U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
da su u savezu pametni dali bi neku funkciju marku topicu. covjek voli ovu zemlju, pokazao se kad je bilo najteze, ako se sjecam poljubio je grb sa ljiljanima kad je zabio mladoj selekciji hrvatske...ipak je to posavljak, a ne skutor i ustasa...prati ove nase svicarce kao da mu je to obaveza a ne hobi. vidi se da mu je stalo i da je emotivno involviran. uvijek hvali demirovica ...
za misketa nisam siguran. djeluje kao flegma , i da mu je samo do zajebancije...ne vjerujem da ce se pretrgnut da dovede ijednog momka sto se spominje...niti ce se nasekirat ako odaberu drugi dres...za sve ima i vadionu, ko biva... i on je odabrao bosnu, pa zasto nekog "moliti"?!
iako je istina da je dosao u Bosnu tek nakon sto ga je Pizon prekrizio kao netalentovanog, u U21 SRJ.
tu je hasan odigrao ulogu. ..steta pa Misketu fali Hasanove svabske radne etike i sistema...
kamo srece da me demantuje.
omergic
hadzikadunic
gigovic
ahmedodzic
omic
trenutno je fokus na njima
za misketa nisam siguran. djeluje kao flegma , i da mu je samo do zajebancije...ne vjerujem da ce se pretrgnut da dovede ijednog momka sto se spominje...niti ce se nasekirat ako odaberu drugi dres...za sve ima i vadionu, ko biva... i on je odabrao bosnu, pa zasto nekog "moliti"?!
iako je istina da je dosao u Bosnu tek nakon sto ga je Pizon prekrizio kao netalentovanog, u U21 SRJ.
tu je hasan odigrao ulogu. ..steta pa Misketu fali Hasanove svabske radne etike i sistema...
omergic
hadzikadunic
gigovic
ahmedodzic
omic
-
- Kontakt:
potpis!!AirRamiz je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:57da su u savezu pametni dali bi neku funkciju marku topicu. covjek voli ovu zemlju, pokazao se kad je bilo najteze, ako se sjecam poljubio je grb sa ljiljanima kad je zabio mladoj selekciji hrvatske...ipak je to posavljak, a ne skutor i ustasa...prati ove nase svicarce kao da mu je to obaveza a ne hobi. vidi se da mu je stalo i da je emotivno involviran. uvijek hvali demirovica ...
omergic
hadzikadunic
gigovic
ahmedodzic
omic
-
- Kontakt:
Imamo puno mladih igraca samo ih treba pratiti. Pricati sa njima jer bilo bi steta da ih izgubimo. Ne znaci da ce svi postati toliko dobri igraci ali opet treba ih ganjati pa kakvi god da budu bice mi draze da su nasi nego tudji. A Hasic ako Bog da trud i volja i da bude imao i srece kroz karijeru bice mozfa jedan od nasih boljih igraca. Mozda je rano govoriti to ali se nadam.tome
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam, nisam siguran. Jedino da ga kontaktiram preko IG i pitam heheheheh.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ibrahimović i Kojić igraju za U17 ekipe iako su 2 godine mlađiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:18Ne znam, nisam siguran. Jedino da ga kontaktiram preko IG i pitam heheheheh.

-
- Kontakt:
Topic je ljudina i zbog tog ga i ne vole Ustase iz Hercegovine.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ASD
- Kontakt:
Godinu.Vucevich je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:23Ibrahimović i Kojić igraju za U17 ekipe iako su 2 godine mlađiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:18Ne znam, nisam siguran. Jedino da ga kontaktiram preko IG i pitam heheheheh.ali nisam siguran da li mogu igrati za BiH
U17 ekipa se sastoji uglavnom od igrača 2003-2004 godišta.
Hadžiavdić iz Herthe je takođe 2004. godište.
Kojić je igrao prijateljske za u16 Njemačke. Oni će mahom svi preći u u17 Njemačke i igrati zvanične mečeve. Imao pravo ili ne. Neće igrati za nas u skorije vrijeme sigurno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mali Kojić je Bošnjak sa Kosova, nikad nisam shvatio status Bošnjaka Sandžaka i Kosova, imaju li pravo igrati za BH ili isključivo moraju imati korijene iz Bosne?
