Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobar vam ovaj mali zeljovci napokon ste nadosli, budite razvojni klub, trofeji nisu za vas....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svako sa dobrim namjerama za sport bi ovo potpiso, ljudi se nude da izgrade prvi stadion 4 kategorije, gdje bi i repka igrala i klubovi ako bi ikad grupnu izborili, no ovo je SDA, al ipak su izbori, vidjet cemoMachak je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:26Pitari memorandum vezano za stadion vam je dobar ali na zalost nece proci jer nece ovi iz opcine i csr-a dozvoliti da nemaju dio kolaca od toga, da ne uhljebe svoje na vas racun i da vas jos uzimaju od ostalih stvari i troskova. To su jednostavno takvi ljudi, njima nije u cilju napredak i morernizacija, nego samo licni interesi.
Sta ima prosjecni stanovnik opcine Centar ili grada Sarajeva od toga sto ce opcina prepisati imovinu vrijednosti od 20 miliona privatnoj firmi?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Klanja im Braco dzenazu.
Haha nedamo grunt Namu sta kaze
Haha nedamo grunt Namu sta kaze
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kakvo ba udruzenje a 90% vlasnistva u rukama azijata.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Cije su dede gradile vas stadion? Ko je vama dao zemlju?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:16Svako se bori za sebe, i ovo je logicno od strane pitica. I ja bih isto ovako da nemam nista svoje. Evo ti za marku a ti nastavljaj placati moje ljude. E karinu.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:11A sto svi citaju onako kako njima odgovora, ko da su politicari sve na ovoj temi. Dakle maximalno 30 g te ako unaprijedimo stadion do kategorije 4 onda dobijamo pravo na dodatnih 15 godina.
Ono sto je veliki + sto su se ogradili od ovih na drzavnoj sisi, to jest sto ne zele za odrzavanje stadiona uzimat ljude iz opstine i CSRa. To je sigurno bio plan da se prikljuce na nas budzet
Druga je stvar sto je to stadion svih nas, sto su nase dede radnim akcijama ovo pravili. Ne znam odakle uopste nekome pravo da dijeli drzavnu imovinu tek tako.
Imat ces stadion dostojan glavnog grada, stim da ne vrijedjam vas stadion, samo sto je vas neuslovan za grupne ako se ikad desi. Red je da u glavnom gradu imamo stadion najmoderniji, a iz uprave ako su obecali da ce ga napravit za cetvrtu kategoriju, tako ce i biti. A ulaganja ce vjerovatno i prestic vrijednost istog.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa jesu i Azijati gradani i ovo je gradanska državakerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:41Kakvo ba udruzenje a 90% vlasnistva u rukama azijata.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Da udruzenje gradjana sta ti nije jasno,Nam ima 90% u skupstini ali pravno gledano to ne znaci da je on vlasnik kluba niti da je klub privatno vlasnistvo.Kod nas to nije ni moguce dok se ne usvoji zakon o sportu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:41Kakvo ba udruzenje a 90% vlasnistva u rukama azijata.
Sve ja to shvatam, i sve to ima smisla, ali samo za navijace tvog kluba. Sta je sta ostalim gradjanima? Sto bi mog jarana kojeg ne zanima fudbal bilo briga sto ce imat neki stadion visoke kategorije? Boli ga briga, ne interesuje ga sport i ne zeli da se poklanja drzavna imovina te vrijednosti.extazy je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:44Imat ces stadion dostojan glavnog grada, stim da ne vrijedjam vas stadion, samo sto je vas neuslovan za grupne ako se ikad desi. Red je da u glavnom gradu imamo stadion najmoderniji, a iz uprave ako su obecali da ce ga napravit za cetvrtu kategoriju, tako ce i biti. A ulaganja ce vjerovatno i prestic vrijednost istog.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pa nije mi jasno kako moze biti udruzenje gradjanja a 90% prava na klub polaze Nam. Fkt ne razumijem. Je li to dobio drzavljanstvo? Samo pitamsoe je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:46Da udruzenje gradjana sta ti nije jasno,Nam ima 90% u skupstini ali pravno gledano to ne znaci da je on vlasnik kluba niti da je klub privatno vlasnistvo.Kod nas to nije ni moguce dok se ne usvoji zakon o sportu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:41Kakvo ba udruzenje a 90% vlasnistva u rukama azijata.
Seru nesto a prije neki dan se svi spustili da puse kuvajcanu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam i dalje u šoku jbt, 3 puta čitam i ne vjerujemzagor1987 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:43Cije su dede gradile vas stadion? Ko je vama dao zemlju?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:16Svako se bori za sebe, i ovo je logicno od strane pitica. I ja bih isto ovako da nemam nista svoje. Evo ti za marku a ti nastavljaj placati moje ljude. E karinu.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:11
A sto svi citaju onako kako njima odgovora, ko da su politicari sve na ovoj temi. Dakle maximalno 30 g te ako unaprijedimo stadion do kategorije 4 onda dobijamo pravo na dodatnih 15 godina.
Ono sto je veliki + sto su se ogradili od ovih na drzavnoj sisi, to jest sto ne zele za odrzavanje stadiona uzimat ljude iz opstine i CSRa. To je sigurno bio plan da se prikljuce na nas budzet
Druga je stvar sto je to stadion svih nas, sto su nase dede radnim akcijama ovo pravili. Ne znam odakle uopste nekome pravo da dijeli drzavnu imovinu tek tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne polaze prava na klub nego je on skupstina kluba isto kao sto vi imate skupstinu gdje sjedi ne znam 10 15 ljudi to su kod nas Nam i jos neki ljudi koji su kupili uloge u manjem procentu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:47Pa nije mi jasno kako moze biti udruzenje gradjanja a 90% prava na klub polaze Nam. Fkt ne razumijem. Je li to dobio drzavljanstvo? Samo pitamsoe je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:46Da udruzenje gradjana sta ti nije jasno,Nam ima 90% u skupstini ali pravno gledano to ne znaci da je on vlasnik kluba niti da je klub privatno vlasnistvo.Kod nas to nije ni moguce dok se ne usvoji zakon o sportu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:41
Kakvo ba udruzenje a 90% vlasnistva u rukama azijata.
Isto ko da kazes podstanaru, eto ne moras vise kiriju placat, samo rezije placaj, a on kaze **** to, de ti meni prepisi stan
Još te proziva, kaže smetljar mi daje stan a nije adaptiran.
A godinama mu kiriju ne plaćaš.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- feniksptica
- Kontakt:
A ssta ako nekad Sarajevo ode s Koseva, mislis da ce neka druga doc igrat i odrzavat hoce k. Pustili bi ga koji godinu da dopropadne onda bi tu nesto drugo izgradili i sebe ugradili. Al ja razzumijem navijace Zelje. Zadnji argument im je bio da nemamo svoj stadion, kad izgube to nemaju se za sta uhvatit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- jurisicduska
- Kontakt:
Koliko ste vi kone platile zemljište i stadion Grbavicu ? i čim i kad se to desilo ?
i čije je prvobitno bilo ?
molim koncizan odgovor.
molim koncizan odgovor.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Manjem procentu? Izvini ali meni i dalje nije jasno. Nema veze, nije ni bitno.soe je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:49Ne polaze prava na klub nego je on skupstina kluba isto kao sto vi imate skupstinu gdje sjedi ne znam 10 15 ljudi to su kod nas Nam i jos neki ljudi koji su kupili uloge u manjem procentu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:47Pa nije mi jasno kako moze biti udruzenje gradjanja a 90% prava na klub polaze Nam. Fkt ne razumijem. Je li to dobio drzavljanstvo? Samo pitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.