FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je najjace kad kaze da je imao financijski boljih ponuda...malo sutra. Da si imao bilo koju drugu ponudu, racku bi dosao u skoro zadnju ligu svijeta.
Joj kako pjene na Bekrica
kakvi šlageri
mislim sega da se vrati sad ali nikad oni pameti doći neće pa bolan imali smo 4 godine da se igramo menadžera pa nas svi kao levate zadnje uzeli
svršavanja dok je pauza a kad počnu utakmice
Željo je samo bankomat igračima izjava Graovca to sve govori .

Jeste amaterima ali u evropi i po evropskim mjerilima, što više mijenjaš to bolje. Idealno je ako imaš dobrog igrača kojeg možeš afirmisati, platiti masno, dati malo medžerima, malo za komisije a onda sporazumno raskinuti ugovor. Tu je beton zarada.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ne znam jel cilj igracu od 24god imat vecu platu a mozda ne igrati. Ne mogu se sloziti sa tobom, nije ponekad sve u parama.
Vico, moze li liga po pola?
Ma bruda mogu lajati dok ne počne pa će opet u rupe jedno 13 kola da čekaju porazPlavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:42
Jeste amaterima ali u evropi i po evropskim mjerilima, što više mijenjaš to bolje. Idealno je ako imaš dobrog igrača kojeg možeš afirmisati, platiti masno, dati malo medžerima, malo za komisije a onda sporazumno raskinuti ugovor. Tu je beton zarada.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Fudbalski klub Željezničar i Općine Novo Sarajevo sutra će potpisati ugovor koji se tiče finansijske pomoći poslovanju Plavih.
Potpisivanje će biti upriličeno u 11 sati u Plavom salonu na stadionu Grbavica.
Prisutnima će se obratiti predstavnici FK Željezničar i Općine Novo Sarajevo.
Potpisivanje će biti upriličeno u 11 sati u Plavom salonu na stadionu Grbavica.
Prisutnima će se obratiti predstavnici FK Željezničar i Općine Novo Sarajevo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Aha, hvala na pojasnjenju!Plavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:42

Vico, moze li liga po pola?
Sad je problem što je Anel dao samo 2 gola u cijeloj godini bolji je Lendrić ovakav
Tuce Samir unosi nemir
Bit će opet pišanje po njima ali nema veze
Tuce Samir unosi nemir
Bit će opet pišanje po njima ali nema veze
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ma svake godine treba promijeniti komplet tim, po mogućnosti i na polusezoni jedno 10-ak zarotirati, čisto da raji nije dosadno, da ne gledaju stalno iste face na terenu, da se dešava nešto. Naravno uz sve to i trenere vrtiti sa stručnim štabovima, sportske direktore i šefove omladinskog pogona. Fudbal je zabava, zar nema bolje zabave od ovog svega što sam naveo.
Ma ništa stari, sve ok. Evo da unaprijed i ovo za Bekrića protresem.
Umjesto da zadržimo jednog Ramu koji od pelena voli Želju, za tri godine ne donese klubu ništa, joguni se, razvaljuje svlačionicu, kontrira, glumata povrede, sakuplja žute, mi dovodimo našeg trofejnog igrača na kojem smo svojevremeno zaradili solidan novac i koji je i dan danas ovakav mator za popularnog Ramu izmislio fudbal. O kvalitetama za samu svlačionicu, uticaju na građenje tima koji će disati kao jedan mi smiješno i pisati.
Još jeftiniji pet puta. Baš sramota.
Umjesto da zadržimo jednog Ramu koji od pelena voli Želju, za tri godine ne donese klubu ništa, joguni se, razvaljuje svlačionicu, kontrira, glumata povrede, sakuplja žute, mi dovodimo našeg trofejnog igrača na kojem smo svojevremeno zaradili solidan novac i koji je i dan danas ovakav mator za popularnog Ramu izmislio fudbal. O kvalitetama za samu svlačionicu, uticaju na građenje tima koji će disati kao jedan mi smiješno i pisati.
Još jeftiniji pet puta. Baš sramota.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Bruda kad su mogli Doganu na email da salju sta treba da radiDejan1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:57Ma svake godine treba promijeniti komplet tim, po mogućnosti i na polusezoni jedno 10-ak zarotirati, čisto da raji nije dosadno, da ne gledaju stalno iste face na terenu, da se dešava nešto. Naravno uz sve to i trenere vrtiti sa stručnim štabovima, sportske direktore i šefove omladinskog pogona. Fudbal je zabava, zar nema bolje zabave od ovog svega što sam naveo.

Da li vas mogu zamoliti da fkt tu temu ne potezemo ovdje i ne spominjemo druge,bas se ovdje okupila dobra ekipa steta je da trosimo vrijeme i energiju na te stvari ,haj molim vas da mi ovdje pisemo o Zelji nasem,bacamo zajebanciju i imamo dobru atmosferu,trazim li puno ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Znaci u tom grmu lezi zec, a nije Ermin 

Koldzs namjerno sad puca kontru onom iz Centra. Namazan pravo. 
Doduse, ovim mjerama ce pomoci dosta svima haman koji zive u Novom Sarajevu. Za to mu svaka cast.

Doduse, ovim mjerama ce pomoci dosta svima haman koji zive u Novom Sarajevu. Za to mu svaka cast.
Bude neka mala pandemija i nama opština pomaže. Nema smisla.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajriću dobro došao! Nisam htio da pišem puno, da se ne izmaleriše, znači da se povučem za uho i kucnem u drvo.
Odličan igrač, a pored njega Tuce je tu, i to mi je baš drago. Budimo svjesni da neće puno kao ni Jamak igrati, ali je tu važan faktor radi iskustva, atmosfere i slično. Ja se nešto nadam da bi nam sredina terena mogla izgledati ako Dado ili Bojo ne odu ...(Alispahic, Dado/Bojo, Štilić) a naprijed Zec Hajrić/Lendrić i Ljozetov idol!

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.