FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa gledaj ovih par likova ovdje. pa niste nesto se raspisali ovako protekla dva dana kad nas je uprava branila od politike i lopova, al zato kad se otjera 4 golman ekipe onda uprava kriva i losa. Koliko se jadni i licemjerni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
@Zip, jesmo sad u sluzbi Musemica ili pravde?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Ako pogledamo realno, nasa ekipa nije bog zna jaca od trenutne vasine i laznihGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:09Čitao sam baš temu od kona,i vidim pišu prvi sastav i zamjene,pa hajde da i ja to obuhvatim
GK:Kovačević,Dizdarević,Džafić
RB:Hodžić,Hebibović,Šabanović
LB:Pidro,Islamović,(po potrebi Salčin)
CB:Šerbečić,Miličević,Dupovac,Kurdić,Bešić
DM/CM:TSS,Oremuš,Gavrić,Đokanović,(po potrebi Miličević i Kurdić)
CAM:Rahmanović,Mustedanagić,Salčin
LW:Jukić,Velkoski
RW:Tatar,Milanović
CF:Ahmetović,Handžić,Dervišagić
Ispravite me ako sam nešto pogriješio.Fali nam dobar RW,i eventualno neki junior na opciji trećeg LW
U CF,ja bi Handžića jedno vrijeme bacio u treći plan,da vidimo šta može Dervišagić da uradi.Jer je on na svom debiju zabio gol,i mislim da ima potencijala da izraste u golgetera kao Čataković
Na RB trebamo prodati Hebibovića,a Šabanovića poslati na posudbu u MDK.Dovesti dobroga RB,a neka mu Hodžić bude zamjena
Što se tiče LB,tu bi doveo nekog dobrog igrača,koji bi pristao na ugovor od 6 mjeseci dok Pidro ne uđe u formu,ali mislim da možemo proći i bez igrača na toj poziciji.
Što se tiče DM/CM,nema mi logike što pregovaramo s Anelom Hadžićem,kada već imamo sasvim dovoljno igrača na toj poziciji..Ako bi došao Anel,a Gavrić produži ugovor,Đokanovića poslati na posudbu na 6 mjeseci
Ahmetovic najbolji nas igrac 36 kuka rezerva handzic kao starter nista nije pokazo kao joker je bio dobar
Kova dobar nema zamjene
Serba dobar
Milicevic haj da mu damo prolaznu ocjenu prem da je tu tek tri utakmice (tesko bio povrijeden)
Krste prosjek
Jukic ok
Tatar dobar
Gabric prosjek
Dzokanovic obecava trenutno prosjek
Milanovic nista
Saban prosjek
Hodzic prosjek
Susic recimo da ce bit pod Dobar
Rahmanovic dobar
Pidro povrijeden a bio dobar
Hebibovic prosjek
Kurdic limeni ok za zamjene
Plus ekipa je veoma spora
I meni je to iskreno nelogicno,gore stojis uz njih da se ne ulaze u stadion u ovakvom sad formatu i dogovoru, i dole istim "prijetis" da se moze to srediti .Logicki bas dvosmisleno ali dobro.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Boze sačuvaj i meni to zapara oči.
Ovaj dopis ili kako se već zove kao da je napisan ono samo reda radi, vidi se i dalje da imaju trzavice prema upravi.
Fakat šta uprava može da uradi.
Procitaj zasnje dvije tri recenice pa objasni namaa neupuvenim sta se to moze uraditi da igramo evropu na kosevu?
Hvala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci opet da racunamo na baklje i velike kazne od UEFE ? Koliko ja skonta ovo. Do igranja evrope ove godine i da sad imamo tolike pare sumnjam da cemo moc sve sto treba osbosobit
Gore pise izvan svake pameti ulagat u stadion akd je opstinski. Dole pise znamo da imate pare pa ulozite. Mozda su dva covjeka pisala
Gore pise izvan svake pameti ulagat u stadion akd je opstinski. Dole pise znamo da imate pare pa ulozite. Mozda su dva covjeka pisala
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Odgovori na pitanje.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:02idi brani konakovica da nije lopov a svi drugi jesu ,ofiran si malo je reci .....
Konakovic me ne zanima, npr dosta momaka sa sjevera je u nip. Ja nisam. Hvala.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
sta ti znas ko je na sjeveru i ko je u kakvim strankama to je na sjeveru najmanje bitno,ti i nogama i rukama njega branis za kradju u KK Bosni a ako cemo tom se logikom voditi pola istoka je sda....Pantelija je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:05Odgovori na pitanje.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:02idi brani konakovica da nije lopov a svi drugi jesu ,ofiran si malo je reci .....
