AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GrandeJuve
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ibrahimovic 3-0
Bice ovo veoma ubjedljiva pobjeda milana
Bice ovo veoma ubjedljiva pobjeda milana
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakva golcina
Ovo je bilo u Zlatanovom stilu.Majstor.
Ovo je bilo u Zlatanovom stilu.Majstor.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- GrandeJuve
- Kontakt:
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ht3-0, milan je komotno mogao još 3 zabiti, breša je u odbrani kriminalno loša, ne čude me ovi anonimci al zebina je nula bodova takođe, boateng se mogo proslaviti, het trik je trebo zabiti, breša idealnu šansu za 1-1 centaršut na 5-6 metara od gola caraciolo uhvatio volej al fašista čudesno odbranio i to je sve od breše, milan ne igra neku super tekmu čisto solidno,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
-Steta Boateng imao jos dvije odlicne prilike,Robinho isto dvije...Caraciolo jedini zaprijetio Milanu sjajnim makazicama...
-RIVALDO-
Apsolutna Dominacija nad slabašnom Bresciom
Princ Odličan, Očekujem ga kao starter i sljedeću
Ibrahimović King - GOSPODAR NA TERENU, isto gospodin lik vlada terenom, ne moze mu niko nista, KRALJ !!!
Odlična Igra Milana !
DOMINACIJA NAD SLABAŠNIM MILANSKIM KLUBOM JE NEMINOVNA, a i šire
Princ Odličan, Očekujem ga kao starter i sljedeću
Ibrahimović King - GOSPODAR NA TERENU, isto gospodin lik vlada terenom, ne moze mu niko nista, KRALJ !!!
Odlična Igra Milana !
DOMINACIJA NAD SLABAŠNIM MILANSKIM KLUBOM JE NEMINOVNA, a i šire
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- tony-mortale
- Kontakt:
baš rutinski privedena utakmica kraju, imali 2-3 dobre šanse, ali i ovo je više nego dovoljno, niko nije čak ni karton dobio, a nije bilo ni ozljede, bar se nadam jer neznam zašto je nesta zamjenjen nije se primjetilo da se ozljedio. za razliku od utakmice u đenovi alegri je sad na vrijeme izvršio izmjene, prvi put da je izvadio ibru, nek i on malo odmori, opet smo na plus 3 ispred lazia, a inter i roma dvocifreni
nije mi jasno kako je ova breša uzela bod interu i juventusu a romu čak pobjedila, milan ove sezone nije imao lošijeg protivnika, miris scudeta se osjeti na san siru
nije mi jasno kako je ova breša uzela bod interu i juventusu a romu čak pobjedila, milan ove sezone nije imao lošijeg protivnika, miris scudeta se osjeti na san siru
Treba se desiti pravo cudo pa da Milan ispusti ovu prednost,, komšije i Juve su jednosavno preloši ove sezone 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ibra je doktor fudbala,fkt za italijanske lige nema boljeg igraca...svaka cast na jos jednoj sigurnoj pobjedi. 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
MajstorRaul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ibracadabra
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- tony-mortale
- Kontakt:
od ibre me ništa nemože začuditi jer je fenomen, al boateng se stvarno radovao prvijencu i znao ga i proslaviti

Najvaznije je da su se svi trudili i bili su kao Jedno
O Ibri neću da pričam
Robinho iz tekme u tekmu me sve vise odusevljava, polako ulazi u oni formu koju je imao u Realu, odličan je !
Boateng - Zvjerkuša ! NemOre mu niko ništa, očekujem ga ponovo u prvoj i drago mi je zbog njegovog gola
Thiago Silva - Riječi su suvišne
Abbiati - Odlično branio
Zambrotta mi je nekako najlošiji bio večeras ali godine čine svoje, nadamo se Coentrao
Sve u svemu odlična igra, bjezimo, bjezimo ... Interu da pustimo nemoze nas stić
FORZA MILAN

- senad_flamin
- Kontakt:
-Sve u svemu dobra utakmica Milana,kada se vrati Antonini bit ce jos bolje.....
Boateng izjavio da bi volio igrati na onoj poziciji od sinoc jer to igra i u repki.
Flamini mora igrati !-Sto se tice kondicije najjaci je!
Boateng izjavio da bi volio igrati na onoj poziciji od sinoc jer to igra i u repki.
Flamini mora igrati !-Sto se tice kondicije najjaci je!
-RIVALDO-
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Iskreno neznam zasto se forsira Robinho ovoliko. Covjeku je duel u minusu i ne prolaze te fintice na sitno sto on izvodi. Prije bi Ronaldinha stavio dok jos nije totalno moralno potonuo. Kada se Pato vraca?
Ado ovako ajmo napraviti neku razliku izmedju Dinha i Binha ...DakleA_d_0 je napisao/la:Iskreno neznam zasto se forsira Robinho ovoliko. Covjeku je duel u minusu i ne prolaze te fintice na sitno sto on izvodi. Prije bi Ronaldinha stavio dok jos nije totalno moralno potonuo. Kada se Pato vraca?
1.Robinho na svjetskom bio glavni igrač Brazila, i dosli su tu gdje jesu zahvaljujuci 90% njemu, dok Ronaldinho nije bio niti pozvan !
2. Hajmo dalje, pratiš li nekad ovako Milanove tekme, mislim da pratis, i sta vidis kada Ronaldinho igra ??? NIŠTA samo jednu veliku 0 ! šta je uradio protiv Reala u OBE utakmice ? ... Ništa ! Ramos ga strpo' u DŽEP !, ne samo Ramos već i ostale tekme. Protiv Fiorentine udje nabrijan,NALOŽEN, ovako-onako medjutim sta god da krene uraditi neuspije mu. Malo trči skroz,malo osvaja lopte, malo se vraća itd,itd ! Meni lično u zadnje vrijeme postao najmrži igrač u Milanu (poslije Bonere naravno
ZA RAZLIKU OD ROBINHA koji stalno trči,bori se ,razigrava, evo vidimo da daje golove, sjajan je tandem sa IBROM i po meni nije "FLOP" što se tiče transfera, Vidite da igramo dobro ! Zna Allegri sta radi, neka Dinha' na klupi tamo mu je i mjesto, pa nije čoek' (Allegri) glup, vidi valjda na terenu kako igra Ronaldinho, zato ga i stavlja na klupu, po meni bi najpametnije bili "UDAT" ga za jedno 10 milki i Vikat " El Hamdullilah "
btw. Milan nudi €12m za 18-godišnjeg Argentinca?
Ariedo Braida je u Južnoj Americi ne samo da bi posmatrao Gansa, nego i Erik Lamela.Prema pisanju Michele Criscitiella, kolumniste iz TMW, Braida je napustio zemlju Sambe a sve u cilju da bi video a delu 18-godišnjeg ofanzivnog vezistu River Plate, koji može da igra i kao napadač, Lamela.
Lamela je sinoć postigao svoj prvi gol u karijeri tako što je lobovao golmana. Spominje se kako je Milan ponudio €12 miliona, ali predsednik Rivera Daniel Alberto Passarella želi celih €20m.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ronaldinho je zavrsio svoje,A_d_0 je napisao/la:Iskreno neznam zasto se forsira Robinho ovoliko. Covjeku je duel u minusu i ne prolaze te fintice na sitno sto on izvodi. Prije bi Ronaldinha stavio dok jos nije totalno moralno potonuo. Kada se Pato vraca?
...Cestitam na pobjedi protiv brescie...odlicno odigrano,nadam se da ce Milan osvojiti scudeto,a ne onaj glupi inter...i ovima sto pricaju lose o ronaldinhu porucujem da sute,zar se ne sjecate sta je radio u barci,pa on je bio najbolji nogometas svijeta i da je onako nastavio bio bi i najbolji svih vremena...njega je do kraja unistilo to sto je presao u Milan,jer u onakom Milanu(mislim na onaj tim kad je dosao dinho)ne bi nitko uspio...ali kriv je i on zbog **** opijanja do kasno u noc...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.