Forum
Re: Forum
Treba leoreya zaposliti. On bi mogao ovo odraditi, a da ne dolazi do smetnji u radu foruma. Samo, skup je.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
pisanje odgovora i repliciranje na teme ukinuti iz tehnickih razloga i nece se vratiti
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
hvala drug, lajk za lajk
Nek su ukinuli najveća glupost su bili lajkovi 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Vraćaj lajkove taman sam se navikao
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
vidider forum na engleskom
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
to je nova temaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:26Forum ukinut iz tehničkih razloga i neće se vratiti
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da se ukinu avatari, previše usporavaju rad foruma.harden je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:28to je nova temaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:26Forum ukinut iz tehničkih razloga i neće se vratiti
![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Prvo emođiji pa citiranje.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:30Mislim da je vrijeme da se ukinu avatari, previše usporavaju rad foruma.harden je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:28to je nova temaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:26Forum ukinut iz tehničkih razloga i neće se vratiti
![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Dobar forum, nek ste nam oduzeli i osnovne funkcije jer smo vnago koja ni to ne zasluzuje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Uradjen je upgrade na zadnju "stabilnu" verziju PHPBB-a. Koje funkcije fale a da su bile ranije ? Moguce da je nesto promaklo, moguce da nesto nije kompatibilno i sl...
Ne moze se uci na portal direktno s foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.