FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zanimljiva mi je ova potreba da konstantno nekog imamo na nisanu u ekipi, ode bogi predje na zeca, ode zec predje na zaima, ode i zaim, sad sinisa na red dosao. sinisa je sasvim solidan bek, nije bas da smo prije njega imali cafua i lahma
Ma bezveze je i pričati o tome kad ima čovjek još godinu ugovora, da mu ističe ovo ljeto dalo bi se polemisati da li treba ostati ili ne. Ovako će sigurno ostati, realno meni on kao backup igrač je prihvatljiv. Ako Blažević se pokaže kao pojačanje i zdravlje ga posluži, teško da će Siniša odigrat dvocifren broj utakmica. Dakle nit ćete biti primorani često da ga gledate, a u to malo utakmica valjda može dati ruke. Nećemo sad dovoditi Matea Sušića da nam rezerva bude. Hoćemo ustvari kad bude Željo koji će se boriti za grupnu fazu, u ovakvom nećemo. Između ostalog imamo sada puno prioritenije pozicije za rješiti. A i iskreno ne vidim da drugi top timovi u ligi imaju puno bolje rezervne desne bekove.
To dovoljno govori o tome kako smo jaki kada Sinisa koji realno ima najvise limita igra standardno.Plavac87 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:34bhsport je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:09Sinisa je vrlo vrlo slab igrac, jedan od najgori desnih bekova od 95 na ovamo. Ako racunamo standardne bekove, najgori bez konkurencije.
Nekad smo imali Bukija, Jahica, Joldica, Colica, Stanica, Memiju i spadnemo na Sinisu.
U zadnjoj sezoni se fura na Deni Alvesa, ide u napad gdje ne moze ni cunj predriblati, treba mu godina da se vrati nazad.
Visok metar i sumska jagoda, skoka nema, korak mu 30 cenata, brzine nema. Zna udariti i to mu je vrhunac.
Ali je naš igrač, u klubu već nekoliko godina, čak trenutno mislim i najduži staž, ima dosta utakmica u nogama sa plavim dresom i iskreno trebali bi to svi navijači malo više početi poštovati. Ovo se odnosi na sve nas.
Ja prvi ne gotivim Sinišu ali ga jako poštujem zbog svega nabrojanog. Valja li kao igrač, je li valjao, možemo li naći boljeg nije bitno, ne smijemo sebi davati za pravo da vrijeđamo.
Nadam se da ce ga Blazevic zakovati na klupu. Ja ga ne vrijedjam, samo kazem realno kakav je igrac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sinisa je iduce sezone svakako aBd rezerva.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma ne mislim na Ljozeta naravno ali znam ih puno koji za dres igracu popusi ako treba,ali eto odmah je pljuvanje ako kazes da je smlatakerimatomic1921 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:21Beze ti prica![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jeste pljuvanje. Četiri godine u klubu, preko 120 utakmica i svako spominjanje ga treba omalovažavati? Igrača sa najviše staža u klubu? Nije zaslužio, ja iskreno kažem, voljeli ga mi ili ne voljeli. Najviše takvim stavom vrijeđamo klub, Siniša će biti i otići ali navika ostaje.
Kritika je skroz nešto drugo. Ne može svaki igrač biti Pele, moramo to shvatiti koliko god ja razumijem nezadovoljstvo njegovim igrama. Prvi ja kažem može to bolje.
Kritika je skroz nešto drugo. Ne može svaki igrač biti Pele, moramo to shvatiti koliko god ja razumijem nezadovoljstvo njegovim igrama. Prvi ja kažem može to bolje.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 24 jun 2020, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ako iko jedva ceka da neko skine Sinisu iz prve ekipe to sam ja (zbog igre) ali ovo vase pisanje je degutantno. Taj isti polovnjak iz Srbije vise voli Zelju nego hramljavi Stanic. Taj polovnjak iz Srbije je ginuo po terenu dok su Zeba i Bekric drkali **** i glumili zvijezde i taj polovnjak je suze ronio nakon nekih utakmica dok je Zeba psovao i pokazivao srednjake, dok je Kjosevski govorio kako mu ne pada na pamet da trenira po suncu na +30, dok je Bogicevic tuzio klub itd.
