Đeronimo jel ti ovo se pozdravio sa Bayernom, moram SS ovog uzet, pa sram te i stid bilo sta nakaci ovo na avatargeronimo je napisao/la:Podrazumijeva se Adnane, ali, ja kao dalekovidni kažem na vrijeme da je došao trenutak za tako neštoadnan24 je napisao/la: Da li je vrijeme to cemo vidjeti sutra...
A Schalke je veoma opasan protivnik...ako nista onda u jednoj utakmici![]()
Nećemo više palamuditi, nego se čujemo sutra u isto vrijeme.
Za Schalke sam davno rekao šta mislim i očekujem, tako da čista obraza mogu ići u nove poduhvate.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Rutinska pobjeda od 0-2 u Nurneberg-u...
P.S. Samo da pozdravim navijace Nurneberga ako ih ima ovdje
P.S. Samo da pozdravim navijace Nurneberga ako ih ima ovdje
- sarajlija89
- Kontakt:
@Tras
i ja sam mislio da mozda manchester ima bolji medjusobni od nas s obzirom da nas redovno pobjedjuju u posljednjim duelima...al...5-5 je u pobjedama
i gol razlika je 15-15

hos utakmicu po utakmicu da stavim
..manchester je dobio posljednje 3...
samo jos Real ima izjednacen skor sa nama,a mi bolju Gol razliku...Od svih ostalih smo uspjesniji Barca,Liverpool,Bayern,Milan,Inter i ko vec sve ne...
izvinjavam se na offu..trazio je covjek objasnjenje i da nauci nesto

P.s.
cestitke Dortmundu...stvarno fenomenalno ovo izgleda....
mislim da samo Levrkusen mozda moze nesto napravit, iako i u odnosu na njih imaju velku prednost...al eto...Imam neki feeling da se apotekari mozda mogu ukljucit u borbu za titulu...
Uostalom,nakon svega sta im se dogodilo i kako su gubili titule....ovako se i uzima titula..kad niko ne ocekuje i kad je nemoguce

i ja sam mislio da mozda manchester ima bolji medjusobni od nas s obzirom da nas redovno pobjedjuju u posljednjim duelima...al...5-5 je u pobjedama

hos utakmicu po utakmicu da stavim
samo jos Real ima izjednacen skor sa nama,a mi bolju Gol razliku...Od svih ostalih smo uspjesniji Barca,Liverpool,Bayern,Milan,Inter i ko vec sve ne...
izvinjavam se na offu..trazio je covjek objasnjenje i da nauci nesto
P.s.
cestitke Dortmundu...stvarno fenomenalno ovo izgleda....
Uostalom,nakon svega sta im se dogodilo i kako su gubili titule....ovako se i uzima titula..kad niko ne ocekuje i kad je nemoguce
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mislio sam da United ima jednu pobjedu vise, ali izgleda da sam se preracunao.
Pa nista onda... deder vi pozurite nazad u LP da se ovo rijesi. Ja bih volio da se to desi dok je Giggs jos tu.
Dobar Dortmund. Nema pardona i samo gazi naprijed. Respect. Mocni Bayo na -17.
Jednogodisnji izlet među elitu ocito te ne cini elitom.
Osim nenormalne srece, treba i malo znanja imati.
Dobar Dortmund. Nema pardona i samo gazi naprijed. Respect. Mocni Bayo na -17.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
O, sta ce to biti da se ti i ja slazemo. Da, nemoralna sreca bi bilo ono u maju '99.Trasimaco je napisao/la:Osim nenormalne srece, treba i malo znanja imati.
Znanje bi bilo ovo:
[youtube][/youtube]
oni su simpatični, bilo bi lijepo s njima se družiti, ali, sve su drugo samo ne dobri spikeri/komentatori.miky_hz je napisao/la:Haha joj ovih komentatora na EuroSportu,ovaj jedan cita neku poruku od nekog gledaoca i cita naprijed Dortmund,mrzim Bayern kad ovaj drugi ko iz topa e tu se slazem
bisera imaju na pretek, ovaj večerašnji koji sam upamtio je kada su spominjali povrijeđnog igrača nurnberga bunjaku-a i njegovu igračku karijeru, kako je momak rođen u gnjilanima i, između ostalih, igrao i za crvenu zvezdu iz erfurta.
svaka čast dortmundu, njihova serija je za svaku pohvalu (jbg, kad ih jedan nbg nije mogao zaustaviti
ovo bi mogli i trebali osvojiti, što nije smak svijeta za ostatak bundeslige.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cijelu elitu, nabijem na ki*u.
Ma oni komentatori su teski moroni. Izgleda da im je posao dosadio, pa ne znaju sta ce nego se izvaljivati pred milionima ljudi.
Sad malo o Ligi. Dortmund je jesenji prvak, apsolutno zasluzeno. Ali tek su na pola puta, bez obzira na ogromnu prednost u odnosu na konkurente. Vidjecemo kako ce igrati u drugom dijelu sezone, ali preostaje im jos nekoliko kola u proljetnom dijelu, da bi isti zakljucili. Postojecu formu ce vrlo tesko zadrzati, a Kusen ce iz prikrajka vrebati priliku, iako opet napominjem ima ogromni zaostatak. Naravno, kao navijac, Bayerna ne iskljucujem iz titule, ali da istu osvoje odnosno odbrane imaju vrlo male sanse.
