Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dijasporac, smanji mu cijenu i tu razliku dodaj Pidri.irfo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:53Zukanovic je napisao/la:Za kraj dao Hajric nova 2 gola. 29 utakmica 35 golova. treba ga uzeti dok ga nije Maribor vratio ili Olimpija.Ja se ne razumijem previse u fudbal, ali cim ga je najveci fudbalski znalac hvalio, mora valjatiZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/anel-hajr ... ler/262624
Ovaj igrac je meni bas dobar. pratim ga ja malo. dosta lici mi na Ahmetovica.![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
irfo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:53Zukanovic je napisao/la:Za kraj dao Hajric nova 2 gola. 29 utakmica 35 golova. treba ga uzeti dok ga nije Maribor vratio ili Olimpija.Ja se ne razumijem previse u fudbal, ali cim ga je najveci fudbalski znalac hvalio, mora valjatiZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/anel-hajr ... ler/262624
Ovaj igrac je meni bas dobar. pratim ga ja malo. dosta lici mi na Ahmetovica.![]()
On će kod korona šampiona, mi nemamo para. Pisali mu u inbox.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Lajk!irfo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:53Zukanovic je napisao/la:Za kraj dao Hajric nova 2 gola. 29 utakmica 35 golova. treba ga uzeti dok ga nije Maribor vratio ili Olimpija.Ja se ne razumijem previse u fudbal, ali cim ga je najveci fudbalski znalac hvalio, mora valjatiZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/anel-hajr ... ler/262624
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
željezničar radi odličan posao, dovedeš jednog 36 godina, drugog 24 i držiš se extra prosjeka, 30
I onda očekuju da jedan Pidro vrijedi manje od njih, koji ima manje godina, a tri trofeja u dvije godine, mlada repka itd.
O Kurdiću, Šabanoviću, Kovačeviću, Salčinu da i ne pričam, mladi, reprezentativci, a trofeje klepaju

I onda očekuju da jedan Pidro vrijedi manje od njih, koji ima manje godina, a tri trofeja u dvije godine, mlada repka itd.
O Kurdiću, Šabanoviću, Kovačeviću, Salčinu da i ne pričam, mladi, reprezentativci, a trofeje klepaju

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Prinova, dok drugacije ne pokaze. Drago mi je jer je mlad i ima potencijala.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kako je danas stanje sa coronom? Ne bih ja da pišem brojke da opet ne uzburkam forum i savez
al zanima me čisto da li će pripreme moći početi?

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
UstanikSBII je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:04Kako je danas stanje sa coronom? Ne bih ja da pišem brojke da opet ne uzburkam forum i savezal zanima me čisto da li će pripreme moći početi?
Ove sezone ide frontalni sa sudijama. Spremite se za cirkus u najavi.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Pa ovaj memorandum sto je sarajevo poslalo nema nikakvog smisla, zele da im opcina za jednu marku prepusti vlasnistvo u sljedecih 45 godina nad imovinom koja vrijedi barem 20 miliona?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- UstanikSBII
- Kontakt:
Znači ipak se kreće?Plavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:05UstanikSBII je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:04Kako je danas stanje sa coronom? Ne bih ja da pišem brojke da opet ne uzburkam forum i savezal zanima me čisto da li će pripreme moći početi?
Ove sezone ide frontalni sa sudijama. Spremite se za cirkus u najavi.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
A ima smisla da nam prepuste vlasništvo dok ne spičkamo 10 miliona u stadion pa ga onda uzmu sebi i izdaju kako hoće kome?

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nista ako ga @belosevic28 nije bar 3 puta spomenuo.irfo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:53Zukanovic je napisao/la:Za kraj dao Hajric nova 2 gola. 29 utakmica 35 golova. treba ga uzeti dok ga nije Maribor vratio ili Olimpija.Ja se ne razumijem previse u fudbal, ali cim ga je najveci fudbalski znalac hvalio, mora valjatiZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/anel-hajr ... ler/262624

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
UstanikSBII je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:07Znači ipak se kreće?Plavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:05UstanikSBII je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:04Kako je danas stanje sa coronom? Ne bih ja da pišem brojke da opet ne uzburkam forum i savezal zanima me čisto da li će pripreme moći početi?
Ove sezone ide frontalni sa sudijama. Spremite se za cirkus u najavi.![]()
Zapamtite šta sam napisao, otimaće brutalno!
Mi se spremamo da budemo taman toliko jaki da ne ispadnemo. Nemamo para, raspadamo se, banke uzele stadion, jedva preživljavamo. Opstanak k'o mačija guza.
Dajte parazitima stadion, ali arenu a ne ovakav zapušten. Ccc vlast, sramota.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- feniksptica
- Kontakt:
A sto svi citaju onako kako njima odgovora, ko da su politicari sve na ovoj temi. Dakle maximalno 30 g te ako unaprijedimo stadion do kategorije 4 onda dobijamo pravo na dodatnih 15 godina.
Ono sto je veliki + sto su se ogradili od ovih na drzavnoj sisi, to jest sto ne zele za odrzavanje stadiona uzimat ljude iz opstine i CSRa. To je sigurno bio plan da se prikljuce na nas budzet
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ako nama "zagusti" tražit ćemo da vratite "pare" od stolica ili stolice sa GrbavicePlavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:09
Zapamtite šta sam napisao, otimaće brutalno!
Mi se spremamo da budemo taman toliko jaki da ne ispadnemo. Nemamo para, raspadamo se, banke uzele stadion, jedva preživljavamo. Opstanak k'o mačija guza.
Dajte parazitima stadion, ali arenu a ne ovakav zapušten. Ccc vlast, sramota.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Nema ni to smisla, ali nema ni vas prijedlog, imalo bi smisla da preuzmete odrzavanje uz uvjete da cete ulozit tolko i tolko para za obnovu i da opcina zadrzi barem polovinu rente od izdavanja prostora na stadionu.
Pa valjda je foregone conclusion da cete unaprijedit do 4. kategorije, a opet ti kazem kakve fajde opcina ima od toga? Pa valjda mora imati i opcina neke finansijske koristi od imovine cija je tolika vrijednost, sta njih zanima koja ce kategorija biti kad se finansiraju od izdavanja prostora i ostalih stvari na stadionu.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:11A sto svi citaju onako kako njima odgovora, ko da su politicari sve na ovoj temi. Dakle maximalno 30 g te ako unaprijedimo stadion do kategorije 4 onda dobijamo pravo na dodatnih 15 godina.
Ono sto je veliki + sto su se ogradili od ovih na drzavnoj sisi, to jest sto ne zele za odrzavanje stadiona uzimat ljude iz opstine i CSRa. To je sigurno bio plan da se prikljuce na nas budzet
Ne moze opcina samo prepustit Kosevo za jednu marku kao da je neka neperspektivna imovina.

Dobar je Hajrić manijaci, iskreno.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.