Po atmosferi na temi prije bi se reklo da zasjeda AVNOJ

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hahahahahahaha dobra ti je ova zadnja.avenija je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:03Ma lazu ovi opet, treci put odgadjaju, al to mene nece poremiti da popisam im trening centar, da kazem da nema bujruma nikada nikome, da nema halala i da poserem arkanove kujice Begica, Dzemidzica, Pilava, Begagica, Sarajcica i kompaniju.
Da li se trebaju dogovoriti sa arkanom o dodijeli titule i plasmanu u evropu javili bi se live preko zooma sa sahrane.
Sarajcic? Iz travnika?! Pa zar je taj jos "ziv" u savezu?avenija je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:03Ma lazu ovi opet, treci put odgadjaju, al to mene nece poremiti da popisam im trening centar, da kazem da nema bujruma nikada nikome, da nema halala i da poserem arkanove kujice Begica, Dzemidzica, Pilava, Begagica, Sarajcica i kompaniju.
Da li se trebaju dogovoriti sa arkanom o dodijeli titule i plasmanu u evropu javili bi se live preko zooma sa sahrane.
Oo,vidim čitao si Banjalukaforum prije par godinaHeraklitMracni je napisao/la: ↑23 jun 2020, 10:57Schlager je dobar covjek , znam da je cuvao Casne sestre u Banja luci za vrijeme rata![]()
Ne poznajem te.Heller je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:56Nakon 20 godina se možeš ****.let3 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:04
Imaš neku zemlju, koja je zapuštena, niko ne obilazi, ne obrađuje. Ti ništa ne ulažeš u nju. I ponudiš nekom liku da ti to obrađuje i održava, daš mu marku za uslugeali poenta je da je ta zemlja tvoje vlasništo, dok ne nađeš nekoga kome ces prodati
e to ti je to.
Skontali i oni vaši iz uprave Ajnadziceve seoske fore, pa mu onako odgovorili![]()
Pusti Časne, nek nam donese trapista iz AleksandrovcaSchlager je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:38Oo,vidim čitao si Banjalukaforum prije par godinaHeraklitMracni je napisao/la: ↑23 jun 2020, 10:57Schlager je dobar covjek , znam da je cuvao Casne sestre u Banja luci za vrijeme rata![]()
..Jesam stvarno,par mjeseci čuvao sestre i katolički Samostan u Aleksandrovcu...sa još dvojicom kolega iz VP....i sačuvao....Ostao sam i kasnije dobar sa sestrama Reginom,Dubravkom i Maristelom
![]()
Pa kako su Poljine napravljene, nije zemlja legalno uzeta i nije 20 nego 10 godina... ali da ne ulazim u detalje nije za foruma...let3 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:44Ne poznajem te.Heller je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:56Nakon 20 godina se možeš ****.let3 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:04
Imaš neku zemlju, koja je zapuštena, niko ne obilazi, ne obrađuje. Ti ništa ne ulažeš u nju. I ponudiš nekom liku da ti to obrađuje i održava, daš mu marku za uslugeali poenta je da je ta zemlja tvoje vlasništo, dok ne nađeš nekoga kome ces prodati
e to ti je to.
Skontali i oni vaši iz uprave Ajnadziceve seoske fore, pa mu onako odgovorili![]()
Jel trolaš ili si samo retardiran ?
To je ono najgore, sto oba kluba ne znaju koji profil igraca da ganjaju, za PL ili Federalnu (Celik mozda i nizi rang), sto u startu hendikepira ekipu, plan i ogranizaciju priprema za narednu sezonu.fudbalfudbal je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:19Nista ni od Celika ni od Zvijezde, jest sve ekipe u pl pocele skoro pripreme a njima ce kao javiti za 14 dana da ce igrati pl, hoce ali malo sutra.. ovo uvijek uradi nas savez tako da me ne cudi nimalo od njih, uvijek nesto odgađaju itd itd
Anel Hajrić, bivši igrač Radomlja, Maribora i Lokerena, novi je fudbaler Željezničara. Dvadesetčetverogodišnji napadač potpisao je ugovor na dvije godine uz opciju produženja na još jednu sezonu.
Dobrodošao, Anele!
Zukanovic je napisao/la:Za kraj dao Hajric nova 2 gola. 29 utakmica 35 golova. treba ga uzeti dok ga nije Maribor vratio ili Olimpija.
Ja se ne razumijem previse u fudbal, ali cim ga je najveci fudbalski znalac hvalio, mora valjatiZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/anel-hajr ... ler/262624
Ovaj igrac je meni bas dobar. pratim ga ja malo. dosta lici mi na Ahmetovica.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.