Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harden
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la harden » 23 jun 2020, 13:50

Tritolone je napisao/la:
23 jun 2020, 13:40
harden je napisao/la:
23 jun 2020, 13:26
Jel to laptop, monitor, sta vec?

Druze ovo za print screen je mnogo smijesno :rol: naravno da nema niceg na screenshotu kad ti je fizicki otisao displej, softver nema veze s tim.
Monitor Acer Nitro RG240Yb.

Ma cita sam da se moze navodno na ovaj nacin otkrit jel graficka otisla. I jedno i drugo nije nesto pretjerano staro, godinu i pol max. Srecom imam garanciju.

I nije to neki test, nista ne mora da znaci jer moze biti i gpu a da se ne vidi na screenu.

Koji gpu inace? Ako imas tv na koji mozes prikopcati komp probaj tako da eliminises monitor, ili ako imas integrisanu graficku mozes izvuci tu pa probati na nju da vidis jel do grafe.

Koliko cesto ti se to pojavljuje? Ako stoji stalno, to je monitor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2020, 13:54

miki_92 je napisao/la:
23 jun 2020, 13:44
vrlo moguce da su ovi artefakti od graficke, ako se ne varam kad sam imao HD 7850 ona je ovako crkla
Slicno mi je RX570 riknula, trazio onu MSI Gaming po' godine, bila kod mene tri mjeseca i odjednom ovak baci artefakte, nakon 10min nece da loada windows, samo black screen majku joj :puke: volio sam je ko i brata a tako me razocarala
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 jun 2020, 14:01

harden je napisao/la:
23 jun 2020, 13:54
miki_92 je napisao/la:
23 jun 2020, 13:44
vrlo moguce da su ovi artefakti od graficke, ako se ne varam kad sam imao HD 7850 ona je ovako crkla
Slicno mi je RX570 riknula, trazio onu MSI Gaming po' godine, bila kod mene tri mjeseca i odjednom ovak baci artefakte, nakon 10min nece da loada windows, samo black screen majku joj :puke: volio sam je ko i brata a tako me razocarala
ova je bila Sapphire, izdrzala 2.5 godine kod mene, drug je koristio pola godine prije toga

prvo se sj3bala tako sto je radila na samo jednoj verziji AMD drivera ili moras ostaviti onaj default sto dodje s Win, cim instaliras neki drugi drajver dobijes black screen :rol:

i nakon jedno 2 mjeseca dodju i ovi artefakt i nabijem je nogom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jun 2020, 14:12

harden je napisao/la:
23 jun 2020, 13:50

I nije to neki test, nista ne mora da znaci jer moze biti i gpu a da se ne vidi na screenu.

Koji gpu inace? Ako imas tv na koji mozes prikopcati komp probaj tako da eliminises monitor, ili ako imas integrisanu graficku mozes izvuci tu pa probati na nju da vidis jel do grafe.

Koliko cesto ti se to pojavljuje? Ako stoji stalno, to je monitor.
RX 590 phantom gaming, ma sinoc se pojavilo prvi put i tako stoji stalno, nisam nikad ima problema sa konfiguracijom, citava je stara godinu i pol.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 24 jun 2020, 20:03

slika

Opera browser ne ucitava komentare na youtube, samo ovako vrti. Na drugom browseru normalno radi. Moram reinstal Operu, ili se moze rjesiti drugacije?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2020, 20:21

reeds je napisao/la:
24 jun 2020, 20:03
slika

Opera browser ne ucitava komentare na youtube, samo ovako vrti. Na drugom browseru normalno radi. Moram reinstal Operu, ili se moze rjesiti drugacije?
Obriši cache, izloguj se.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 24 jun 2020, 20:33

Heller je napisao/la:
24 jun 2020, 20:21
reeds je napisao/la:
24 jun 2020, 20:03
slika

Obriši cache, izloguj se.
Its done, :thumbup:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 jun 2020, 22:11

Mamu mu hebem izgleda da sam popusio glavni email, juce sve islo normala danas mi trazi neku provjeru da dokazem da je moj :(
Nisam nista cackao sa tim mailom, obicno neki elektro forumi itd
Zao mi pasworda na milon nekih meni potrebnih foruma, stranica, storage platformi itd

Da nije slucajno kakava globalna Gmail akcija reverifikacije ili sam haknut odnosno nesta usrao u neznanju negdje?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 jun 2020, 22:58

Pa iskoci i meni to svako par mjeseci, valjda si dodao neki nacin za potvrdu na glavnom emailu... recovery email, broj telefona.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 24 jun 2020, 23:03

Aha i meni je prije mjesec dana na mobitel poslano da mi se mozda neko pokusava ulogovati na mail, moro sam ic na te provjere i promjeno pass. Vjerovatno greska
Mozes dokazat drugim mailom kojim si povezan kad si se rego il brojem mobitela sa kojim si se rego

