Heller je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:09
Husika je napisao/la: ↑24 jun 2020, 22:11
Mamu mu hebem izgleda da sam popusio glavni email, juce sve islo normala danas mi trazi neku provjeru da dokazem da je moj

Nisam nista cackao sa tim mailom, obicno neki elektro forumi itd
Zao mi pasworda na milon nekih meni potrebnih foruma, stranica, storage platformi itd
Da nije slucajno kakava globalna Gmail akcija reverifikacije ili sam haknut odnosno nesta usrao u neznanju negdje?
Pa zar ti nije bio sa telefonom povezan? Ma to su iluminati i elite 100% da te sjebu pošto znaš previše o Covid zavjeri.
DODIK IZGLEDA ZNA VISE O COVIDU
Ma ima tom mailu godina i godina mislim da tad nije ni bilo te opcije sa telefonom...Cini mi se tako...A iskreno mozda bih me pustili da im dam svoj broj moba u onim silnim preusmjeravanjima ali im ga necu dati!
Mail na mobu za sebe, za passworde itd je bio taj koji sam popusio a ostalih 20 su bili za onaj hebeni Texas Holdem Poker i za pokoji forum ka napr ovaj!
Nisam ti ja iz te brije Masoni itd to je za papke da im se odvuce paznja od stvarnih visemilenjskih pljackasa(kapitalista), fasista, nacista itd a to je Vatikan!!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY