Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Bazinga12345
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Bazinga12345 » 22 jun 2020, 23:30

Polako sa tim prognozama, ima još do kraja prelaznog roka.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 22 jun 2020, 23:35

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
22 jun 2020, 23:26
Fighter1926 je napisao/la:
22 jun 2020, 23:13
Beli98 je napisao/la:
22 jun 2020, 22:50
Prije bih rekao Sloboda (no hate) i eventualno neko od novajlija. A što se prvaka tiče, pa to se zna :D :D
Ma sumnjam, Velez je bio tanak jos im se raspada igracki kadar, vidjecemo ali mislim da slijedi grcevita borba, ako ovako ostane, mada iskreno bi volio da olimpic krupa ili tuzla budu putnici u nizi rang...
Pa i bez Maneva i Fajica smo jaci od Slobode :D doci ce 3 pojacanja, ne sekiraj se, napadac lijevi bek i stoper
Iskreno, volio bih... Drazi ste mi Vi i Sloboda, nego Krupa, Tuzla i Olimpic...ps moze i mladost u cvajtu :mrgreen:
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 22 jun 2020, 23:37

Bazinga12345 je napisao/la:
22 jun 2020, 23:30
Polako sa tim prognozama, ima još do kraja prelaznog roka.
Pa pripreme nisu ni krenule (ako uopće krenu) a već se priča o mogućem rasporedu na tabeli!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 jun 2020, 23:39

Rano je za prognoze,ne zna se ni da li ce liga imati 12 klubova,ili 14...ali,ako ostane na 12,onda ce Olimpic i Krupa morati dobro da se pojacaju da ne ispadnu..Krupa daleko najboljeg igraca nama prepustila bez para,za neke buduce procente....citao sam ove njihove rostere,i tesko da koga od ovih preostalih 10 Premijerligasa oni mogu pretec bodovima....a sad,ako bude 14,pa Tosk,ili Celik,Zvijezda..to je onda vec sasvim druga projekcija,plus da li ce ispadati 4 kluba ili koliko vec..treba sacekat IO

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 22 jun 2020, 23:43

To sam malo prebacio na temu ispadanja ne bi li se velezovci upecali da ne pricamo vise o ovim temama jer sam i sam zakuvao sa stb :mrgreen:
Iskreno se nadam da nece biti prosirenja, mislim zao mi je celika jer su nam stvarno lezali, plus najbolji stadiom u drzavi, milina igrati... Ali mislim da je bolje da ispadnu komplet remont kluba i da postanu bitna karika lige...ja samo cekam da piconi ode da vidim kakvo je stanje kod nas...da ne bude samo opet cvajta nakon dve sezone...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 jun 2020, 01:21

Moze ovako, Velez ubrzo dobija spica s solidnom inostranom karijerom :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jun 2020, 01:40

Tristan je napisao/la:
22 jun 2020, 23:10
Schlager je napisao/la:
22 jun 2020, 20:16
Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć
Kaze poslovica: Bolje da te Turcin muci, nego da te Latin uci.
:rol: :rol: momci, bez uvrede, al vi ste obolili.

2020 uveliko, a ovi i dalje guslaju o turcima osmanlijama koji su otišli sa balkana prije 150 godina, i to po sportskim forumima :tokralju: prođe vam život u nacionalizmu i mitovima.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 23 jun 2020, 02:30

Evo Ajnadzic sasvim korektno ovim Vicinim, Begicevim, Namovim i ne znam vec cijim lopovima nudi stadion za 1 KM oni nece jer im godi da im drzava placa rezije a oni mutnim radnjama dolaze do korona titula. Protjerat ih sa Koseva u B. Luku ili pod Bijeli Brijeg a Kosevo dat Olimpiku il Zelji kao trening centar. Dosta je nih i Begica vise. Cuj jedan anonimus da naslijedi Osima koji je poznato svjetsko ime fudbala.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 23 jun 2020, 03:35

tcity055 je napisao/la:
23 jun 2020, 02:30
Evo Ajnadzic sasvim korektno ovim Vicinim, Begicevim, Namovim i ne znam vec cijim lopovima nudi stadion za 1 KM oni nece jer im godi da im drzava placa rezije a oni mutnim radnjama dolaze do korona titula. Protjerat ih sa Koseva u B. Luku ili pod Bijeli Brijeg a Kosevo dat Olimpiku il Zelji kao trening centar. Dosta je nih i Begica vise. Cuj jedan anonimus da naslijedi Osima koji je poznato svjetsko ime fudbala.
Zar još niste skužili da smo mi svijetu uvalili covid-19? Eww, evo da ti otkrijem još jednu stvar. -Nova sezona se neće ni igrati (opet virusa radi) a titulu će dobiti prošlogodišnji osvajač. A vjerujem da svi znamo o kome se radi. Tek od one tamo sezone izbacit ćemo vam vakcinu u bordo boji pa ko hoće nek' izvoli, ko neće, ha Bože moj...