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 jun 2020, 23:14

Boga pitaj sta sam ja stavio u recovery, ima tom mailu bruku godina!
Mislim da tada cak nisu ni trazili brojeve telefona ili rezervni mail(nagadjam ne sjecam se vise)!
Trazili su mi danas da unesem bilo koji mail da mi posalju neki recovery broj i to sam odradio i dobi broj na taj mail ali mi napisase da ne mogu naci poveznicu i da nisam dokazao da je to moj mail!
Pu majku im shebali su me zivotom...U zadnje vrieme gdje god se logujes nude ti generisani pasword i samo ga sejvnem na svoj mail i cao i eto to mi se sad obilo o glavu, na dosta stranica sam unio svoj standardni pass ali na dosta toga sam prihvatio ponudjeni generisani pass :(
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2020, 14:09

Husika je napisao/la:
24 jun 2020, 22:11
Mamu mu hebem izgleda da sam popusio glavni email, juce sve islo normala danas mi trazi neku provjeru da dokazem da je moj :(
Zao mi pasworda na milon nekih meni potrebnih foruma, stranica, storage platformi itd

Da nije slucajno kakava globalna Gmail akcija reverifikacije ili sam haknut odnosno nesta usrao u neznanju negdje?
Pa zar ti nije bio sa telefonom povezan? Ma to su iluminati i elite 100% da te sjebu pošto znaš previše o Covid zavjeri.
Nullius in verba

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 jun 2020, 17:38

Heller je napisao/la:
25 jun 2020, 14:09
Husika je napisao/la:

Pa zar ti nije bio sa telefonom povezan? Ma to su iluminati i elite 100% da te sjebu pošto znaš previše o Covid zavjeri.
DODIK IZGLEDA ZNA VISE O COVIDU :kafa: :kafa: ;)
Ma ima tom mailu godina i godina mislim da tad nije ni bilo te opcije sa telefonom...Cini mi se tako...A iskreno mozda bih me pustili da im dam svoj broj moba u onim silnim preusmjeravanjima ali im ga necu dati!
Mail na mobu za sebe, za passworde itd je bio taj koji sam popusio a ostalih 20 su bili za onaj hebeni Texas Holdem Poker i za pokoji forum ka napr ovaj!
Nisam ti ja iz te brije Masoni itd to je za papke da im se odvuce paznja od stvarnih visemilenjskih pljackasa(kapitalista), fasista, nacista itd a to je Vatikan!!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jun 2020, 21:41

Printer Toshiba e-studio163 pronadjem drivere za win10 64 bit, ali javlja da ne moze na 64 bitni. Na windows 7 je radio normalno.

Ima li neka caka da moze raditi i na 64 bitnom ?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 jun 2020, 23:07

Padovan je napisao/la:
25 jun 2020, 21:41
Printer Toshiba e-studio163 pronadjem drivere za win10 64 bit, ali javlja da ne moze na 64 bitni. Na windows 7 je radio normalno.

Je li ovaj driver?
https://www.driverscape.com/download/to ... -studio163

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2020, 08:00

Husika je napisao/la:
25 jun 2020, 17:38
Heller je napisao/la:
25 jun 2020, 14:09
Husika je napisao/la:

DODIK IZGLEDA ZNA VISE O COVIDU :kafa: :kafa: ;)
Ma ima tom mailu godina i godina mislim da tad nije ni bilo te opcije sa telefonom...Cini mi se tako...A iskreno mozda bih me pustili da im dam svoj broj moba u onim silnim preusmjeravanjima ali im ga necu dati!
Mail na mobu za sebe, za passworde itd je bio taj koji sam popusio a ostalih 20 su bili za onaj hebeni Texas Holdem Poker i za pokoji forum ka napr ovaj!
Nisam ti ja iz te brije Masoni itd to je za papke da im se odvuce paznja od stvarnih visemilenjskih pljackasa(kapitalista), fasista, nacista itd a to je Vatikan!!!!
Gugl račun za android na telefonu
Nullius in verba

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 jun 2020, 10:31

Husika je napisao/la:
25 jun 2020, 23:07
Padovan je napisao/la:
25 jun 2020, 21:41

Je li ovaj driver?
https://www.driverscape.com/download/to ... -studio163
Pokušao sam i taj ali isto ne podržava :/
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 jun 2020, 23:55

Je li i u vas na Chromu nece da na portalu otvori prokaceni YT video, ono ne reaguje uopste kao da klikces na sliku a ne na prikaceni video!
Tipa ovaj ovdje o mom omiljenom igracu:
https://sportsport.ba/fudbal/nemoj-dola ... ban/366817

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jun 2020, 23:57

Ni na Brave-u nece, mislim da je to ensto zabranjeno kacenje YT linkova po portalima pa ovako stave
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 jun 2020, 00:04

Na Mozili i Edge-u hoce...hm :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 4 gosta.