Pa problem je sto oni ne zele, a dobro znaju sta mi hocemo.bordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 09:42Onda mislim da nemamo problem klub treba iznijeti taj plan. Recimo ulozit cemo u krov, teren i rekonstrukciju 10 miliona a zelimo naredni 30-50 godina da kosevom upravljamo ili napraviti ugovor da na osnovu tog ulaganja vise nista ne placamo,to bi bilo extra i jasno da se mora to sve definisati znaju nasi u klubu kako ide Sabrina rece zna se svaka marka gdje ide, tako da to da ce nas preveriti nece sigurno.
Ako ti daju stadion na upravljanje, zna se da ti odlucujes o svemu, od poslovnih prostora, eventualnih manifestacija na stadionu pa nadalje.
Medutim oni bi sada da nam za 1 KM daju stadion, ali da se pitaju kada ce merlin ili neko drugi iznajmiti stadion, kada ce i hoce li parking pored stadiona biti otvoren (a parking je jedan od uslova za UEFA kategoriju), a na kraju kao slag, kada sve mi to napravimo (rekonstruisemo) da oni mogu ponovo doci i reci: puno vam hvala na bacenih 10 miliona, ali mi imamo investitora koji ce sada raditi po izmijenjenom regulacionom planu.
Pa jedino retardiran covjek bi mogao i u razmatranje ovako nesto uzeti.Ovo ne da je politicka igra, ovo je cisto mentalno ponizavanje.