FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema nista od ovoga.Molim goste da u miru izađu....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Sutra cemo znati sta kako. Promjenimo temu, osim ako nemate kakav info iz uprave, panike i euforije previse u posljednih 15 minuta.
Kako sam skonto nude nam stadion na upravljanje u odredjenom periodu, posto 99 godina nije moguce, kolko je moguce zakonom tolko cemo i dobit. S tim zarada i troskovi stadiona sve ide nama, naravno bilo bi bolje da ga kupimo za sva vremena, al i ovo moze na finu pricu izac ako su nasi iz uprave namazani.
Kako sam skonto nude nam stadion na upravljanje u odredjenom periodu, posto 99 godina nije moguce, kolko je moguce zakonom tolko cemo i dobit. S tim zarada i troskovi stadiona sve ide nama, naravno bilo bi bolje da ga kupimo za sva vremena, al i ovo moze na finu pricu izac ako su nasi iz uprave namazani.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 22 jun 2020, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nije zbog održavanja, nego ovo što su prepisali od Seme.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:47Pa ako dobijemo stadion moras placati održavanje to je tako, al sačekajmo do sutra pa vidjeti sta i kako je da ne lupamo napamet
Mi ulažemo dok ne dodje "investitor" i onda gubimo stadion..
Mada kad skontam ako sve ove godine nisu nasli nekoga da ulozi sumnjam da će ikad naći, al eto nikad se ne zna
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ljudi molim za strpljenje!
Kao sto rece @extazy,previse panike i euforije u zadnjih 15 minuta.Sutra ce se sve znati..aBd ce sve fino proci
Predjimo na druge teme,sta vi mislite u kojoj formaciji cemo igrati?Hoce li se mijenjati formacija,ili ostajemo u istoj formaciji
Kao sto rece @extazy,previse panike i euforije u zadnjih 15 minuta.Sutra ce se sve znati..aBd ce sve fino proci
Predjimo na druge teme,sta vi mislite u kojoj formaciji cemo igrati?Hoce li se mijenjati formacija,ili ostajemo u istoj formaciji
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudi moji koncesisjski ugovor se mora postovati...Haver ! je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:51Nije zbog održavanja, nego ovo što su prepisali od Seme.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:47Pa ako dobijemo stadion moras placati održavanje to je tako, al sačekajmo do sutra pa vidjeti sta i kako je da ne lupamo napamet
Mada kad skontam ako sve ove godine nisu nasli nekoga da ulozi sumnjam da će ikad naći, al eto nikad se ne zna
Imali smo i ranije to sto sad pominjete i nismo prihvatili...
Opstina Centar je izmjenila neke stvari koje nam idu sad na ruku...
E vidia. Zato ne treba se zalijetati. Nista se ne zna jos. Ni hocemo li ni necemo li. Ni sta ovi nude ni sta mi hocemo.
Podsjecam, ovaj nacelnik je SDA. Tu odmah treeba oprez podici za 200%. Zato, sacekati sutra i u koliko nudi neki debilni ugovor javno ga na pressu popljuvati tako da mu se zavrti u glavi.
Podsjecam, ovaj nacelnik je SDA. Tu odmah treeba oprez podici za 200%. Zato, sacekati sutra i u koliko nudi neki debilni ugovor javno ga na pressu popljuvati tako da mu se zavrti u glavi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To taman krenuo napisatiVanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:53Ljudi moji koncesisjski ugovor se mora postovati...Haver ! je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:51Nije zbog održavanja, nego ovo što su prepisali od Seme.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:47
Pa ako dobijemo stadion moras placati održavanje to je tako, al sačekajmo do sutra pa vidjeti sta i kako je da ne lupamo napamet
Imali smo i ranije to sto sad pominjete i nismo prihvatili...
Opstina Centar je izmjenila neke stvari koje nam idu sad na ruku...
- feniksptica
- Kontakt:
Rekoh ja ne treba se zalijetat. Nego sto se usutismo za Najdzela, kad ce doc sta ceka vise
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vjerujem ovako :
- da svi uposlenici CSR-a budu briga FKS i ostanu uposleni
- da reprezentacija moze igrati i trenirati pred svoje utakmice
- da se digne nivo stadiona na 4*
i to bi bilo to . Sve preko toga tipa :koncerti i neke manifestacije mogu uz odobrenje FKS i € ( hvala @RajaBa1983

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ajnadzicu ovo ti je zadnja nada,ovo ako sjebes **** cemo ti mater svi kolektivno!Zato ti je bolje da ovo pametno uradis
Ako je ovo istina sto Semir piše onda su zelenaši sami sebi skočili u stomak 
12. igrač kluba iz Titove 38b
Samozdravlje je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:56Vjerujem ovako :
- da svi uposlenici CSR-a budu briga FKS i ostanu uposleni
- da reprezentacija moze igrati i trenirati pred svoje utakmice
- da se digne nivo stadiona na 4*
i to bi bilo to . Sve preko toga tipa :koncerti i neke manifestacije mogu uz odobrenje FKS i € ( hvala @RajaBa1983)
Prije mislim na nivo 3, to je kategorija Bilinog polja, mada za kategoriju 4 igra ulogu i velicina stadiona, moze se izvest da budemo prvi stadion u BiH za grupne faze, po velicini jedino Kosevo mozda to i moze
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Uh, što boli go.vnare.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eno ga na granicifeniksptica je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:55Rekoh ja ne treba se zalijetat. Nego sto se usutismo za Najdzela, kad ce doc sta ceka vise

- feniksptica
- Kontakt:
A koncesijski ugovor nije sala, pa niko nije lud da kad izgradimo lijep stadion da ga prodaju, prije svega zbog placanja odrzavanja i ugovora i mi se pitamo, to licno znam. Npr. ako zivis u kuci koja nije tvoja, a placas vise godina njeno odrzavanja, na sud mozes sa racunima, uz malo stele dobit i vlasnistvo, a sigurno se pitas ako se kuca prodaje iako nije tvoja, al si je odrzavo deceniju. Plus sto bi mi imali ugovor, a nije nam uprava glupa, moraju oni bit namazani, ipak ovo su ugovori sa bandom.
Autor knjige "Bordo vremeplov"
-
- Kontakt:
Pa nije niko siso veslo da potpisuje na svoju stetu, napravi se koncesija ugovor i to se postuje ne moze to neko doci eh sad izlazite. Ja se samo bojim da mi nemamo bas tih para da nesto pravimo i ulazemo, volio bi da mozemo al mislim da nismo u mogućnosti da ulazemo 4-5 miliona u stadion, mozda nekad i bude al sad sumnjam da je moguće.Haver ! je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:51Nije zbog održavanja, nego ovo što su prepisali od Seme.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:47Pa ako dobijemo stadion moras placati održavanje to je tako, al sačekajmo do sutra pa vidjeti sta i kako je da ne lupamo napamet