Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- egocentrik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forumasi ne zamarajte se Plavcom samo na ignore listu, dokoljenko mohi kolezeljovac i mnogobrojni drugi su lica ovog sizofrenicara, mater ga prerano pustila sa sise a otac s ku.r.ca nikad pa su posljedice osjetne.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Dokoljenko oca dojio ko dijete
Bordo Vicine kujetine
"Oduvijek sam znao da je Željezničar veliki klub, gigant" 

Da vam je na kvizu prije mjesec dana izašlo ovo pitanje da li bi zvali pomoć prijatelja?
Za mjesec dana javnost će pročitati naslov:
a) Samir Bekrić preuzeo trećeligaša iz Orašja
b) Samir Bekrić novo pojačanje Željezničara
c) Samir Bekrić se vradio u Gradinu Srebrenik
d) Samir Bekrić odlučio da postane astronaut
Za mjesec dana javnost će pročitati naslov:
a) Samir Bekrić preuzeo trećeligaša iz Orašja
b) Samir Bekrić novo pojačanje Željezničara
c) Samir Bekrić se vradio u Gradinu Srebrenik
d) Samir Bekrić odlučio da postane astronaut
- Kockoglavi
- Kontakt:
Izgleda da mitomani i dalje podmladjuju ekipu 

Da li su Kobiljoglavuhani skupili tu markicu da uplate za korištenje gradskog stadiona i malo usput proguraju svog načelnika . . .
Ko kaze da komsija ima finansijskih problema...
- svrakino1921
- Kontakt:
Al covjece
Kaze direktorica preduzeca koje odrzava stadion
Da su pitari duzni preko 50 000 maraka za koristenje
I da bi trebali na godisnjem nivou placat preko 400 000 maraka a da to ne uplacuju
Nego neku mizeriju
Pa yebote oni bolje nego mi sa svojom Grbavicom

I da bi trebali na godisnjem nivou placat preko 400 000 maraka a da to ne uplacuju
Nego neku mizeriju

Bez za.jenancije bit ce fkt zanimljivo vidjeti kad se sastanu npr Olimpik-zeljeznicar i na sredini se poguraju sa jedne strane Zeba i Milan Mumimovic ,a ovamo Bekric i Jamak.Proradit ce neka nostalgija iz vremena radio prenosa.
Valjda ce i poraditi na ovim prenosima da se to moze kako treba ispratiti.
Fali jos povratak Slavije ovoj ligi da se aktiviraju opet sa Vucinom Scepanovicem i Bojanom Regojem a evo tu je sad i Bogicevic jos jedan doaen ovih terena i to je to.
Fali jos povratak Slavije ovoj ligi da se aktiviraju opet sa Vucinom Scepanovicem i Bojanom Regojem a evo tu je sad i Bogicevic jos jedan doaen ovih terena i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo sto je kod Olimpika Zeba u prvih 11, a kod nas ni Bekric ni Jamak nisu niti ce biti u prvih 11 osim u slucaju potrebe tj. kartona 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zaboravio si Darka Spalevića.miky_hz je napisao/la: ↑23 jun 2020, 20:30Bez za.jenancije bit ce fkt zanimljivo vidjeti kad se sastanu npr Olimpik-zeljeznicar i na sredini se poguraju sa jedne strane Zeba i Milan Mumimovic ,a ovamo Bekric i Jamak.Proradit ce neka nostalgija iz vremena radio prenosa.
- feniksptica
- Kontakt:
Sta se mahala da ce Hasagic na gol konama mjesto Kjosevskog
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
On je pokreno neki biznis u Srbiji j.ebem ga u tri prsta i njegove proslaveDrape je napisao/la: ↑23 jun 2020, 20:34Zaboravio si Darka Spalevića.miky_hz je napisao/la: ↑23 jun 2020, 20:30Bez za.jenancije bit ce fkt zanimljivo vidjeti kad se sastanu npr Olimpik-zeljeznicar i na sredini se poguraju sa jedne strane Zeba i Milan Mumimovic ,a ovamo Bekric i Jamak.Proradit ce neka nostalgija iz vremena radio prenosa.

I Zeba je u Olimpiku sada koliko znam i sportski direktor uz to sto je kapiten ekipe. Bas generalno idemo unazad po mnogo cemu,jos ako i ovo prodje sa ovim amaterskim ugovorima opet.Bas mahala prava ce biti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Malo im i bozija kisa, jos im i kosilice nabavili i odrzavaju travnjak i sve racune za vodu i struju placaju.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 20:23Al covjece
Nego neku mizeriju
![]()
Čelik ne bi marke duga imao da ima takve uslove.
Nama su vodu nakucali 2 miliona, grijanje milion i kaze duzan.
Repka igra Čeliku se voda pise.
**** li vam kosti NSBIH
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kolezeljovac
- Kontakt:
A izvini ko si sad ti?egocentrik je napisao/la: ↑23 jun 2020, 19:33Forumasi ne zamarajte se Plavcom samo na ignore listu, dokoljenko mohi kolezeljovac i mnogobrojni drugi su lica ovog sizofrenicara, mater ga prerano pustila sa sise a otac s ku.r.ca nikad pa su posljedice osjetne.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.