Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2020, 17:24

irfo je napisao/la:
22 jun 2020, 16:39
Pa sta hoce pitari da se **** a da im ne udje? Da ne placaju nista i da je njihov stadion a da opcina nastavi placati sve?
Ko je ikad, bilo gdje, to izjavio ili tražio?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jun 2020, 17:25

svrakino1921 je napisao/la:
22 jun 2020, 17:16
Ovo za marku uzet Haseta
To treba Zeljo uzet
Uz Albu da odrzava teren
I jedna donacija Uefe za pokrit zapad Haseta
Milina

Onda nam ne treba trening centar
Pod ovim uslovima koje nude, jedino ga vi mozete i uzeti. Znaci ko je lud. Pa j.bo te, znaci dovedes stadion do nekog savrsenstva i onda ga daju nekome drugom. Pa nije niko vesla siso. :rol:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 22 jun 2020, 17:27

Beduin je napisao/la:
22 jun 2020, 17:13
Daleko od toga da Manev nije dobar igrac za nase lige. Ali koliko ga se hvali kao da je dosao iz Lige petice. Zasto u Vardaru nije ostao, a liga im je ko **** poput nase?

Eto Serbecica se spominje kao TOP TOP stopera, pa sta napravi na ekskurziji u Norveskoj, a talentovan je igrac? Kali se u Sarajevu i mozda ga vrate nekad nazad pa odatle ode opet dalje... kao i Ordagic kad ode u Brann, ponajbolji igrac lige pa grijac klupe u Norveskoj.

Nasa liga je kur4ina obicna, zato su nam kriteriji nikakvi i sve nam je woow.

I niko ne kaze da nam nije liga kurcina, nigdje ni u jednom postu.

Manev je igrom slucaja ostao bez kluba, Vardar bio u finansijskim problemima(i sad je) i jbg vjerovatno nikad u ovu vukojebinu ne bi dosao da nije bila specificna situacija.

Serbecica su vratili zbog jake konkurencije, sto je i normalno u svim klubovima svijeta, nije world class da se moze trpit greska ali niko ne kaze da se nece razvit u dobrog stopera.

Ordagic zadnje 2 po 90 minuta, lik desetku nosi u Brannu a ovom grijac klupe :lol: imao je i onu neku povredu koja ga je malo udaljila od terena.

Dalje, mozda je od mene bezveze ulazit u raspravu s likom koji je digao ruke od svog kluba, vjerovatno jeste
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 jun 2020, 17:35

fks74 je napisao/la:
22 jun 2020, 17:25
svrakino1921 je napisao/la:
22 jun 2020, 17:16
Ovo za marku uzet Haseta
To treba Zeljo uzet
Uz Albu da odrzava teren
I jedna donacija Uefe za pokrit zapad Haseta
Milina

Onda nam ne treba trening centar
Pod ovim uslovima koje nude, jedino ga vi mozete i uzeti. Znaci ko je lud. Pa j.bo te, znaci dovedes stadion do nekog savrsenstva i onda ga daju nekome drugom. Pa nije niko vesla siso. :rol:
Stadion je savrsen vec sad
Stadion je uvjek bio vas
Uzmite ga za marku

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2020, 17:48

Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 17:12
Ma nema interesa za AFH osim naseg, pog. Ne sada...atletska se moze dici to je rjeseno, samo da nam daju na duzi period , da mozemo gradit i uradjeno da se pika za otkup...
Ne vrijedi ulagati ni marke, lavor je rupa bez dna ;) dosla bi skuplja pita nego tepsija :mrgreen:
Bolje vam je ganjati kakvu zemlju da kupite, da imate svoju nekretninu i napraviti novi stadion dok imate te amidze azijate, dok nisu digli ruke od vas.
Ima parcela za stadiona i parkinga- butmir, stup, betanija iznad lavora itd.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 jun 2020, 17:56

Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 17:12
Ma nema interesa za AFH osim naseg, pog. Ne sada...atletska se moze dici to je rjeseno, samo da nam daju na duzi period , da mozemo gradit i uradjeno da se pika za otkup...
Uzmi te ga

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 jun 2020, 18:08

Jel sutra sjednica IO NSBIH da se pripremim za urnisanje po arkanovim kujama Begicu, Dzemidzicu, Pilavu, Begagicu, Sarajcicu itd?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 jun 2020, 18:10

killafrommanilla je napisao/la:
22 jun 2020, 17:27
Beduin je napisao/la:
22 jun 2020, 17:13
Daleko od toga da Manev nije dobar igrac za nase lige. Ali koliko ga se hvali kao da je dosao iz Lige petice. Zasto u Vardaru nije ostao, a liga im je ko **** poput nase?