Molim vas ne budite ko anamo oni, ko je “nas” sve moze al ako je Srbin il Hrvat kakav god bio polovnjak je. Doduse sta ocekivati od ljudi koji ismijavaju “Nikom te ne damo” i “Radnicka klasa”
Molim vas ne budite ko anamo oni, ko je “nas” sve moze al ako je Srbin il Hrvat kakav god bio polovnjak je. Doduse sta ocekivati od ljudi koji ismijavaju “Nikom te ne damo” i “Radnicka klasa”
@Balkan ti još gori, opra jednog, popljuva četiri druga. 

Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Balkan nemoj ga vise ti braniti haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kakva je situejšn sa Dadom i Bojom, zna li ko sta?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nisi upratio da sam ja upao u fudbalsku ekipu forumasa kao pljuvac sa sjevera
Salim se, nisam ja u ovom postu rekao e nemoj Sinisu, haj ove pljuj, nego sam navodio cinjenice i nesto sto se desilo, banalizovao sam namjerno na primjeru Zeljine djece i momaka koji su dugo igrali u Zelji radi dokazivanja poente jer je degutantno pricati ovako o nekome. O igrackim kvalitetima mu se ima svasta prigovoriti
Svi mi "prokližemo" nekada, iznervira se čovjek ali generalno treba poštovati neke stvari. Ok ne sviđa mi se, ali ću prešutjeti radi većeg dobra. Da ne pomisli neko da prebacujem, prvi ja, počet ću od sebe.
Upravo zbog ovakvog stava da je sve dozvoljeno, danas imamo grupicu kretena koji su umislili da imaju sva prava a jedan Amar nema. Poremećaj vrijednosti.
Upravo zbog ovakvog stava da je sve dozvoljeno, danas imamo grupicu kretena koji su umislili da imaju sva prava a jedan Amar nema. Poremećaj vrijednosti.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- svrakino1921
- Kontakt:
sta mislite o Mateju Markovicu
Pa nije uvreda ako kažeš da neko ne zna, ne umije, a to je slučaj kod Siniše.
Igrao jesi, borben jesi, srčan jesi, svaka čast na tome, ali mi sa njim na beku znamo gdje je najslabija karika tima.
Kraj priče!
Igrao jesi, borben jesi, srčan jesi, svaka čast na tome, ali mi sa njim na beku znamo gdje je najslabija karika tima.
Kraj priče!
InSaJdErU
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Stavljanjem Sinise u istu recenicu sa Bukijem mi vrijedjamo Bukija ili Colica, Stanica koji su sa Zeljom osvojili titula i titula.Brkooo je napisao/la: ↑24 jun 2020, 14:04Ako se napise da je neko los igrac i najlosiji desni bek u zadnjih 20-tak godina to je kao vrijedjanje? Nije cinjenica nego bas vrijedjanje. Zanimljiv nacin odbrane polovnjaka..
Treba kao da postujemo nekog polovnjaka iz Srbije koji ne bi ni u snovima mogao da potpise za Zelju da je normalna situacija bila tad 2015-te godine. Malo se samo vratimo u proslost. Dok su igrali komentarisali smo normalno i Bukija i Jahica i Colica i Stanica i Memiju itd(i nikad se nije dizala neka frka jer su hvaljeni kad odigraju dobro i iskritikovani kad odigraju lose) ali daj da postujemo Sinisu polovnjaka koji ovim gore ne moze ni kopacke cistiti.
Buki, Jahic, Colic, Stanic. Svi oni ucestvovali u osvajanju titula, igrali dobro i u evropskim tekmama, bili vazan faktor za ekipu, na terenu bili prevage. I onda ovakve igrace uporedis sa Sinisom koji ima skoro 120 nastupa. Od tog broja 10 utakmica u kojima je bio odlican se ne moze nabrojati. Pored toga sto je los fudbaler ima i luzerski mentalitet i takav igrac je fudbaler naseg kluba. Zalosno..
Njemu je Zeljo plafon karijere.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10 i 12 gostiju.