Slazem se ali vidim vecina ga prizeljkujeReX je napisao/la: ↑23 jun 2020, 10:44Gdje bi to bilo razocaranje ziv bio. To je vrijedno slave ako se ne vraca.balkanika je napisao/la: ↑23 jun 2020, 10:42Ne bi da vas razocaram ali do ovog trenutka jedino vezano za Bekrica je da je on izrazio zelju za povratkom. Dakle, imam i ja zelju da zaigram u Zelji ali me trenutno niko nije kontaktirao.
Uostalom, ne znam koji ce nam k... eventualno ako ce igrati za nesto sitno i biti na klupi da u krajnjoj nuzdi udje. Inace sam radije za sirenje klupe sa juniorima, a Bekrija je svoje davno ispuhao, svakakav bio, svasta radio i dosadio i bogu i narodu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uh al bi volio da dodje Bekric i da je osvojimo, tacno bi neki pocrkali.

Vico, moze li liga po pola?

Za sada, valjda bude dovoljno za opstanak.
Biće još rotacija.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ja Boga mi ne prizeljkujem 
Nego kazem da sam ocekivao to jer nece on jos puno igrati, a pretpostavljam da mu je zelja ovdje da zavrsi karijeru.

Nego kazem da sam ocekivao to jer nece on jos puno igrati, a pretpostavljam da mu je zelja ovdje da zavrsi karijeru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znaci fali nam jos lijevi bek i golman da imamo 2 ekipe.
Moze li Bekric dati ruke na LB?
Moze li Bekric dati ruke na LB?

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sjećate se pituete Veselog na derbiju 5-2? Na um mi pade.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:16Znaci fali nam jos lijevi bek i golman da imamo 2 ekipe.
Moze li Bekric dati ruke na LB?![]()
Ništa ne fali, polako se kockice slažu. Ja sam apsolutno ubijeđen da nećemo ispasti. Još ako uleti malo jači krilni da se bori za prvu postavu, možda i evropu dohvatimo.
Za nešto više nemamo snage, Štilić, Zec, Meša, Lendrić, Veseli, Dado, patićemo se ofanzivno. Posebno ako bude kartona i kada budemo bunkere probijali, nema na klupi igrača da zna ritam promijeniti, ili napadača drugačijeg profila od Lendrića. Još ako pogledamo odbranu, kao na papiru smo pokriveni ali tanko je to. Ne znam što ne dovedu nekog mladog igrača koji vrijedi milion pa da ga za godinu prodamo za dva? Baš mi je to misterija.
Kada pogledam sastave ostalih ekipa, prvih šest ekipa je bolje od nas po imenima. Minimalno.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
– Nedavno je došlo do kontakta s trenerom Amarom Osimom, vodili smo duge razgovore. Imao sam još nekoliko ponuda, ali je preovladala moja želja da zaigram za ovaj klub. Želju pratim, mnogi moji drugari i članovi familije su vatreni navijači Željezničara i to je mnogo doprinijelo da dođem na Grbavicu. Navijačima želim poručiti da nas bodre, da budemo jedna cjelina, a mi ćemo na terenu dati svoj maksimum, kazao je bivši kadetski i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dobrodosao momcino. Ugovor 2+1. 24 napunio. Odlican deal. Bravo Željo!
Zelim ti puno golova u plavom dresu i transfer u ligu petice.
Daj sad Bekriju i krilo i da krene ludnica

Zelim ti puno golova u plavom dresu i transfer u ligu petice.
Daj sad Bekriju i krilo i da krene ludnica

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hocemo li jos jedan do kraja dana? 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Kako se ovo u tisini fino odradilo 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Plavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:26kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:16Znaci fali nam jos lijevi bek i golman da imamo 2 ekipe.
Moze li Bekric dati ruke na LB?![]()
Ništa ne fali, polako se kockice slažu. Ja sam apsolutno ubijeđen da nećemo ispasti. Još ako uleti malo jači krilni da se bori za prvu postavu, možda i evropu dohvatimo.
Za nešto više nemamo snage, Štilić, Zec, Meša, Lendrić, Veseli, Dado, patićemo se ofanzivno. Posebno ako bude kartona i kada budemo bunkere probijali, nema na klupi igrača da zna ritam promijeniti, ili napadača drugačijeg profila od Lendrića. Još ako pogledamo odbranu, kao na papiru smo pokriveni ali tanko je to. Ne znam što ne dovedu nekog mladog igrača koji vrijedi milion pa da ga za godinu prodamo za dva? Baš mi je to misterija.
Kada pogledam sastave ostalih ekipa, prvih šest ekipa je bolje od nas po imenima. Minimalno.

Posteno. Najdraze mi je kada nas ne shvataju ozbiljno. Haj sto se konkurencija ukakila pa povukla sve politicke veze da nas uskrate za borbu, vec i u nasim redovima uvijek neki strah i panika. Samo neka nas otpisuju.
Katastrofa. Raspadamo se.
Kao liči na neki tim, ima tu igrača koji su majstori, opasni u napadu, mladih igrača, pravo dobrih defanzivaca, jaka klupa, još ćemo dovoditi, stručni štab armirani beton, ali opet, fali mi nešto.
Kako ne možemo dovesti nekog igrača od milion, mladog, afirmisanog? Neko janje.
Kao liči na neki tim, ima tu igrača koji su majstori, opasni u napadu, mladih igrača, pravo dobrih defanzivaca, jaka klupa, još ćemo dovoditi, stručni štab armirani beton, ali opet, fali mi nešto.
Kako ne možemo dovesti nekog igrača od milion, mladog, afirmisanog? Neko janje.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.