Auuu
Ova uprava ima muda, i svaka im cast. Sabrina kraljice.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Auuu
To je to, ovo su nasi zahtjevi i realni su. Problem bi mogao biti oko ovih zaposlenih ne znam koliko radi ljudi na stadionu al to bi mogao biti problem. Sad je na opštini da nam odgovori na nase zahtjeve. Mozda bi ovo ipak moglo biti ok.
Svaka cast upravi za ovo,konkretno napisano.
Ma za mene su svi u pet deka svejedno mi je jer će svi krasti to je kroz historiju dokazano takav nam je mentalitet, što se mene tice glas ima politička opcija koja dodjeli FK Sarajevo ili stadion ili zemlju za izgradnju istog, plus da se pomogne maksimalno oko dozvola itd.Pantelija je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:17Nisu sve stranke u 5 deka. To je suplja od sda kada su skontali da su ih svi proglasili lopovima. Onda ide prica " svi su isti pa eto glasajte za nas".Dobar je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:07Ma sve su stranke u pet deka da se razumijemo, evo npr uprava sa Selimovićem je dogovorila sa Memicem stvari oko kampa u Butmiru i on je SDA, imaš Efendica koji je otvoren za saradnju treba vidjet sa čovjekom mislim da se sa njim najlakše može dogovorit, al ovaj u centru je katastrofa sa njim ništa ne možeš još se kofrci mjesto da se umili navijačima znaci da mu je sila u glavu udarila.
Ne! Nisu svi isti. Ovi kradu na lijekovima u doba opste krize i katastrofe.to je ravno ratnoj izdaji naroda!
Hahahahahahaha brat
Alaim je vrsta golmana, sta on moze odbranit niko ne moze, a sta moze primit i to niko ne mozebordobijeli je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:33Stoo sta se desilo ??
Bio je rute od golmana al ono u sirokom kad je jedini izašao da ukaze pomoc ranjenim navijačima to se ne moze zaboraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.