FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Upakovati ga i još mašnu mu staviti i poslati u Torino.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa nece valjda ovi nasi dati 70m za Pjanica U zamjeni...
Ovo neka Neto-Cilesen afera ponovo... svasta.
Ovo neka Neto-Cilesen afera ponovo... svasta.
@igrajlopte 🐦
- Donnie Darko
- Kontakt:
r/barca je daleko, ali daleko najdelusional dio reddita
kad se osjećam previše dobro, odem tamo da se iznerviram da izbalansiram malo
pogotovo otkad sam banovan pa ne mogu odgovarati na gluposti, pa je dodatno frustrirajuće
Pa nije valjda da vjerujete u ovo, da Juve izvali za ovoga 70 miliona, kako da ne 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ovo je zbog financijskog fer pleja. Oni nama 70 miliona za Arthura mi njima 60 miliona za Pjanića poslije 1. jula. Ista stvar koju su uradili prošle godine sa Cillessen/Neto razmjenom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
jesi ti bio kad na Elon Musk i Tesla motors subreddituDonnie Darko je napisao/la: ↑23 jun 2020, 18:06r/barca je daleko, ali daleko najdelusional dio reddita
kad se osjećam previše dobro, odem tamo da se iznerviram da izbalansiram malo
pogotovo otkad sam banovan pa ne mogu odgovarati na gluposti, pa je dodatno frustrirajuće
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakvih crnih 80miliona za ovog ljenivca. Nije ba niko veslo sisao. Ako je ovo i tacno, automatski Barcelona kupuje Pjanica za nerealnih 70 miliona. Klasicno "peglanje" knjiga za oba kluba.
Sky objavio, dakle ima tu nesto.
80M, zvuci mi malo nerealno kad je upitanju Barcelona. Smijesi li nam se to Neyo ovo ljeto? Klasicno cesljanje knjiga i skupljanje novca za jedan bombastican transfer. Pjanic mozda dodje, ali on to nije.
80M, zvuci mi malo nerealno kad je upitanju Barcelona. Smijesi li nam se to Neyo ovo ljeto? Klasicno cesljanje knjiga i skupljanje novca za jedan bombastican transfer. Pjanic mozda dodje, ali on to nije.
27.10.2020
Evo ga opet o yebenom Neyu
Nemoguce da ce neko dati 80 mil. za Arthura. Ovo lažu sigurno
Nemoguce da ce neko dati 80 mil. za Arthura. Ovo lažu sigurno
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Koja komedija od kluba je Barsa postala. Umjesto da se ionako star vezni red podmladi, da se svježe krvi uvede, oni urade ovo. Pa jel' realno da se dovodi Pjanić koji je svoje odigrao, valjda se upari sa Busquetsom i Rakitićem. U pm, koji retardi vode ovaj klub, nevjerovatno svega mi..
Ovdje Juventus neće biti donji, to je bar sigurno. Al' dobro, u zadnjih par godina nas je pola evrope naguzilo u transferima, šta je još jedan više..
Ovdje Juventus neće biti donji, to je bar sigurno. Al' dobro, u zadnjih par godina nas je pola evrope naguzilo u transferima, šta je još jedan više..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Zar ne mislis da ce svim snagama opet po njega? Sacekajmo juli.
Ako prodaju Arthura, onda je hitno potreban veznjak, a i ovako je potreban jer ce otici jos i Vidal i Rakitic vjerovatno.
27.10.2020
Ovdje se dobra lova moze uzet. Onda kupis krilo, 2 veznjaka i uzmes nekog beka.Arthur, Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ivan Rakitić, Vidal i Nelson Semédo.
27.10.2020
Ako za sve uzmu 200 mil neka otvore šampanjac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bas zato sto je Sky objavio treba ovo uzeti sa velikom rezervom. Ne postoji scenarij u kojem Arthur odlazi, a Pjanic ne dolazi za slicnu cifru.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sto se tice Arthura i dalje stojim kod misljenja da moze postati najbolji veznjak svijeta, necemo biti licemjerni
Ali realno njegova karijera u Barci: povrede, skakanje po zabavama, gojenje, brazilac, dakle upitan karakter na duze vrijeme
Zbogom i sretno
Ali realno njegova karijera u Barci: povrede, skakanje po zabavama, gojenje, brazilac, dakle upitan karakter na duze vrijeme
Zbogom i sretno
27.10.2020
Nejasan plan da se riješiš Arthura koji ima 23g i dovedeš Pjanića sa 30g.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Btw i dalje mi nema logike nikako, recimo sredina: Frenkie, Pjanic, Busquets je top ali realno samo Frenkie mlad.
Po Pjanica su trebali ici prije 3 godine, dakle zakasnili, kao i Rejal s Hazardom.
I sad uzimas realno mnogo starijeg igraca. Sto se mene tice, ja bi im prije dao Busquetsa za Pjanica. Ovaj vise svakako nista novo ne moze ponuditi plus dosta stariji. Ali nasa uprava uvijek imala fetis na deduke.
Po Pjanica su trebali ici prije 3 godine, dakle zakasnili, kao i Rejal s Hazardom.
I sad uzimas realno mnogo starijeg igraca. Sto se mene tice, ja bi im prije dao Busquetsa za Pjanica. Ovaj vise svakako nista novo ne moze ponuditi plus dosta stariji. Ali nasa uprava uvijek imala fetis na deduke.
27.10.2020
I Juventus je lud kad kupuje igraca koji ne moze odigrati vise od 70 minuta. A i tih 70 sto odigra, najcesce je jako lose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.