Konakovic me ne zanima, npr dosta momaka sa sjevera je u nip. Ja nisam. Hvala.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ali i ovo je napredak, nemojte uvijek biti tako negativni.
Otvoreno su se izjasnili protiv ajnadjicevog pokusaja i stali koliko toliko uz upravu.
A vjerujte puno ce biti lakse uzeti Kosevo od ajnadjica ako bude unfks aktivan. Ovo je veliki plus za sve nas sto su i oni krenuli u borbu za Kosevo
Ok. Sve si u pravu. A sad pitanje odgovori sto raju interesuje sta to uprava moze da napravi po pitanju stadiona i da se ne ide u zenici i cime smo to mi ponizeni sto smo isli u zenicu osim onim prekidom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HORDE ZLA
Samo jedna opaska, treba biti svjestan da ćemo opet europu igrati u Zenici ove godine ali to možemo promijeniti od već sljedeće godine, naravno pod uslovom da pređemo dvije prepreke. Ne bi ja to nazvao poniženjem ali nije ugodno da ideš van svog grada da igraš utakmicu, tako je kako je sa ovim zelenim poremećenim idiotima ali to mi građani mijenjamo od ove godine i to je to. Znam da sam rekao da ne treba o politici na ovoj temi ali trenutno je to aktuelno radi priče o stadionu i samo da još jednom napišem, smrt SDA i ko bude glasao za njih, pogotovo u općini Centar, neka se smatra mrtvim za nas i mislim tako kako sam i napisao.

Samo jedna opaska, treba biti svjestan da ćemo opet europu igrati u Zenici ove godine ali to možemo promijeniti od već sljedeće godine, naravno pod uslovom da pređemo dvije prepreke. Ne bi ja to nazvao poniženjem ali nije ugodno da ideš van svog grada da igraš utakmicu, tako je kako je sa ovim zelenim poremećenim idiotima ali to mi građani mijenjamo od ove godine i to je to. Znam da sam rekao da ne treba o politici na ovoj temi ali trenutno je to aktuelno radi priče o stadionu i samo da još jednom napišem, smrt SDA i ko bude glasao za njih, pogotovo u općini Centar, neka se smatra mrtvim za nas i mislim tako kako sam i napisao.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jel se neko sjeca koliko placamo godisnje kosevo?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
E moj Morto dokle smo došli da se obradujemo i klanjamo Hordama što su poslali dopis u kojem brane klub od lopova i hostoplera.MortemHz je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:15HORDE ZLA
![]()
![]()
Iz aviona se vidi da to nije to,da i dalje ima podjela i interesa pojedinaca, ako treba i da Nama otjeraju.
Fanimo bi bio top pojačanje već zna ligu u dobroj je formi kod nas bi samo pokazao ono najbolje od sebe bar ja tako mislim
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Mozda su malo to na kraju zbrzali jer tesko da i ove godine necemo ici u zenicu ako stignemo do 3 pretkola ali ima i dosta dobrih stvari gdje su prozvali nacelnika da nije u stanju da modernizuje stadion i da treba da ga prepusti onome ko to moze a to je nas klub.
Na kraju krajeva uz unfks i njihove akcije cemo puno puno puno lakse doci do cilja a to je Kosevo Sarajevu. Jednostavno oni imaju snagu da pokrenu masu i mene je obradovalo ovo njihovo saopstenje i ako je mozda moglo biti malo spretnije sto ae tice tog kraja
Opet kazem treba se drzati malo vise pozitivnih stvari
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
86.4K, dosta manje nego što bi neki drugi plaćali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja sam napisao da je ODLICNO saopstenje .Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:25Mozda su malo to na kraju zbrzali jer tesko da i ove godine necemo ici u zenicu ako stignemo do 3 pretkola ali ima i dosta dobrih stvari gdje su prozvali nacelnika da nije u stanju da modernizuje stadion i da treba da ga prepusti onome ko to moze a to je nas klub.
Na kraju krajeva uz unfks i njihove akcije cemo puno puno puno lakse doci do cilja a to je Kosevo Sarajevu. Jednostavno oni imaju snagu da pokrenu masu i mene je obradovalo ovo njihovo saopstenje i ako je mozda moglo biti malo spretnije sto ae tice tog kraja
Opet kazem treba se drzati malo vise pozitivnih stvari
Mene zanima sta oni znaju a mi ne oko toga da uprava moze da uradi da ne idemo van sarajeva ove godine. Ako je to istina ja cu im prvi sve po spisku.
Da, prosle sezone, za ovu je vise koliko znam.
Uz to placamo i pomocne terene, placamo struju i sve sto se organizacije tice. U biti finansiramo kompletno odrzavanje stadiona.