Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- MysticAladin
- Kontakt:
Re: Serie A
Koliko je bolji stimung na utakmicama EPL, puštaju na razglas navijanje. Gledam i Španci kad su vidjeli, odmah i oni sinoć navijanje sa razglasa. Samo u Italiji i dalje mutavi
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Milanu bas dobro dosla ova korona pauza.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa prvo su Španci krenuli sa tim pa onda EPL. Engezi su počeli sa ligom poslije Španaca.MysticAladin je napisao/la: ↑22 jun 2020, 21:22Koliko je bolji stimung na utakmicama EPL, puštaju na razglas navijanje. Gledam i Španci kad su vidjeli, odmah i oni sinoć navijanje sa razglasa. Samo u Italiji i dalje mutavi
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MysticAladin
- Kontakt:
Ali ja to nisam čuo od njih u prvom kolu poslije pauze, moguće da su svejedno prije poceliBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 21:25Pa prvo su Španci krenuli sa tim pa onda EPL. Engezi su počeli sa ligom poslije Španaca.MysticAladin je napisao/la: ↑22 jun 2020, 21:22Koliko je bolji stimung na utakmicama EPL, puštaju na razglas navijanje. Gledam i Španci kad su vidjeli, odmah i oni sinoć navijanje sa razglasa. Samo u Italiji i dalje mutavi
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
bespotrebno skrnavljenje nogometa vještačkim navijačkim zvukovima, ali to priliči englezima, ja radije slušam uzvike igrača i trenera s klupe
kad je Pjanić zadnji put postigao gol iz slobodnjaka ima li iko te informacije?
Ronaldo grohno samo tako
- JarnoTrulli
Ima i psihe kod Pjanica i slobodnih. Ronaldo i Dybala uzimaju 90% slobodnjaka
Naravno da je najjaci na planeti sto se tice FK.
Naravno da je najjaci na planeti sto se tice FK.
Naravno da ce kompleksas izvesti slobodni udarac.
Nije ni top 10 u slobodnjacima, a kamol najbolji.
a yebiga, toliko godina igra u Seriji A i već je mogao skinuti Sinišin rekord i otići dalje kao najbolji izvođač FK u Italiji svih vremena, ovako ostade nedorečen osim dobre ocjene na PES-u i FIFA-i
bolji Ox jel de
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
lose lose mos ti to bolje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vrlo bitno. Kad znas da ti izvodis slobodne ili kad' nisi siguran ko ce uzeti slobodnjak. Psiha je cudo
ajde hejteri nije penal bio
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
PENALDO! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.