FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajrić ubrzo na stadionu, do kraja treninga.
E cuj Celik trazi prosirenje lige, a ljudi ni licence nemaju niti ima ikakve sanse da je dobiju, zbog koga oni traze prosirenje, zbog Toska?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jos u evropi 3 levatska protivnika i to sve kuci...i eto moze proci.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Reci nam jos ime hotela pls iNsAjDeRu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
danas sam radio nešto, a zaboravio sam vam reći al evo dok čekam rezultate:
dovite braaaaćoooooooooooooo
dovite braaaaćoooooooooooooo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kasnis, Oske. Zaboravio si Kanu i mene. 
Bit ce to aBd prolazno.
Bit ce to aBd prolazno.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pisao sam vec prije 4 dana.Plavac87 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:32Sve i da se smiri situacija sa virusom do prijateljskih, sumnjam da će navijačima biti dozvoljeno da se okupljaju. Zato, ukoliko i dalje bude važila zabrana, bilo bi lijepo da klub organizuje live prenose sa 1921tv. Ne vjerujem da su potrebna neka prevelika novčana sredstva.
@Kerime, ti si štela, piši mail.
Klub ce kontaktirati nadlezne da vide sta je potrebno da se pusti publika i da li dozvoljavaju. Privatno sam dobio odgovor, a zvanicni odgovor od kluba cu postaviti ovdje cim ga dobijem.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ovu butinu i butinu Nicole Aniston i slijep pogađam
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bog vam kakvu ulogu nas Alihodzic ima u U-21 reprezentaciji? Vidim ga na ovim slikama. 
Vidio sam dres ne smijem nista otkriti da nam ga ne ukradu, prate nas
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ti si meni najjaci brat hahahaha pise mailove e jesi lud hahaja brat si djece mi
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I ti si meni cirkus sa linijom dom armije - kosevsko, pa sta da se radi "djece mi"
Ma svi smo mi cirkus al đeš bolan mailove pisatii boli njih tukikerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:34I ti si meni cirkus sa linijom dom armije - kosevsko, pa sta da se radi "djece mi"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Toliko ih boli tuki da su poslali dopis nadleznim da otvore kapije za prijateljske utakmice. Ja se moram ovdje kompromitovati samo zato jer si ti kretencina i glavni klaun na forumu. Zaobidji ba i mene i ostale prijavi se ili na brazilsku jiu jitsu ili na drugi forum pa ispoljavaj svoje nalete bijesa i agresive.Bezideja je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:36Ma svi smo mi cirkus al đeš bolan mailove pisatii boli njih tukikerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:34I ti si meni cirkus sa linijom dom armije - kosevsko, pa sta da se radi "djece mi"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.