RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Samo lagano i bez sekiracije.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Jesam ga popljuvao ? Nisam ! Odigrao nešto više nego solidno. Ostalo u bocu ubokillafrommanilla je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:55samoOlimpick je napisao/la: ↑29 nov 2019, 14:04Solidna analiza, samo je Cvija dokazao još u cvajti da ne zna, može se boriti za mjesto u 18 i to je sve. Ima u Vehaboviću kuveta, ima ono nešto što vrhunski veznjak treba imati. MIslim da je naš, poslije Branda-a najvredniji igrač. Manev solidan ali ništa više, Hasanović i Zeljković mogu uvijek igrati, ili se rotirati međusobno. Ostalo se komotno s rastjerati![]()
-
- Kontakt:
Brat hladno priznaje da pise sa 2 profilajolejolemusamusa je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:14Jesam ga popljuvao ? Nisam ! Odigrao nešto više nego solidno. Ostalo u bocu ubokillafrommanilla je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:55samoOlimpick je napisao/la: ↑29 nov 2019, 14:04Solidna analiza, samo je Cvija dokazao još u cvajti da ne zna, može se boriti za mjesto u 18 i to je sve. Ima u Vehaboviću kuveta, ima ono nešto što vrhunski veznjak treba imati. MIslim da je naš, poslije Branda-a najvredniji igrač. Manev solidan ali ništa više, Hasanović i Zeljković mogu uvijek igrati, ili se rotirati međusobno. Ostalo se komotno s rastjerati![]()

Forzza Velez
Ko je ovaj Mahmic?
Na transfermarktu imaju 3 Mahmića, 2 su okačili kopačke o klin a taj treći je štoper iz Čelikovog omladinskog pogona
https://www.transfermarkt.co.uk/azur-ma ... ler/621633
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Veliki talenat, 17 godina stoper, preko 190 visok meni se cini, polazu se velike nade u njega

Forzza Velez
-
- Kontakt:
Nope, imam ja ovdje 40 banovanih profila radi olimpika, selje i kitara
-
- Kontakt:
Halalite na upadu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:20Veliki talenat, 17 godina stoper, preko 190 visok meni se cini, polazu se velike nade u njega![]()
Bas ogroman talenat i veliku ste stvar napravili njegovim dolaskom. Lijeva noga, jak u duelu, dug korak, zna iznijeti loptu. Fali mu rutine (sto je i logicno) ali kad otkloni malu dozu straha koju ima, moze izrasti u sjajnog igraca.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
jolejolemusamusa je napisao/la: ↑23 jun 2020, 14:30Nope, imam ja ovdje 40 banovanih profila radi olimpika, selje i kitara
Idi u krc, umro sam

Ti si naša ljubav jedina!
Imal ko da dolazi da nije cuso igrac velika nada i talenat, a kad odlazi da je prosjek ili kita gola i slicno, ajde bola kakvi Mahmici i pizde materine a odlaze provjereni igraci. Da bog sta vise od nekog opstanka ili sredine tabele u najboljem slucaju. Tesko je bez para igrat ovu igru
-
- Kontakt:
marke nemamo kenanekeno83 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:05Imal ko da dolazi da nije cuso igrac velika nada i talenat, a kad odlazi da je prosjek ili kita gola i slicno, ajde bola kakvi Mahmici i pizde materine a odlaze provjereni igraci. Da bog sta vise od nekog opstanka ili sredine tabele u najboljem slucaju. Tesko je bez para igrat ovu igru
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Nema, ne dolazi niko, svi odlaze. Raspadamo se.keno83 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:05Imal ko da dolazi da nije cuso igrac velika nada i talenat, a kad odlazi da je prosjek ili kita gola i slicno, ajde bola kakvi Mahmici i pizde materine a odlaze provjereni igraci. Da bog sta vise od nekog opstanka ili sredine tabele u najboljem slucaju. Tesko je bez para igrat ovu igru
Krenulo rusenje centralne tribine.
Raspadamo se nema para za lijeka, kaze Hasic da blokove tusnemo nekome.
Raspadamo se nema para za lijeka, kaze Hasic da blokove tusnemo nekome.
-
- Kontakt:
Ide betonski zid da se ograde vinogradi

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Mulic
Brandao Vehabovic Ovcina
Hasanovic Prses
Radovic Osmankovic Zvonic Dario
Bobic
Ovako ja ocekujem tim za sljedecu sezonu
Brandao Vehabovic Ovcina
Hasanovic Prses
Radovic Osmankovic Zvonic Dario
Bobic
Ovako ja ocekujem tim za sljedecu sezonu
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
-
- Kontakt:
+ Radovac, Cosic, Civic, Behram, Cvijanovic
Bas cemo imati i pofinu klupu iako nece doci puno igraca, volio bih viditi mozda Efendica na desnom beku jer je slobodan a za golmana Velica umjesto Bogdanovica tako da budu dobre opcije na svakoj poziciji..
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ćosić će biti starter na desnom beku 100%. Pokazao se zadnjih par utakmica i Feđa ga dosta cijeni.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Cosic je spreman kao zvjer, za momka od 22 godine koji je prvi put igrao pl prosle sezone (sto je prekinuta) i vise nego dobro, a najveca prednost mu je sto moze trcati i igrati vise pozicija, u nas samo jos nije stajao na golu koliko ja znamBazinga12345 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:54Ćosić će biti starter na desnom beku 100%. Pokazao se zadnjih par utakmica i Feđa ga dosta cijeni.
Da se ne zavaravate momci, Meho će igrati kad bi samo jedan imao pravo igrati. Znači igračina , koji ove sezone abd pravi završni iskorak i na kraju balade nadam se za finu lovu ide dalje vani.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
- Kontakt:
Istice mu ugovor dogodine koliko ja znam, na kraju balade onda stoji da moze za dz ici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.