Koliko je ljepše slušati Novakovića nego onog smota što je komentarisao prvi meč. A još je veća razlika između Novakovića i Viškovića.
Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Selektor Francuske se opasno zaebao što nije stavio Simona da igra. Hvala mu.
Koliko je ljepše slušati Novakovića nego onog smota što je komentarisao prvi meč. A još je veća razlika između Novakovića i Viškovića.
Oba komentatora su debili samo takvi, kad cujem ovo aut lopta najezima se. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nemam ja živaca ovo gledati ,bježi odo ja navratiću da vidim kakav je rezultat kasnije ,a Llodri nek je bog na pomoći ,igra ko da je nadrogiran ,a možda su mu šta stavili u hranu prije meča ,nemoguće da ovako loše igra 
Da je ovaj trener danas stavio mjesto njega Mauresmo ,bolje bi odigrala
Da je ovaj trener danas stavio mjesto njega Mauresmo ,bolje bi odigrala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Touch down Victorius!
Serbia 2010 Davis Cup Champions!
Serbia 2010 Davis Cup Champions!
- legenda reala
- Kontakt:
6:2,6:2,6:3
Čestitke ,Viktoru i Devilu
Čestitke ,Viktoru i Devilu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Allez!!!
Srbija je zasluženo osvojila salataru po prvi put. Sad bi mnogi na mom mjestu listali stranice unazad i citirali šta je ko pisao, no taj rad me ne zanima. Srećan sam zbog pobjede i to mi je dovoljno.
Srbija je zasluženo osvojila salataru po prvi put. Sad bi mnogi na mom mjestu listali stranice unazad i citirali šta je ko pisao, no taj rad me ne zanima. Srećan sam zbog pobjede i to mi je dovoljno.
Viktor me bas pozitivno iznenadio...cestitke susjedima na velikom uspjehu...
- spielführer_21
- Kontakt:
Pridružujem se čestitkama.. zanima me hoće li se i Devil šišati na nulu, kad je mogao Niki Pilić, može i onadnan24 je napisao/la:Viktor me bas pozitivno iznenadio...cestitke susjedima na velikom uspjehu...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Cestitke sportskoj velesili 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ovo je ja mislim viktoru, mec karijere...i ovakom igrom je veceras mogao pobjediti, mnogo jace protivnike...cestitke...adnan24 je napisao/la:Viktor me bas pozitivno iznenadio...cestitke susjedima na velikom uspjehu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Cestitke, zasluzeno!
Viktor odigrao odlicno, tesko moze bolje, zao mi Francuza jer su igrali odlicnu citavu godinu, ali sta je tu je.
Mozda je falio Tsonga za konacni trijumf.
P.S Bozoljca nisu ni sisali, trebalo bi im 20 min.
Viktor odigrao odlicno, tesko moze bolje, zao mi Francuza jer su igrali odlicnu citavu godinu, ali sta je tu je.
Mozda je falio Tsonga za konacni trijumf.
P.S Bozoljca nisu ni sisali, trebalo bi im 20 min.
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Ja ovog b92
. Odradise hladan prilog kao da DC osvajaju svake godine i kao da su u finalu pobjedili Lihtenstajn. Odradili su potpuno 'beznacajan' prilog u poredjenju sa velicinom uspjeha. Da smo mi osvojili, culi bi se do Burkine Faso
.
Nisam gled'o mec, ali po vasim komentarima vidim da je Troicki odigr'o jako dobar mec. Iznenadjen sam ovako ubjedljivom pobjedom
.
CESTITKE! Svaka cast momci!!
Nisam gled'o mec, ali po vasim komentarima vidim da je Troicki odigr'o jako dobar mec. Iznenadjen sam ovako ubjedljivom pobjedom
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
To je zato sto vesti iz sporta idu na kraju, negde oko 19h. Ali ce zato RTS da smara za sve pare.Valencia je napisao/la:Ja ovog b92. Odradise hladan prilog kao da DC osvajaju svake godine i kao da su u finalu pobjedili Lihtenstajn. Odradili su potpuno 'beznacajan' prilog u poredjenju sa velicinom uspjeha. Da smo mi osvojili, culi bi se do Burkine Faso
.