Eto Serbecica se spominje kao TOP TOP stopera, pa sta napravi na ekskurziji u Norveskoj, a talentovan je igrac? Kali se u Sarajevu i mozda ga vrate nekad nazad pa odatle ode opet dalje... kao i Ordagic kad ode u Brann, ponajbolji igrac lige pa grijac klupe u Norveskoj.

Nasa liga je kur4ina obicna, zato su nam kriteriji nikakvi i sve nam je woow.

I niko ne kaze da nam nije liga kurcina, nigdje ni u jednom postu.

Manev je igrom slucaja ostao bez kluba, Vardar bio u finansijskim problemima(i sad je) i jbg vjerovatno nikad u ovu vukojebinu ne bi dosao da nije bila specificna situacija.

Serbecica su vratili zbog jake konkurencije, sto je i normalno u svim klubovima svijeta, nije world class da se moze trpit greska ali niko ne kaze da se nece razvit u dobrog stopera.

Ordagic zadnje 2 po 90 minuta, lik desetku nosi u Brannu a ovom grijac klupe :lol: imao je i onu neku povredu koja ga je malo udaljila od terena.

Dalje, mozda je od mene bezveze ulazit u raspravu s likom koji je digao ruke od svog kluba, vjerovatno jeste
Vidi se koliko pratis ino fudbal. Djecko dragi, uhvati se ti masinice za motanje cigara i ne odvajaj se od one stokrlice i stolica pokraj starog mosta.

Cuj Beduin digao ruke od svog kluba. 😂 ja vise popijem na Tusnju, nego ti pojedes kod kuce bolan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 22 jun 2020, 18:24

Niko da napiše da je mali Salko Nargalić unuk Seje Brajlovića, najpoznatije satare VIP loža u Evropi, a možda je i jedina satara ikad viđena na sličnim mjestima.
Čudi me da je i do sada izdržao da mu unuk igra za najvećeg rivala, ovako će možda i džaba igrati, nije tako davno dedo i premije dijelio, može i unuka finansirati...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2020, 18:33

LjoZee je napisao/la:
22 jun 2020, 17:05
Ako se ima volja samo praviti ispocetka. Ti dok renoviras Kosevo da izgleda koliko-toliko pristojno i lijepo mozes napraviti pristojan stadion od 10-15k. Sta ce ti onoliki stadion kad mozda jednom ili nijednom godisnje je haman ispunjen. Jos ona atletska staza...
Razumijem ja i emocije i simboliku neku, ali sve se to prebrodi kad krocis na nesto novo.
Kakva emocija drug, s tim se treba rastat kad je ovako nešta u pitanju. Za Koševom mogu plakat jedino ove Sarajlije što im je grad od Baščaršije do Marindvora.
Ja vjerujem da bi davno započela izgradnja da nije vlasti koje opstrujišu sve u državi. Dok se svako ugradi po malo, zemljište na neatraktivnoj lokaciji bi došlo 15ak miliona, i to bez građevinskih dozvola i ostale papirologije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 jun 2020, 18:38

Tako volim ss.ba kad ste azurni, ja pitam vi odmah članak.

Sutra prosirenje lige od 14 sati cestitajte poslije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jun 2020, 18:42

skoroalen je napisao/la:
22 jun 2020, 18:33
Kakva emocija drug, s tim se treba rastat kad je ovako nešta u pitanju. Za Koševom mogu plakat jedino ove Sarajlije što im je grad od Baščaršije do Marindvora.
Ja vjerujem da bi davno započela izgradnja da nije vlasti koje opstrujišu sve u državi. Dok se svako ugradi po malo, zemljište na neatraktivnoj lokaciji bi došlo 15ak miliona, i to bez građevinskih dozvola i ostale papirologije.
Ma da, bilo bi tesko u pocetku, ali nekad se mora presijeci da je nesto drugo puno bolja opcija.
Papirologija jeste problem u ovoj drzavi samo da sam na mjestu vase Uprave ja bih to polako jedno po jedno. Prvo zemljiste pa sve redom. Nek traje i nekoliko godina, moze se strpiti kad vec je ovoliko se moglo trpiti sve. Meni licno stadion Kosevo je rupa bez dna u koju moras bas, bas uloziti. Bolje onda te pare daj negdje drugo i nema te ko zaebavati tj. opstine, pm.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jun 2020, 18:46

