Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Problem te dvojice je sto su stranci. Fanimo bi naso mjesto u prvoj. Za Maneva odgovorno tvrdim da ne bih igro u prvoj. Barem ne odmah, jest da su bile 3 utakmice al u nas Besim- Milicevic su se pokazali ko odlicni i kompaktni a takav stoperski par ne mijenjas da na klupi sjedi Kanavaro
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tako izgleda , hvala na cestitkama...ako nas franko de jure ne povale

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedino srusit taj lavor.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@Admir74 hvala,fino od tebe sto si kulturan i normalan
Nego,reci ovome mohikancu da smiri dozivljaj,opet je podivljao,dajte mu nesto za smirenje
Nego,reci ovome mohikancu da smiri dozivljaj,opet je podivljao,dajte mu nesto za smirenje
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Beduin
- Kontakt:
Trebam li se smijati tvom fake humoru ili izvalama vasim o Velezu?PappiPapp je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:00Hahahaha,..jesi se osolio?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:51Naravno da su amateri.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:07
bili su valjda pola godine amateri nekakvi
ja ti to ne kontam
al neki fazon je oko amaterizma
Manev bubnuo cifru samo da ih se otarasi. Sutra ocekujem ovdje o njemu drvlje i kamenje, pijanica, kokain mu srednje ime...![]()
Tu soli imas ili igdje ovane.
Izrelaksiraj se djecko, imate pare i Maneva ste pustili samo radi njegove menadzerice... a Fajketa jer kocka... dovescete jos bolje, kao sto ste uvijek radili
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Drz"se solila.
Pa sta hoce pitari da se **** a da im ne udje? Da ne placaju nista i da je njihov stadion a da opcina nastavi placati sve?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Beduin
- Kontakt:
075 ❤
075 ❤
- feniksptica
- Kontakt:
Hocemo da kad ulozimo da ne dodju kroz 6 godina i uzmu nam ga i daju nekom Arapu. To za pocetak
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemojte se triggerovati bezveze na svaku vijest.
Ajnadzic, stari pripadnik zelenih termita, da poklanja nekome stadion za jednu marku. Mutna su to posla
Ajnadzic, stari pripadnik zelenih termita, da poklanja nekome stadion za jednu marku. Mutna su to posla

ONO STO JE ON POSLAO nasem klubu bi bolje srednjoskolac sastavio.

Mene stid bilo citati.
Otprilike ja tebi dajem ato da placas marku mjesecno i ti kazes uh vrh.
A onda dole procitas da moras ulagati u to auto 500 maraka mjsecno i cim ja naletim na nekoga ko ce ulagati milju, uzmem ti to auto i ti pusis

SDA posla.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma malo pred izborePantelija je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:55ONO STO JE ON POSLAO nasem klubu bi bolje srednjoskolac sastavio.![]()
Mene stid bilo citati.
Otprilike ja tebi dajem ato da placas marku mjesecno i ti kazes uh vrh.
A onda dole procitas da moras ulagati u to auto 500 maraka mjsecno i cim ja naletim na nekoga ko ce ulagati milju, uzmem ti to auto i ti pusis![]()
SDA posla.

Pitari okrenite se nekom svom zemljistu i gradnji stadiona pod uslovom da gazda to zeli, ili cekajte da ovi lopovi urade obecano Kosevu u smislu rekonstrukcije. A do tada vam za europu ne gine drugi stadion, ne vrijedi sa ovima bilo kakve dilove imati.
Mjau !
-
- Kontakt:
Udjem cesto procitam, obicno rasprave na ovoj temi budu izmedju dva lika koja su se nekada razišla u stavovima i uvijek se poslije kolju. Bez zezancije Manev je dobar stoper, ogromne pare je trazio a killa je objasnio sve zasto nam se ne isplati to. Sarajevo ga moze platiti, mogu i komsije, ali kad onako sagledas dosta koci to sto je stranac (bolji klubovi imaju dosta stranaca). Mi sa 25k sto je on trazio i sa 7-8k Fajketovih mozemo naci slicne igrace njima dvojici. Da su bili nosioci jesu, ali ovak prelazni rok je dosta otvoren, tako da vidit cemo kada dođu zamjene mogu li biti na njihovom nivou.
Svako ko kaze da nam Manev nije valjao slagao je, super je bio i meni jedan od drazih igraca koje sam gledao.
Svako ko kaze da nam Manev nije valjao slagao je, super je bio i meni jedan od drazih igraca koje sam gledao.
Ti si naša ljubav jedina!
Ako se ima volja samo praviti ispocetka. Ti dok renoviras Kosevo da izgleda koliko-toliko pristojno i lijepo mozes napraviti pristojan stadion od 10-15k. Sta ce ti onoliki stadion kad mozda jednom ili nijednom godisnje je haman ispunjen. Jos ona atletska staza...
Razumijem ja i emocije i simboliku neku, ali sve se to prebrodi kad krocis na nesto novo.
Razumijem ja i emocije i simboliku neku, ali sve se to prebrodi kad krocis na nesto novo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nema interesa za AFH osim naseg, pog. Ne sada...atletska se moze dici to je rjeseno, samo da nam daju na duzi period , da mozemo gradit i uradjeno da se pika za otkup...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Beduin
- Kontakt:
Daleko od toga da Manev nije dobar igrac za nase lige. Ali koliko ga se hvali kao da je dosao iz Lige petice. Zasto u Vardaru nije ostao, a liga im je ko **** poput nase?
Eto Serbecica se spominje kao TOP TOP stopera, pa sta napravi na ekskurziji u Norveskoj, a talentovan je igrac? Kali se u Sarajevu i mozda ga vrate nekad nazad pa odatle ode opet dalje... kao i Ordagic kad ode u Brann, ponajbolji igrac lige pa grijac klupe u Norveskoj.
Nasa liga je kur4ina obicna, zato su nam kriteriji nikakvi i sve nam je woow.
Eto Serbecica se spominje kao TOP TOP stopera, pa sta napravi na ekskurziji u Norveskoj, a talentovan je igrac? Kali se u Sarajevu i mozda ga vrate nekad nazad pa odatle ode opet dalje... kao i Ordagic kad ode u Brann, ponajbolji igrac lige pa grijac klupe u Norveskoj.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo za marku uzet Haseta
To treba Zeljo uzet
Uz Albu da odrzava teren
I jedna donacija Uefe za pokrit zapad Haseta
Milina
Onda nam ne treba trening centar
To treba Zeljo uzet
Uz Albu da odrzava teren
I jedna donacija Uefe za pokrit zapad Haseta
Milina
Onda nam ne treba trening centar
- svrakino1921
- Kontakt:
JaoBeduin je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:13Daleko od toga da Manev nije dobar igrac za nase lige. Ali koliko ga se hvali kao da je dosao iz Lige petice. Zasto u Vardaru nije ostao, a liga im je ko **** poput nase?
Amer Ordagic-Ordaga

-
- Kontakt:
Jbg, takva je kakva je.Prvo bi trebalo infrastrukturu poboljšati pa onda sve ostalo.Koliko je samo HR liga ispred naše.Naš najbolji igrač bi možda mogao igrati u Slaven Belupu najviše, ni tu mu nebi bilo garantovano mjesto među 11.Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:13Daleko od toga da Manev nije dobar igrac za nase lige. Ali koliko ga se hvali kao da je dosao iz Lige petice. Zasto u Vardaru nije ostao, a liga im je ko **** poput nase?
Manev i Šerbedžić su top igrači u ovoj močvari i sigurno je da bi igrali za nešto manje para ali u jačoj ligi.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.