Stvarno ne vjerujem da sam pisao ovoliko gluposti ali ne mogu više tih vaših teorija zavjere pa to ti je.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 23 jun 2020, 04:13

tcity055 je napisao/la:
23 jun 2020, 02:30
Protjerati i vas sa Tušnja tamo odakle ste se dovukli a Koševo je nastalo i opstalo zahvaljujući Sarajevu.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 jun 2020, 04:25

Schlager je napisao/la:
22 jun 2020, 22:32
gruezi je napisao/la:
22 jun 2020, 22:23
Schlager je napisao/la:
22 jun 2020, 20:16
Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć
Schlager bosnjaci izgubili obraz u ww2 vise od vas?...pa da bosnjaci nisu skrivali srbe po svojim kucama i vikendicama u bl i okolici broj srba koji bi dobili malj u celo u jasenovcu bi bio bar duplo veci...po bronzanom majdanu ,aginom selu itd su bosnjaci dobijali metak u celo jer nisu htjeli klati srbe po okolnim selima... I sta su dobili zauzvrat? Da potomci tih istih srba 50tak godina kasnije koje su krili i rizikovali zivot krijuci ih dodzu i protjeraju njihove potomke iz te iste banja luke ..i to ih protjeraju uz nevidzene torture maltretiranje izbacivanje iz kuca premlacivanje na sred uluce(crveni kombi) itd...isto kao i katolike...ako si bio u kopu vulturesa prije rata znao bi da je tu bilo najmanje srba jer srbi u bl su vecinom navijali za zvijezdu i partizan kao i danas...jer srpskije je tako...a za ovaj rat to nisi uprljao obraz malo vise nego 1000 puta vise...a srbinu aliji zahvali sto si jos u bl ...i usmrdjelom hollbrooku sto nije dao zamjenu za tuzlu
Konacno razuman post,odgovoricu..

Da,Bosnjaci jesu vise izgubili obraz od Srba u WW2....ne u Bl,ja sam dosta puta pisao da je vise znacio jedan Musliman antifasista (Vahida Maglajlic,Kasim Hadzic,Sefket Maglajlic,Osman Karabegovic,itd,itd ,da ne nabrajam),nego sto Srba..jer Srbinu je dosao noz pod vrat i morao je u sumu ili biti zaklan,a Musliman je mogao u Pavelicevoj drzavi sasvim opusteno biti gradjanin,i cekati bolji vakat...Ali nisam ja samo iz BL,komplet familija mi je sa majcine strane iz sanskog Mosta,i svih onih 6000 zaklanih na Susnjaru gdje je spomenik,Muslimani su ih poklali...Ti ces rec i vi ste uz Drinu,ali ne mozes demantovat podatak da je u WW2 pobijeno jedno 50 puta vise mojih civila nego tvojih u citavoj BH......To bi bilo kao da ja izjednacavam tvoje i moje civilne zrtve u zadnjem ratu...ne ide...a ove ustase,zaista ne mogu citat
E tu se necemo slozit...bosnjaci muslimani su izgubili oko 9.5 posto populacije a srbi oko 7.5... Katolici su isto istrebljeni iz istocne bosne recimo zvornik je imao oko 15 ili 20 posto katolika prije ww2 pa jedva da je iko ziv docekao kraj rata...e sad susnjar.. Znas li ti da su u pokolju nad bosnjacima u kulen vakufu gdje je zaklano 3000 ljudi glavni bili ti iz susnjara...e onda ti sto su prezivjeli i oni koji su bili na frontu dok su im familije klane su dosli i napravili ono sto su napravili....e sad nagradno pitanje za tebe...da su ovi bosnjaci antifasisti koje si gore nabrojao bili u banja luci 93ce sta mislis da li bi zazalili zbog onog sto su radili 40tih....tj da su mogli vratit vrijeme da li bi postupili drugacije i pridruzili se nacistima..i sta si ti uradio da pomognes svojim drugovima sa tribine tj njih 70 posto koje je crveni kombi hapsio po vrbanji hisetama novoseliji i premlacivao ih na mrtvo slovo i vodio u logore.... Znas li da je ispod borcevog stadiona bilo muciliste za njih? Ili te se ne tice i vjerujes karadzucevim pricama o hiljadama do zuba naoruzanih zeleni beretki...

