****m ti corave sudije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nisam ja tebi tony ništa rekao znam da si ti realan ali ima drugitony-mortale je napisao/la:ja sam prigovarao za neke stvari koje su se sudile juventusu (neopravdano) u korist, a sad sam odma rekao da je gol čist ko suza nevidim gdje je problem da se napiše kako jestjuventus 0244 je napisao/la:**** ti sudija mamu u ****, a nama se prigovara kako krademo fujjjjjjjjjjjj.
o cemu ti ba, to boldanoArogantni je napisao/la:samo cu reci demonstracija sile u prvom poluvremenu jednostavno mozemo zabit gol kad hocemo. prvih 30 minuta utakmica da BOG sacuva ali kasnije odlicna. Prva utakmica u kojoj Jakinta pokazuje klasu i pokazuje da ima u njemu nekog slifa za Juveta. Jaci od ratova rezima i partija. Rezimi su sudije koji ponistavaju cist gol Kvalje... Rat je Musolini koji je mrzio Juve i partije su one organizacije koje su donijele odluku da velikana izbace u 2. ligu...
to je vjerovatno visoki momak na desnom beku, po meni jedini slab uz aquilanija, spor previše za beka, dobar defanzivno al naprijed ništa a i kod gola je trebo bolje reagovati(ako je to taj igrač uopšte)Dylan Dog je napisao/la:Ljudi,kakav je moj pulen sa menagera Sorensen,imal talenta u njemu
Hare evo igrao je Haso večeras nije ovo bio službeni sastav. Dorbo forsira Iaquintu evo večeras je upalilo, a i ja se slažem za Hasana da treba više igrati, ali forsira mlađe igrače, jel Hasan ide na zimu najvjerovatnijeharishp je napisao/la:Jel to Braco vise nema pravo nastupa ni u A ligijuventus 0244 je napisao/la:Catania (4-1-4-1): Andujar - Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez - Biagianti - Gomez, Izco, Ledesma, Mascara - Maxi Lopez
Klupa: Campagnolo, Capuano, Carboni, Martinho, Llama, Sciacca, Antenucci.
Juventus (4-4-2): Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasić, Aquillani, Melo, Pepe - Quagliarella, Iaquinta
Klupa: Manninger, Motta, Camilleri, Legrottaglie, Sissoko, Lanzafame, Del Piero.![]()
Pa ebote onaj Del Sero ko' da Barcelonu vodu,pa im igraci nemaju mjesta.''jaHka im kokurencija''A i Del Piera stavljati na klupu je bas ono tipicno ''****''i ko fakticki ne cjeni Juventus.Njega treba zaokviriti vazda u ekipi.Pa makar sa jednom nogom igrao.Nek se samo eto pojavi,dovoljno je![]()
Da se razumjemo sto se tice zabara jedino sto ako se tako moze reci gotivim Juventus,najvise zbog proslih igraca i tekmi.Ali vala onog Del Sera krivoustog coru nemogu ocima smisliti.Jos od Atalante.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.