ne pratim ovog lika al ovo sam morao pogledati, kakvi smo mi grijesnici samo zato sto smo sirotinja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Chat
oplaka
ne pratim ovog lika al ovo sam morao pogledati, kakvi smo mi grijesnici samo zato sto smo sirotinja
Žao mi je što nema boga samo da mu J*** kosti za ovu kišurinu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pendina musterija
Hebo mu Zakir Naik hanumu! Ko ne zna ko je Zakir N, to je lik koji zonglira rijecima i lazima brani sve sto potice iz islama!
Na pitanja o kontradiktornosti, greskama ili pozivanja na zlocine itd u Kuranu on zonglirajuci arapskom gramatikom brani apsolutno sve!
Po njemu je gramatika i arapski jezik toliko rasteziv da se postavlja pitanja kako se Arapi uopste razumiju izmedju sebe kada po Naiku nista u tom jeziku nije fiksno i ne oznacava nesto konkretno!
Da smo jasno i svi ostali teolozi(bogoljupci) su isti ali ovaj je presao sve mjere!
Hebo mu Zakir Naik hanumu! Ko ne zna ko je Zakir N, to je lik koji zonglira rijecima i lazima brani sve sto potice iz islama!
Na pitanja o kontradiktornosti, greskama ili pozivanja na zlocine itd u Kuranu on zonglirajuci arapskom gramatikom brani apsolutno sve!
Po njemu je gramatika i arapski jezik toliko rasteziv da se postavlja pitanja kako se Arapi uopste razumiju izmedju sebe kada po Naiku nista u tom jeziku nije fiksno i ne oznacava nesto konkretno!
Da smo jasno i svi ostali teolozi(bogoljupci) su isti ali ovaj je presao sve mjere!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 22 jun 2020, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
isto, samo što ću naći razlog zašto "ne mogu" i kad prigrije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Valjda bude za vikend, binuće i regres i plata
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Valaj i ovom dijelu opozijice koji je izašao bolje bi bilo da nije, ovako su samo navukli da izlaznost bude oko 50%
Meni su najjaci ovi ispod 1% što ce morati pare vratiti
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jel to pala Zavidovicanka na rijeci lolHusika je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:43Pendina musterija![]()
Da smo jasno i svi ostali teolozi(bogoljupci) su isti ali ovaj je presao sve mjere!![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
A yebo sliku svoju , pa svaka mu čast ovo je nenadyebivo !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.