NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
New player option dates for 2020 NBA free agency:
Anthony Davis: Oct. 14
Gordon Hayward: Oct. 17
DeMar DeRozan: Oct. 17
Mike Conley Jr.: Oct. 17
Andre Drummond: Oct. 17
Anthony Davis: Oct. 14
Gordon Hayward: Oct. 17
DeMar DeRozan: Oct. 17
Mike Conley Jr.: Oct. 17
Andre Drummond: Oct. 17
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
If you take LeBron off the court, the Lakers are ranked 29th offensively. When he’s on the court, they’re ranked what? I think they’re ranked 2nd, and that’s a huge difference,” Perkins informed. “So when I’m just looking at him and what LeBron has done this year, in that tough Western Conference I would just have to probably give that edge to LeBron James.”
Vote for James !! MVP
Vote for James !! MVP
23
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ryan Hollins je dobio dostojnog nasljednika.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma ovaj Perkins ovo sve objektivno komentarise, nema teorije da je na necijoj platnoj listi 

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Šest put sam nesto pisao i brisao, iskreno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brate, napiši šta si htio, nemoj biti pichka.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
nema vise lajkova, ne moras se brinut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bradley nece igrati za LAL u nastavku sezone.Mali mu ima neke respiratorne probleme, tako da ne zeli nista rizikovati.
Apsolutno razumljiva odluka, a igracki gledano, veliki udarac za LAL u pohodu na titulu.
Izgleda da ce potpisati JR Smitha kao njegovu zamjenu.
Apsolutno razumljiva odluka, a igracki gledano, veliki udarac za LAL u pohodu na titulu.
Zanima me sta ce biti sa igracima koji imaju astmu, kao sto su Harden i McGee(izrazen oblik iste)
Jamal Crawfordu ne daju da igra zato sto je crnac
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
nba i njene fransize su jedna velika bruka i sramota, igraci odbijaju igrati i nece biti kaznjeni
klasicni beskicmenjaci, zbog cega bi sportisti trebali imati privilegije u odnosu na "obican" narod
ne zelis igrati (raditi), nije problem, niko te ne moze natjerati, ali u tom slucaju snosis posljedice, tako je svugdje!
klasicni beskicmenjaci, zbog cega bi sportisti trebali imati privilegije u odnosu na "obican" narod
ne zelis igrati (raditi), nije problem, niko te ne moze natjerati, ali u tom slucaju snosis posljedice, tako je svugdje!
- BosniaBoston
- Kontakt:

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
i meni je to malo cudno,ajd ok ako nece igrati,strah ga bolesti,virusa,ali hoce li dobiti placu istu kao i da igra?Chinaglia je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:02nba i njene fransize su jedna velika bruka i sramota, igraci odbijaju igrati i nece biti kaznjeni
pisalo se nesto o tome, kao nece biti placeni, sad kako i koliko, to uopste nisam razumiofilip13 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:09i meni je to malo cudno,ajd ok ako nece igrati,strah ga bolesti,virusa,ali hoce li dobiti placu istu kao i da igra?Chinaglia je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:02nba i njene fransize su jedna velika bruka i sramota, igraci odbijaju igrati i nece biti kaznjeni
nije u tome stvar, boli njih patka sto nece biti placeni, to sigurno nisu velike pare, ekipa tu gubi mnogo vise, nego sam igrac i upravo zbog toga bih volio da kazna bude rigorozna, u milionima... sad, mozda €1 mil, mozda €2 mil, mozda €3 mil, pa ko ne zeli igrati, ne mora!
Chinaglia je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:13pisalo se nesto o tome, kao nece biti placeni, sad kako i koliko, to uopste nisam razumiofilip13 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:09i meni je to malo cudno,ajd ok ako nece igrati,strah ga bolesti,virusa,ali hoce li dobiti placu istu kao i da igra?Chinaglia je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:02nba i njene fransize su jedna velika bruka i sramota, igraci odbijaju igrati i nece biti kaznjeni
nije u tome stvar, boli njih patka sto nece biti placeni, to sigurno nisu velike pare, ekipa tu gubi mnogo vise, nego sam igrac i upravo zbog toga bih volio da kazna bude rigorozna, u milionima... sad, moze €1 mil, mozda €2 mil, mozda €3 mil, pa ko ne zeli igrati, ne mora!

- PovratakKralja
- Kontakt:
Može li se to iskoristiti na kladionici ? Još uvjek stoje iste kvote, LAL 3.30, Bucks 3.80, LAC 4.50.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 jun 2020, 09:05Bradley nece igrati za LAL u nastavku sezone.Mali mu ima neke respiratorne probleme, tako da ne zeli nista rizikovati.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.