FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Sutra će se u Plavom salonu stadiona Grbavica obaviti svećano potpisivanja ugovora između Željezničara i Općine Novo Sarajevo, a isti se odnosi na finansijsku pomoć poslovanju najtrofejnijeg bh. kluba.
Selam za insajdere.
Selam za insajdere.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma ja bi se zabrinuo da je dovedem za prvih 11,a ovako za klupe odlicno,godinama svakako nemamo igraca sa klupe pa kad gubimo mozemo kurcu svirati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovaj Hajrić mi na prvu ima baš šmek da smo uboli ko malo kad..
Bekrić.. Bolje da ništa ne govorim.
Bekrić.. Bolje da ništa ne govorim.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dobro ce ovaj Efendic doci 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma Dela, evo iskreno, šta nam on može donijeti da uđe u 70oj, 80oj? Niko mu ne osporava ono što ima u nogama, al' davno su te noge izgubile snagu i brzinu.
Kako god, možda je doveden iz skroz drugih nefudbalskih razloga. Možda zbog svlačionice.. Kako god mi imali mišljenje o njemu, njega igrači moraju poštovati.
Neke je trofeje i uzeo i bio najbolji igrač lige.
Moze itekako doprinijeti jos uvijek, evo vidi sta pisu za njega navijaci Slobode na forumu, valjda oni najbolje znajuavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:30Ma Dela, evo iskreno, šta nam on može donijeti da uđe u 70oj, 80oj? Niko mu ne osporava ono što ima u nogama, al' davno su te noge izgubile snagu i brzinu.
Kako god, možda je doveden iz skroz drugih nefudbalskih razloga. Možda zbog svlačionice.. Kako god mi imali mišljenje o njemu, njega igrači moraju poštovati.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma pojam navijači Slobode i pojam poznavanje fudbala nikakve logike nemaju. Poyy za tuzluirfo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:32Moze itekako doprinijeti jos uvijek, evo vidi sta pisu za njega navijaci Slobode na forumu, valjda oni najbolje znajuavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:30Ma Dela, evo iskreno, šta nam on može donijeti da uđe u 70oj, 80oj? Niko mu ne osporava ono što ima u nogama, al' davno su te noge izgubile snagu i brzinu.
Ako zatreba može se nekad promjeniti i formacija dolaskom Hajrića. Naprimjer 2 napadača tipa Hajrić i Lendrić ili Hajrić i Zec. I Zec i Lendrić se mogu sa njim nadopunjavati s obzirom da je on visok napadač. Mislim znam da ćemo većinom igrati 4-2-3-1 ali možda po potrebi i promjeni Brko ko što je znao ove sezone.
Ma sta znam,prije si imao sa klupe Hajdarevica,i sta ces uvedes ga i umjesto da pojacas ekipu ti je oslabis,ovako bar imas igraca koji zna napraviti nesto na klasu,izvesti slobodnjak,prekid neki ,iznuditi penal ili opaliti sa 20 metara...tako je i Zrinjskom titulu stavio u dzep.avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:30Ma Dela, evo iskreno, šta nam on može donijeti da uđe u 70oj, 80oj? Niko mu ne osporava ono što ima u nogama, al' davno su te noge izgubile snagu i brzinu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kako ono reče šef,tražimo prema naprijed minimalno dva! 
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
"Sve smo mogli mi, da si samo htio ti..."
"Kako naći put, koji vodi do tebe..."
A sada bez zayebancije, meni se sviđa ova ekipa. Ima glavu, ima rep. Prerano je pričati o tome ali sigurno je da nismo ništa slabiji u odnosu na prošlu sezonu. Dapače, popunili smo neke rupe i još ćemo popuniti, riješili se nekih problema, malo promiješali. Fina ekipica.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Vjeruj mi ja sam najviše uzbuđen oko bekova za narednu sezonu, da vidim na šta će to ličiti s Šehićem i Blaževićem. Obojica su ex krilni igrači tako da očekujem opasnost samo takvu u ofanzivi, pogotovo s centaršutevima na Hajrića.Plavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:53
"Sve smo mogli mi, da si samo htio ti..."
"Kako naći put, koji vodi do tebe..."
![]()
A sada bez zayebancije, meni se sviđa ova ekipa. Ima glavu, ima rep. Prerano je pričati o tome ali sigurno je da nismo ništa slabiji u odnosu na prošlu sezonu. Dapače, popunili smo neke rupe i još ćemo popuniti, riješili se nekih problema, malo promiješali. Fina ekipica.
Ja mislim da je on više tu zbog nekih drugih stvari,jer dolazi iz najmnogoljudnijeg kantona,gdje ima puno talenta,treba misliti na budućnost,znači njega ne brojim u ove igrače prema naprijed
MIGRANTI iz METROPOLE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.