Sto se tice ostalih ekipa, sigurno da ce neke proraditi, a neke pak pasti u formi kao npr. Hannover i Mainz koji se eto jos uvijek drze u vrhu i od kojih se ne ocekuje puno u nastavku.
Ma oni komentatori su teski moroni. Izgleda da im je posao dosadio, pa ne znaju sta ce nego se izvaljivati pred milionima ljudi.
Sad malo o Ligi. Dortmund je jesenji prvak, apsolutno zasluzeno. Ali tek su na pola puta, bez obzira na ogromnu prednost u odnosu na konkurente. Vidjecemo kako ce igrati u drugom dijelu sezone, ali preostaje im jos nekoliko kola u proljetnom dijelu, da bi isti zakljucili. Postojecu formu ce vrlo tesko zadrzati, a Kusen ce iz prikrajka vrebati priliku, iako opet napominjem ima ogromni zaostatak. Naravno, kao navijac, Bayerna ne iskljucujem iz titule, ali da istu osvoje odnosno odbrane imaju vrlo male sanse.
Sto se tice ostalih ekipa, sigurno da ce neke proraditi, a neke pak pasti u formi kao npr. Hannover i Mainz koji se eto jos uvijek drze u vrhu i od kojih se ne ocekuje puno u nastavku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- pasha_the_one
- Kontakt:
kratak osvrt na forumase koji spominju srecuu vezi Bayerna
samo cu reci, Bayern je nastupio u 8 finala Lige prvaka... a samo 2 kluba imau vise nastupa
to su Real Madrid i Milan
zakljucimo je li to sreca ili nesto drugo
samo cu reci, Bayern je nastupio u 8 finala Lige prvaka... a samo 2 kluba imau vise nastupa
to su Real Madrid i Milan
zakljucimo je li to sreca ili nesto drugo
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
geronimo je napisao/la:
svaka čast dortmundu, njihova serija je za svaku pohvalu (jbg, kad ih jedan nbg nije mogao zaustaviti).
Izgleda da jos nije doslo vrijeme da izgubimo
Mozda je Werder taj odabrani klub...
možda jest, možda nije, moje srce tajnu krije.adnan24 je napisao/la: Izgleda da jos nije doslo vrijeme da izgubimo![]()
Mozda je Werder taj odabrani klub...
ne brini se, pad će usljediti sa prvim povredama malo ključnijih igrača (kao što je naš humi).
ne prizivam povrede, ne daj Bože, ali one su neminovnost. zasad je alles palleti, ali...
Vom Jäger zum Gejagten
@ adnan24
nemoj ziv bio da taj klub bude Werder. Ima jos raznih opcija u Bundesligi.
@geronimo
nesta smo nervozi posljednjih dana.
Ko je diro ? Samo iskuliraj sto manje nervoze to bolje po tebe i tvoje zdravlje, ja sam od sad na kuliranju do naredne sezone i novog uzaludnog pokusaja da nesta osvojimo. Izdrzi bar jednu sezonu bez titule i sam znas da cete sljedece godine izletiti 100 miliona eura i prosetati se do dvije titule.
nemoj ziv bio da taj klub bude Werder. Ima jos raznih opcija u Bundesligi.
@geronimo
nesta smo nervozi posljednjih dana.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Odlicno ribery. Dabogda Bayern uvijek tako razvijao to svoje znanje i prenosio ga iz sezone u sezonu.
Nema sta, obimno ga sad koriste.
Svakome, osim navijacima Bayerna, je jasno kako su prolazili prosle sezone i sta ih je vodilo. Bilo im je toliko lijepo i drago da se zateknu tu, pa nisu obracali paznju kako su uopste dospjeli na to mjesto. A da su to uradili, mozda danas Dortmund ne bi bjezao 17 bodova. Jedan povremeni bljesak i ogromna sreca te zaista cine zadovoljnim, doduse nakratko. 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Rot Weis ili ti crveno beli.To ti je ono sto bi moj sused Goran rekao cuj postim,ne smijem meso jesti a smijem ribu.Pa sta je onda riba, patlidjan mozda.geronimo je napisao/la:oni su simpatični, bilo bi lijepo s njima se družiti, ali, sve su drugo samo ne dobri spikeri/komentatori.miky_hz je napisao/la:Haha joj ovih komentatora na EuroSportu,ovaj jedan cita neku poruku od nekog gledaoca i cita naprijed Dortmund,mrzim Bayern kad ovaj drugi ko iz topa e tu se slazem
bisera imaju na pretek, ovaj večerašnji koji sam upamtio je kada su spominjali povrijeđnog igrača nurnberga bunjaku-a i njegovu igračku karijeru, kako je momak rođen u gnjilanima i, između ostalih, igrao i za crvenu zvezdu iz erfurta.rot-weiss im valjda uvijek znači crvena zvezda.