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Odakle je s Kosova?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:36Mali Kojić je Bošnjak sa Kosova, nikad nisam shvatio status Bošnjaka Sandžaka i Kosova, imaju li pravo igrati za BH ili isključivo moraju imati korijene iz Bosne?
Iz okoline Prizrena ili iz okoline Peći?
Eh zato sam prizivao Barbareza i Bajramovica recimo u tandemu...sutra Ibisevica...ljude koji dokazano vole BiH i za koje vjerujem da bi sigurno privoljeli ove "strance" da igraju za BiH.
Čustović i slicni nisam siguran koliko su "uzorni" za takvo sto.
S druge strane Miske i slicni, pitanje je veliko koliko im je stalo.
Čustović i slicni nisam siguran koliko su "uzorni" za takvo sto.
S druge strane Miske i slicni, pitanje je veliko koliko im je stalo.
Moraju imati korjene (roditelja, nanu ili dedu) rođene u BiH, da bi igrali za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:36Mali Kojić je Bošnjak sa Kosova, nikad nisam shvatio status Bošnjaka Sandžaka i Kosova, imaju li pravo igrati za BH ili isključivo moraju imati korijene iz Bosne?
Zato Sandžaklije najčešće ne mogu igrati za BiH, imaju isti status kao neko iz Japana, Brazila...
Slažem se za Misketa, nimalo ne uljeva povjerenje. Više je kafanski tip, mahalanje, zajebancija, nego što je posvećen poslu.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Dedića gurnuti u seniorsku reprezentaciju, ionako je konkurencija nikakva.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo nagađam, ali vjerovatno da je neki mješanac CG (sandžak) i Kosova,( kači zastave Kosova i CG na ig). Što znači da definitivno otpada.ASD je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:38Odakle je s Kosova?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:36Mali Kojić je Bošnjak sa Kosova, nikad nisam shvatio status Bošnjaka Sandžaka i Kosova, imaju li pravo igrati za BH ili isključivo moraju imati korijene iz Bosne?
Iz okoline Prizrena ili iz okoline Peći?
⚜️~⚜️~⚜️
Trebalo bi pokusati zavrsiti Julardziju iz Dinama..ko god je gledao juniore Dinama u evropskom takmicenju mogao se uvjeriti da je ovaj mali iznimno nadaren igrac.
-
- Kontakt:
Julardzija i Kulenovic su dobri a i nase gore listovi...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne želimo nove Haliloviće... I nova sramoćenja. Pustit ga i nek se goni.
Edin Julardžija: Imao sam poziv da igram za BiH, ali odlučio sam se za Hrvatsku

⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
i da je istina, Rakitic je Hrvate odbijao par puta, pa im se opet trud na kraju isplati. I Özil vise voli Tursku od njemacke, ali "1%" truda turskog saveza je ipak premalo. Hrvati su Bilosu u Argentinu isli na noge. Pa oni su nasem Dzumhuru dosli na noge u stan i to uz delegaciju niko manji nego veliki Ivanisevic, a Dzumhur bio dijete tad. Dosli ljudi iz saveza, Ivanisevic, donjeli poklone, obecali svasta itd. Nesmijemo biti toliko lijeni radeci za svoju korist...
Ma kakvi novinari to su obicne p.icke u BiH. To rijeci nesmije protiv saveza. Odose privilegije.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:11Kakav Miske, utopio se u sivilo mahalskog mentaliteta. Novinari čitaju forum da bi nešto saznali, sjede, čekaju, meze ovi iz saveza.
Gdje su novinari da se ovaj savez malo pritisne, ne postavljaju se dovoljno realna (teška) pitanja.
Reprezentacija tone duboko.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Pa svejedno. I sa ovim evropskim se sramotiš.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:21Ne želimo nove Haliloviće... I nova sramoćenja. Pustit ga i nek se goni.Edin Julardžija: Imao sam poziv da igram za BiH, ali odlučio sam se za Hrvatsku![]()
-
- Kontakt:
Valjda ce makar jedan tekst o Ervinu Omicu napisati, nek pitaju Pjanica i on zna za malog...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.