skoroalen je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Ako se ima volja samo praviti ispocetka. Ti dok renoviras Kosevo da izgleda koliko-toliko pristojno i lijepo mozes napraviti pristojan stadion od 10-15k. Sta ce ti onoliki stadion kad mozda jednom ili nijednom godisnje je haman ispunjen. Jos ona atletska staza...
Razumijem ja i emocije i simboliku neku, ali sve se to prebrodi kad krocis na nesto novo.
Pa realno ne postoji zemljiste u Sarajevu, tj. u ove cetri opstine, na kojem se moze napraviti stadion, a da je cijena ispod 15 miliona
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 22 jun 2020, 18:50

Fighter1926 je napisao/la:
22 jun 2020, 13:49
vlakanje je napisao/la:
22 jun 2020, 10:49
Beduin je napisao/la:
22 jun 2020, 09:58

Koriste situaciju jer nema drzave, vlada bezakonje i srbi nam kroje u nasoj drzavi sudbinu i svaki korak koji zeliko napraviti ovisi o njihovoj volji.
Pa zar nije ovo drzava i srba?
Zbog ovakvih kao oni nikad nece biti i uvijek ce se tezeti ka otcjepljenju dragoj matici! <3
I majku i maticu.
7 1 2 1 0

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 22 jun 2020, 18:52

stb je napisao/la:
22 jun 2020, 18:50
vlakanje je napisao/la:
22 jun 2020, 10:49

Pa zar nije ovo drzava i srba?
Zbog ovakvih kao oni nikad nece biti i uvijek ce se tezeti ka otcjepljenju dragoj matici! <3
I majku i maticu.
Poljubis u k,u,r,c,e,v,u, glavicu ;)
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2020, 18:53

irfo je napisao/la:
22 jun 2020, 18:46
skoroalen je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Pa realno ne postoji zemljiste u Sarajevu, tj. u ove cetri opstine, na kojem se moze napraviti stadion, a da je cijena ispod 15 miliona
Znam to, al postoji u Butmiru, samo je mnogim našim navijačima ispod časti da klub igra utakmice u Butmiru. A kakva je vlast, i dole bi uzeli 15 miliona samo za zemljište. Još dok izganjaš dozvole...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 22 jun 2020, 18:54

22 jun 2020, 18:52
stb je napisao/la:
22 jun 2020, 18:50

I majku i maticu.
Poljubis u k,u,r,c,e,v,u, glavicu ;)
To poeto, jesi to vjezb'o s Miletom pod satorom
7 1 2 1 0

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 22 jun 2020, 19:00

skoroalen je napisao/la:
Znam to, al postoji u Butmiru, samo je mnogim našim navijačima ispod časti da klub igra utakmice u Butmiru. A kakva je vlast, i dole bi uzeli 15 miliona samo za zemljište. Još dok izganjaš dozvole...
Pa prvi sam ja. I jeste mi ispod casti da klub Sarajevo igra na teritoriji van grada Sarajeva. Ilidza nije teritorijalno Grad Sarajevo i tu se prica zavrsava.
7 1 2 1 0

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jun 2020, 19:02

skoroalen je napisao/la:
22 jun 2020, 18:53
irfo je napisao/la:
22 jun 2020, 18:46
skoroalen je napisao/la:

Pa dobro, klub je tu 70 godina, i vecina navijaca iz Centra i Starog grada, a takvima je Ilidza ko da ides u Mostar, tako da me ne cudi to razmisljanje. Posebno onaj dio Kosevo, Bjelave, Jezero itd.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 19:02

Dogovorili smo se mi za 6 miliona maraka zemljiste u Butmiru,samo sto nismo izganjali dozvole za izgradnju,pa je to sad za sad zaustavljeno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.