Je li moguće povećati broj poruka, i zašto nije
Forum
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Forum
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa kao ss.ba duplo vise sporta
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Dakle da si svi olaksamo zivot:
prosilver-GRAY (default)
prosilver-RED
prosilver Special Edition (za malo plavkaste nijanse)
su jedine teme koje su OK i prilagodjene.
prosilver-GRAY (default)
prosilver-RED
prosilver Special Edition (za malo plavkaste nijanse)
su jedine teme koje su OK i prilagodjene.
- Donnie Darko
- Kontakt:
crvena tema je svakako tema koju svi trebaju koristit
ostale treba obrisat
ostale treba obrisat
Tj. Ova bordoDonnie Darko je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:38crvena tema je svakako tema koju svi trebaju koristit
ostale treba obrisat
Ovo ostalo su bete
Ko u fudbalu jel
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Skoro svaki put ovo izbacuje kad pretražujem postove, nakon ovog zadnjeg ažuriranja foruma.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
svakako treba imati izbora, nakon sto su se izbacili lajkovi sad i neke teme ne funkcionisu kako trebaDonnie Darko je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:38crvena tema je svakako tema koju svi trebaju koristit
ostale treba obrisat
ima developera vijetnamaca sto ce to napraviti za 10 dolara, smijesno je sto se ide unazad u 2020oj godini
btw nije da ti lajkovi nesto znace, ali nema smisla ukidati jedinu novu stvar koja je ubacena otkad postoji forum
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
obrisi cache i cookies, meni je to pomoglo sa istim problemomHordasOdMalena je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:52Skoro svaki put ovo izbacuje kad pretražujem postove, nakon ovog zadnjeg ažuriranja foruma.
![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Evo trenutno radi, hvala.harden je napisao/la: ↑24 jun 2020, 18:23obrisi cache i cookies, meni je to pomoglo sa istim problemomHordasOdMalena je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:52Skoro svaki put ovo izbacuje kad pretražujem postove, nakon ovog zadnjeg ažuriranja foruma.
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Pretražuješ postove na forumu ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:52Skoro svaki put ovo izbacuje kad pretražujem postove, nakon ovog zadnjeg ažuriranja foruma.
![]()
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Da.PovratakKralja je napisao/la: ↑24 jun 2020, 20:01Pretražuješ postove na forumu ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:52Skoro svaki put ovo izbacuje kad pretražujem postove, nakon ovog zadnjeg ažuriranja foruma.
![]()
želim samo da vas pohvalim, meni danas rade svi osnovni featuri na forumu, vidim avatare, mogu pretraživati i odgovarati na teme, pozz samo tako nastavite
Stabilnost forumu na zadovoljavajucem nivou kako je uklonjen kancer ovog foruma- lajkevi.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
sa ovog foruma će se kancer sam povući, kada bayern osvoji LP, a to je beško rekao za sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.