![]()
svaka čast dortmundu, njihova serija je za svaku pohvalu (jbg, kad ih jedan nbg nije mogao zaustaviti).
Ili ti nije ali jeste,a mozda i nije.Posto ja mislim da jeste,onda nebi smjelo da bude da nije.
Ljudi se definitivno zezaju,i to nije losa stvar.Naprave i dosadnu tekmu zanimljivu,naravno da ce biti bisera.
Sto se tice BVB zasad su na putu ka tituli,medjutim podsjecaju me po igrackom kvalitetu na onda Hoffu onomad.
Kad im se sve srusilo u drugom ''polugodistu''.Jedina razlika je u tome sto imaju ogromnu prednost.Tako da bi im bilo teze ne osvojiti titulu nego je osvojiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kakve su te kletve od uglednih forumaša?Trasimaco je napisao/la: Dabogda Bayern uvijek tako razvijao to svoje znanje i prenosio ga iz sezone u sezonu.Nema sta, obimno ga sad koriste.
bayern je ove sezone sasvim solidan, s obzirom na sve okolnosti, ali ono što mu fali je upravo taj nedostatak sreče.
oni nemaju, drugi (čitaj dortmund) imaju i tu je i početak i kraj priče o minusu 17.
nemoj samo da mi navijač muda-a priča o "njakoj" sreći, pa nek sve ide u PM!
@hare, ima tu dosta toga s čim bi se moglo mjeriti, avaj, šta želim reći....dortmund je nedostižan i kraj priće o najneizvesnijoj sezoni svih vremena.
hajmo ovu priču prebaciti na mačka i miša. yes, tom and jerry
Vom Jäger zum Gejagten
Znas onaj vic kad je Meho otisao u Ameriku.
Kupio stariju kucu,ali u podrumu naletio na par ''misOva''
Posto mu Engleski nije bio sjajan ovako je tekao razgovor Mehe i istjerivac miseva sa druge strane telefona.
Hello this is Meho.
Ok, what is your problem.
You know Tom and Jerry-rece Meho
Yeah i know-kaze ''istjerivac''
Eh, Tom is ok,but i have problem with Jerry!!!
Znaci iako je Tom jaci,Jerry vazda napravi problem.
Kupio stariju kucu,ali u podrumu naletio na par ''misOva''
Posto mu Engleski nije bio sjajan ovako je tekao razgovor Mehe i istjerivac miseva sa druge strane telefona.
Hello this is Meho.
Ok, what is your problem.
You know Tom and Jerry-rece Meho
Yeah i know-kaze ''istjerivac''
Eh, Tom is ok,but i have problem with Jerry!!!
Znaci iako je Tom jaci,Jerry vazda napravi problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja ovdje filozofije 
Šta je tu problem Bayern nema ekipu za naslova ima trenera koji je nikakav motivator,a BvB ima bolju ekipu i normalno da će biti prvi jbt
Šta je tu problem Bayern nema ekipu za naslova ima trenera koji je nikakav motivator,a BvB ima bolju ekipu i normalno da će biti prvi jbt
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kad vec pricas o filozofiranju,Kako to da recimo ekipa koja nema ekipu vec nakon cetvrtog kola osigura plasman u LP na proljece.Dok ovi koji imaju bolju ekipu to nemogu ni u u nekoj Euro Ligi.Da ne govorim da su od nekih levata ispali i iz kupa Njemacke skoro na samom startu.LBJ MVP je napisao/la:Ja ovdje filozofije
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E jbg nisam ja Sizifharishp je napisao/la:Kad vec pricas o filozofiranju,Kako to da recimo ekipa koja nema ekipu vec nakon cetvrtog kola osigura plasman u LP na proljece.Dok ovi koji imaju bolju ekipu to nemogu ni u u nekoj Euro Ligi.Da ne govorim da su od nekih levata ispali i iz kupa Njemacke.LBJ MVP je napisao/la:Ja ovdje filozofije
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mozda nisi,ali ipak imas snage za pogurati koju kamencinu.LBJ MVP je napisao/la:E jbg nisam ja Sizifharishp je napisao/la:Kad vec pricas o filozofiranju,Kako to da recimo ekipa koja nema ekipu vec nakon cetvrtog kola osigura plasman u LP na proljece.Dok ovi koji imaju bolju ekipu to nemogu ni u u nekoj Euro Ligi.Da ne govorim da su od nekih levata ispali i iz kupa Njemacke.LBJ MVP je napisao/la:Ja ovdje filozofije
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mogu koji,ali ovo je i za mene prevelik kamenharishp je napisao/la:Mozda nisi,ali ipak imas snage za pogurati koju kamencinu.LBJ MVP je napisao/la:E jbg nisam ja Sizifharishp je napisao/la: Kad vec pricas o filozofiranju,Kako to da recimo ekipa koja nema ekipu vec nakon cetvrtog kola osigura plasman u LP na proljece.Dok ovi koji imaju bolju ekipu to nemogu ni u u nekoj Euro Ligi.Da ne govorim da su od nekih levata ispali i iz kupa Njemacke.
Uvjerit navijača Bayerna da Bayern objektivno ima karinu od ekipe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.