Nisam gled'o mec, ali po vasim komentarima vidim da je Troicki odigr'o jako dobar mec. Iznenadjen sam ovako ubjedljivom pobjedom.
Gdje idite
? Je l' mogu i ja sa vama
?
'Ajde, nek' se ljudi malo vesele
...
'Ajde, nek' se ljudi malo vesele
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Cestitike Srbiji na osvojenoj tituli. Narednih godina bit ce tesko opet ponoviti ovaj uspjeh, jer ukoliko Spanija bude u punom sastavu ovo takmicenje se i ne treba igrati. Imaju cetiri igraca u top 15 i mislim da su trenutno najaca teniska nacija na svijetu.
Ja se pitam sta rade admini na ovoj temi.

Ja se pitam sta rade admini na ovoj temi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Samo da Devilu cestitam na tituli.Svaka cast!!!!!!!!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sve ok.
Mogao je fino doci i napisati pobjeda, slavlje bla bla. Ali dobro, po prijasnjim postovima vidi se da je klasicni provokator, kvalitetnog posta i nema i samo zbog takvih likova meni i dodje da navim "protiv" Srbije.
Sto ova tri dana nije bio slucaj, cak sam i igrao na Tipsara u petak na kladi i zavalio se, vec simpatiziranje svih igraca Francuske, eto zasto sam bio na strani Francuza, nakon pada na Tipsaru.
Pustimo se toga, hiljadu puta ispricane price, radije dajte neki komentar na danasnju igru, itd.
Realno, reprezentacija Srbije je imala i srecu ove godine, kuci igrala vecinu meceva kao i Francuska. Tako da tesko ce odbraniti titulu, jer sa vecinom ekipa ce igrati u gostima. Slazem se sa jednim komentarom, da je Spanija ubjedljivo najjaca reprezentacija i da ce to i biti barem narednih 2,3 godine, ali se uvijek mogu pobjediti kad se uzme brza podloga i kad se igra kuci.
Ovim se zavrsila teniska sezona, sljedeca pocinje ja mislim prvog Januara, jos jednim timskim takmicenjem, Hopman Cupom u Australiji.
Mogao je fino doci i napisati pobjeda, slavlje bla bla. Ali dobro, po prijasnjim postovima vidi se da je klasicni provokator, kvalitetnog posta i nema i samo zbog takvih likova meni i dodje da navim "protiv" Srbije.
Sto ova tri dana nije bio slucaj, cak sam i igrao na Tipsara u petak na kladi i zavalio se, vec simpatiziranje svih igraca Francuske, eto zasto sam bio na strani Francuza, nakon pada na Tipsaru.
Pustimo se toga, hiljadu puta ispricane price, radije dajte neki komentar na danasnju igru, itd.
Realno, reprezentacija Srbije je imala i srecu ove godine, kuci igrala vecinu meceva kao i Francuska. Tako da tesko ce odbraniti titulu, jer sa vecinom ekipa ce igrati u gostima. Slazem se sa jednim komentarom, da je Spanija ubjedljivo najjaca reprezentacija i da ce to i biti barem narednih 2,3 godine, ali se uvijek mogu pobjediti kad se uzme brza podloga i kad se igra kuci.
Ovim se zavrsila teniska sezona, sljedeca pocinje ja mislim prvog Januara, jos jednim timskim takmicenjem, Hopman Cupom u Australiji.
U Monologovom odsustvu Valencia mi se učinio najtolerantnijim diskutantom na ovoj temi. Ne pišemo na istim temama, pa mi mladić nije poznat, svaka mu čast.
Ovo mi je škola, i drugi puta ću pametnije. Kad bude drugi put sličan događaj iskuliraću temu i samo čitati šovinističke ispade koji su kao zabranjeni na forumu.
Ovo mi je škola, i drugi puta ću pametnije. Kad bude drugi put sličan događaj iskuliraću temu i samo čitati šovinističke ispade koji su kao zabranjeni na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.