti, svastika, qrzpalazz...UstanikSBII je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:07Da mi je znati šta je kukasti krst![]()
![]()
pa vi po Bosni samo neke nove pojmove zamišlja te! Krst ili ti ga križ pa odjednom kukasti krst
![]()
![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Tristan
- Kontakt:
Kazu da High fura istu ovakvu bradu po fakultetu, ali iz drugih pobuda.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Beduin
- Kontakt:
Jak Velez pravo, jedan od najstabilnijih u drzavi ne moze zadrzati najiskusnije i najbolje igrace, Fajica i Maneva.
Rodjeni mislili na foricu ih zadrzati, rostiljada i ti fazoni, samo pare da ne daju, a stabilni kazu.

Rodjeni mislili na foricu ih zadrzati, rostiljada i ti fazoni, samo pare da ne daju, a stabilni kazu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Fajica neka zamijene za nekoga mladjega... za isto novca mogu da iskopaju solidnog igraca koji je "kocka-free".
- feniksptica
- Kontakt:
Ako je kvario sve u svlacionici dzaba mu da je Henry licno. A za Kostu je udarac za njih definitivno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Naravno da smo stabilni, samo sto je procijenjeno da se ne isplati puknut ovu cifru za jednog igraca.
Da ti priblizim cifru, to je otprilike plata Predragovica, Bekrica, oba Bekica, i jos 5 igraca Slobode po zelji tvojoj. Naravno, novembarska plata
0 plata kasni, 0 plata kasnilo, stadion se pravi, samo gledaj i kontaj kako vam je korona pocela u decembru a ne u martu
Sto se Maneva tice, jedino ga Pitari mogu platiti i moguc je scenario da ode u FKS. Mi smo se trazili s njim, stvarno je profesionalac, al je odluceno da je bas previse davati toliko para u fazi u kojoj smo mi (prakticki sami pravimo stadion).
O Fajicu je sve ispricano, obojici im hvala, ali bitan je konacni cilj i ovo ma koliko mi bilo krivo za Maneva, je ispravan put, mi to sebi ne mozemo priustiti sad kad imamo bruku ulaganja u stadion i to je to.
Za Fajica ce doci bolji vjerovatno, bio je i Bagaric na razgovoru, bilo je jos tu imena, sto kaze @vlakanje za te pare mozemo dovesti igraca u "prajmu" a da ne kocka.
A Kosta ako ode u FKS, Besim i on su najbolji stoperski tandem koji je dosad igrao u PL. Bukvalno, Kosta nije 2 klizeca uradio u prosloj sezoni, tacno se vidi postavljanje i citanje igre nauceno negdje van brdovitog balkana
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 22 jun 2020, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta li ce sad naci Kuvajtska prcija da nas "J**+",kada budemo imali i svoj stadion?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Vjerovatno ce i dalje spominjatr rezultate u derbiju. Eventualno dodat na to UDBU TItu Nehrua i tako to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mokri san njih dvojica nazadkillafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:35
Naravno da smo stabilni, samo sto je procijenjeno da se ne isplati puknut ovu cifru za jednog igraca.
Da ti priblizim cifru, to je otprilike plata Predragovica, Bekrica, oba Bekica, i jos 5 igraca Slobode po zelji tvojoj. Naravno, novembarska plata
0 plata kasni, 0 plata kasnilo, stadion se pravi, samo gledaj i kontaj kako vam je korona pocela u decembru a ne u martu
Sto se Maneva tice, jedino ga Pitari mogu platiti i moguc je scenario da ode u FKS. Mi smo se trazili s njim, stvarno je profesionalac, al je odluceno da je bas previse davati toliko para u fazi u kojoj smo mi (prakticki sami pravimo stadion).
O Fajicu je sve ispricano, obojici im hvala, ali bitan je konacni cilj i ovo ma koliko mi bilo krivo za Maneva, je ispravan put, mi to sebi ne mozemo priustiti sad kad imamo bruku ulaganja u stadion i to je to.
Za Fajica ce doci bolji vjerovatno, bio je i Bagaric na razgovoru, bilo je jos tu imena, sto kaze @vlakanje za te pare mozemo dovesti igraca u "prajmu" a da ne kocka.
A Kosta ako ode u FKS, Besim i on su najbolji stoperski tandem koji je dosad igrao u PL. Bukvalno, Kosta nije 2 klizeca uradio u prosloj sezoni, tacno se vidi postavljanje i citanje igre nauceno negdje van brdovitog balkana![]()
-
worchester
- Kontakt:
Pa kolika je to plata koja mu se nije mogla ispostovati!?
Top stoper u ligi nema vecu platu od 8,9 milja, a s obzirom da je nastupila besparica,realno je i da plata bude koju milju niza. A realno,ako mu je velez nudio ispod 5k platu nije ni bilo za ocekivati da ostane.
Top stoper u ligi nema vecu platu od 8,9 milja, a s obzirom da je nastupila besparica,realno je i da plata bude koju milju niza. A realno,ako mu je velez nudio ispod 5k platu nije ni bilo za ocekivati da ostane.
- feniksptica
- Kontakt:
Besim ima oko 15k , Manev sigurno ne igra ispod 10k, ustvari nece da igra
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Manev je sad igrao za 10k u nas. Nerealne uslove postavljala menadzerica, navodno oko 18-20k plus neke klauzule.feniksptica je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:46Besim ima oko 15k , Manev sigurno ne igra ispod 10k, ustvari nece da igra
@worchester kralju to je nekad bilo da je top stoper 8-9k. Daj ti sad Besimu 8 9 k pa ces vidjet kako ce ostat. Hoce al u kurchini. Malo ko ti igra dns za 3 4 5k, posebno od ovih igraca s "PL iskustvom" i koji su na dobrom glasu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Beduin
- Kontakt:
Sta ima Ramos, nisam ga prepozn'okillafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:35![]()
![]()
Na stranu sto su mostarci poznati ko saljivdzije i tracare, ali brate sto bombu znate baciti, i Kalco iz Ivkove slave bi se postidio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:39Sta li ce sad naci Kuvajtska prcija da nas "****",kada budemo imali i svoj stadion?
Ocekujemo provociranje za uzimanje "akademca", velikog talenta, te unuka Brajlovic Seada.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.