Pa TANNAM nam donIo 5 TITULA u 6 godina . Ne navijati cu za tebe .
JA PAPKA MATI MILA . JA SELJACINE , POSTOVANJE STOCARIMA I RATARIMA , ALI SELJACINAMA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
benko21 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 18:40Jedinstvena prilika: izdajem stan u Sarajevu u Općini Centar,ul.Koševo bb. Cijena zakupa je 1,00 KM mjesečno ,plus režije.Stan je u jako lošem stanju i potrebna je potpuna adaptacija . Troškove adaptacije snosi zakupac .Zakup traje dok ne nađem kakvog Arapa ,Australca ili nekog drugog da stan kupi,nakon čega zakupac mora izaći iz stana bez prava na naknadu uloženih sredstava za adaptaciju. Imam dvije žene koje mjesečno dođu da čiste stan te je zakupac dužan i njih preuzeti i plaćati.U jednoj sobi živi drugi podstanar,njega ne bi dirao, mali je lutka,radi u Općini,blizu mu do posla,neka ga,živ se ne čuje, uredno mi plaća.Ja svakog petka sa svojom rajom igram remi,svaki put kod nekog drugog ,pa bi jednom mjesečno dolazio u stan da odigramo tu partiju,obično u noći petak na subotu a nekad i češće, valjda to nije problem.Uz stan ide i garaža koju također treba adaptirati ali nju bi ja nastavio koristiti jer tu kiselim kupus kad ga donesem iz zavičaja, pravi domaći.Imam i poslovni prostor u prizemlju,i njemu treba potpuna adaptacija pa bi budući zakupac morao i njega adaptirati,jer kad budem prodavao stan,da se ne sramotim pred kupcima. Nekretnine su mogu pogledati svakog dana popodne,uz najavu.Ozbiljne ponude u inbox sutra do 12 sati šifra BRACO GG.
dobro je dok mu ne pocnu i zuti smetati

Najvjerovatnije kandidat kojeg opozicija predloži, Srđan Mandić - Naša Stranka. O ovome ćemo kad dođe vrijeme, ne na ovoj temi.
a nmg bgm
A na posudbiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 19:07Mustafić ponovo starter za SLovan, šta je reć? Kakav je ovaj mali?
Nije ni nama bas najjasnije kojim relacijama je otisao na posudbu ni kako se uspio izborit za mjesto. Kod nas je bas bio grohnuo u zadnje vrijemeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 19:07Mustafić ponovo starter za SLovan, šta je reć? Kakav je ovaj mali?
Znamo i zasto je grohnuo. On i jos dva tri omladinca al neceno o tome.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2020, 19:12Nije ni nama bas najjasnije kojim relacijama je otisao na posudbu ni kako se uspio izborit za mjesto. Kod nas je bas bio grohnuo u zadnje vrijemeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 19:07Mustafić ponovo starter za SLovan, šta je reć? Kakav je ovaj mali?
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 12 gostiju.