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 23 jun 2020, 06:45

O yebo vas pas nakaradni...
Premijer liga BiH-općenito:
Ubijeni, zaklani, 2 svjetski rat, ustaše, partizani, antifašisti, nacisti, naši, vaši, pavelić, alija, draža, visoki i niski predstavnici.... A bolesna naroda, točno se vidi odakle ste kad dođete među svijet...
Na prvo mjesto stani i ostani!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2020, 06:47

Danas je sjednica izvšnog odbora N/FSBiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 23 jun 2020, 07:26

Šta su oni donjeli oko igrača, 5 stranaca i 9 na klupi zamjena?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 23 jun 2020, 08:04

gruezi je napisao/la:
23 jun 2020, 04:25
Schlager je napisao/la:
22 jun 2020, 22:32
gruezi je napisao/la:
22 jun 2020, 22:23

Schlager bosnjaci izgubili obraz u ww2 vise od vas?...pa da bosnjaci nisu skrivali srbe po svojim kucama i vikendicama u bl i okolici broj srba koji bi dobili malj u celo u jasenovcu bi bio bar duplo veci...po bronzanom majdanu ,aginom selu itd su bosnjaci dobijali metak u celo jer nisu htjeli klati srbe po okolnim selima... I sta su dobili zauzvrat? Da potomci tih istih srba 50tak godina kasnije koje su krili i rizikovali zivot krijuci ih dodzu i protjeraju njihove potomke iz te iste banja luke ..i to ih protjeraju uz nevidzene torture maltretiranje izbacivanje iz kuca premlacivanje na sred uluce(crveni kombi) itd...isto kao i katolike...ako si bio u kopu vulturesa prije rata znao bi da je tu bilo najmanje srba jer srbi u bl su vecinom navijali za zvijezdu i partizan kao i danas...jer srpskije je tako...a za ovaj rat to nisi uprljao obraz malo vise nego 1000 puta vise...a srbinu aliji zahvali sto si jos u bl ...i usmrdjelom hollbrooku sto nije dao zamjenu za tuzlu
Konacno razuman post,odgovoricu..

Da,Bosnjaci jesu vise izgubili obraz od Srba u WW2....ne u Bl,ja sam dosta puta pisao da je vise znacio jedan Musliman antifasista (Vahida Maglajlic,Kasim Hadzic,Sefket Maglajlic,Osman Karabegovic,itd,itd ,da ne nabrajam),nego sto Srba..jer Srbinu je dosao noz pod vrat i morao je u sumu ili biti zaklan,a Musliman je mogao u Pavelicevoj drzavi sasvim opusteno biti gradjanin,i cekati bolji vakat...Ali nisam ja samo iz BL,komplet familija mi je sa majcine strane iz sanskog Mosta,i svih onih 6000 zaklanih na Susnjaru gdje je spomenik,Muslimani su ih poklali...Ti ces rec i vi ste uz Drinu,ali ne mozes demantovat podatak da je u WW2 pobijeno jedno 50 puta vise mojih civila nego tvojih u citavoj BH......To bi bilo kao da ja izjednacavam tvoje i moje civilne zrtve u zadnjem ratu...ne ide...a ove ustase,zaista ne mogu citat
E tu se necemo slozit...bosnjaci muslimani su izgubili oko 9.5 posto populacije a srbi oko 7.5... Katolici su isto istrebljeni iz istocne bosne recimo zvornik je imao oko 15 ili 20 posto katolika prije ww2 pa jedva da je iko ziv docekao kraj rata...e sad susnjar.. Znas li ti da su u pokolju nad bosnjacima u kulen vakufu gdje je zaklano 3000 ljudi glavni bili ti iz susnjara...e onda ti sto su prezivjeli i oni koji su bili na frontu dok su im familije klane su dosli i napravili ono sto su napravili....e sad nagradno pitanje za tebe...da su ovi bosnjaci antifasisti koje si gore nabrojao bili u banja luci 93ce sta mislis da li bi zazalili zbog onog sto su radili 40tih....tj da su mogli vratit vrijeme da li bi postupili drugacije i pridruzili se nacistima..i sta si ti uradio da pomognes svojim drugovima sa tribine tj njih 70 posto koje je crveni kombi hapsio po vrbanji hisetama novoseliji i premlacivao ih na mrtvo slovo i vodio u logore.... Znas li da je ispod borcevog stadiona bilo muciliste za njih? Ili te se ne tice i vjerujes karadzucevim pricama o hiljadama do zuba naoruzanih zeleni beretki...
Ne da mi se danas o politici,a i tako će nam pobrisati jer nije tema...juče mi je ovaj Ustanik ŠB popušio živce postom kako "ima Boga jer raste broj zaraženih u RS"....staviću ga na ignore listu

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 23 jun 2020, 09:23

Momak sa Širokog je s razlogom ljut. Da su drugi na njihovom mjestu ne bi živ osto na forumu od raznih komentara. Na dva fronta su ljudi bili u prilici izboriti Evropu, od toga je jedan bio za trofej sasvim realan. I sad vam smeta što vam navodi razloge zbog kojih je prekinuto prvenstvo. I neće vam on donijeti pravdu, pravdu će vam donijeti Gospodar, Gospodar sve vidi i sudi bez greške. Srali ste danima kako realno nema uslova, kako su svi drugi ludi u okruženju samo mi pametni. Pravdali ste zlo koje su nam poltroni servirali zarad njihovih sitnih interesa. Danas kad je stanje makar duplo teže po broju zaraženih biste pričali drugu priču.
@Schlager, momak poznat kao jedan od boljih momaka na forumu ni iz čega krene u glupe i besmislene rasprave.

Btw, nadam se da će se FK Sarajevo konačno dodjeliti na upravljanje stadion Koševo. Danas ide taj pres načelnika pa da vidimo šta su im to nudili. Ubjeđenja sam da se ljudima treba maksimalno olakšati i dati pod najboljim uslovima upravljanje Koševom. Čak bi im ga i poklonio ali sa klauzulom da ga ne mogu prodati nikad za nikad. Od stadiona da urade šta žele, to bi im danas dopustio. Neraskidiva je veza FKS i stadion Koševo. To je jednostavno utkano u biće svakog sarajlije zadnjih 50-60 godina koliko već FKS igra gore.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 jun 2020, 09:26

NEMA HALALA

NEMA OPROSTA

NEMA ZABORAVA

NEMA BUJRUMA U ZENICI

NSBIH MAFIA
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 23 jun 2020, 09:54

SaMoVelez je napisao/la:
23 jun 2020, 09:23
Momak sa Širokog je s razlogom ljut. Da su drugi na njihovom mjestu ne bi živ osto na forumu od raznih komentara. Na dva fronta su ljudi bili u prilici izboriti Evropu, od toga je jedan bio za trofej sasvim realan. I sad vam smeta što vam navodi razloge zbog kojih je prekinuto prvenstvo. I neće vam on donijeti pravdu, pravdu će vam donijeti Gospodar, Gospodar sve vidi i sudi bez greške. Srali ste danima kako realno nema uslova, kako su svi drugi ludi u okruženju samo mi pametni. Pravdali ste zlo koje su nam poltroni servirali zarad njihovih sitnih interesa. Danas kad je stanje makar duplo teže po broju zaraženih biste pričali drugu priču.
@Schlager, momak poznat kao jedan od boljih momaka na forumu ni iz čega krene u glupe i besmislene rasprave.

Btw, nadam se da će se FK Sarajevo konačno dodjeliti na upravljanje stadion Koševo. Danas ide taj pres načelnika pa da vidimo šta su im to nudili. Ubjeđenja sam da se ljudima treba maksimalno olakšati i dati pod najboljim uslovima upravljanje Koševom. Čak bi im ga i poklonio ali sa klauzulom da ga ne mogu prodati nikad za nikad. Od stadiona da urade šta žele, to bi im danas dopustio. Neraskidiva je veza FKS i stadion Koševo. To je jednostavno utkano u biće svakog sarajlije zadnjih 50-60 godina koliko već FKS igra gore.
Upravo to bio sam malo ironičan pa niti sam ja Bog niti "vodim" pandemiju al kako kaže narod "karma je hebena stvar" i evo sad se vraća! Toliko su nesposobni a korona je bila samo paravan već sam rekao da iz tih razloga "volim" da se stanje pogoršava a ne smanjuje kako vi se ovi kriminalci 1.7. kad počinju pripreme samo sebi po.kenjali u usta! Biće zanimljivo koje će nam laži tad servirati!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 jun 2020, 10:04

Kako su ovo majstorski odradili, idemo na 150+ zaraženih kad počnu pripreme pa ćemo onda opet slušati priče kao i za KUP, odnosno različite nonsense na koje će Koronofili klimati glavom.

Živio savez!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 23 jun 2020, 10:11

MortemHz je napisao/la:
23 jun 2020, 06:47
Danas je sjednica izvšnog odbora N/FSBiH.
Otkazano.
Jednom clanu preminula majka drugom otac.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.