Ma hajd sto je na engleskom nije problem, ali poyebalo mi se sve ovo. Nema vise onih grbova klubova na temama, samo se nesto prebacuje Bzs.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nasem nasem ili “nasem” njemackom? 
Ma hajd sto je na engleskom nije problem, ali poyebalo mi se sve ovo. Nema vise onih grbova klubova na temama, samo se nesto prebacuje Bzs.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
e to je i meni nekako smotanije sad ,a da ti ne pricam da nema lajkova tvojih
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Eto, taman skupili preko hiljadu obojica i ukidose. Ja sumnjam na neku sabotazu.
lajk marka na crnom trzistu brate
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lijep pozdrav svim ŽELJOVCIMA, novi sam na forumu, pa da se prijavim i pozdravim sve insajdere i da nam Željo bude prvi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pozdrav od starog. Sto nas je vise to je za smanadu teze. Viva Zeljo. Idemo do 3 kola lige evrope.Imacemo srece u izvlacenju.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hahahaha KANA KRALJU
Dobrodosso Mamba21 ne rece nam jesi li dugo citao forum prije registracije
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 23 jun 2020, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ako ne volis Stanu i Sinisu onda je lobootomac
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Što se @Kana trpa u "insajdere", pozdravilo ga. Ccc
Dobrodošao @Mamba.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eto Bekrica.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Ma ocekivao sam ovo. Nece on pored Stilic ni igrat vec eto da zavrsi karijeru ovdje.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Moze Tuce jos dati ruke
Zamjena za Stilu, nije ni on terminator
Slobodnjak, korner, sto da ne
A nije skup garant
Joj sto pjene

Zamjena za Stilu, nije ni on terminator
Slobodnjak, korner, sto da ne
A nije skup garant
Joj sto pjene
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Treba nam zbog x stvari a ne samo igrački gledano. Ko to ne razumije, džaba trošiti vrijeme na objašnjavanje.
Malo po malo gradi se tim.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
"Damir (op.a Kojašević) je dobar momak, družimo se ovdje a ja mu pričam kakav je osjećaj osvajati titule. Svake noći me nazove ja mu ispričam kako je osvojiti titulu i onda on ide na spavanje i sanja o tome'' kaže raspoloženi Bekrić...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne bi da vas razocaram ali do ovog trenutka jedino vezano za Bekrica je da je on izrazio zelju za povratkom. Dakle, imam i ja zelju da zaigram u Zelji ali me trenutno niko nije kontaktirao.
Uostalom, ne znam koji ce nam k... eventualno ako ce igrati za nesto sitno i biti na klupi da u krajnjoj nuzdi udje. Inace sam radije za sirenje klupe sa juniorima, a Bekrija je svoje davno ispuhao, svakakav bio, svasta radio i dosadio i bogu i narodu
Uostalom, ne znam koji ce nam k... eventualno ako ce igrati za nesto sitno i biti na klupi da u krajnjoj nuzdi udje. Inace sam radije za sirenje klupe sa juniorima, a Bekrija je svoje davno ispuhao, svakakav bio, svasta radio i dosadio i bogu i narodu
Gdje bi to bilo razocaranje ziv bio. To je vrijedno slave ako se ne vraca.balkanika je napisao/la: ↑23 jun 2020, 10:42Ne bi da vas razocaram ali do ovog trenutka jedino vezano za Bekrica je da je on izrazio zelju za povratkom. Dakle, imam i ja zelju da zaigram u Zelji ali me trenutno niko nije kontaktirao.
@igrajlopte 🐦