U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Kulenović je Hrvatina i po 

-
- Kontakt:
To pokazuje kolike smo pi**e od ljudi. Da pored mene živog djeca ne steknu osjećaj za domovinu?! Pa ranio bih se ako ne i ubio 

- ASD
- Kontakt:
Njegovo je pravo da igra za kog hoće. Ne samo da on to ima pravo nego svi igrači.bavarian_bk je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:47To pokazuje kolike smo pi**e od ljudi. Da pored mene živog djeca ne steknu osjećaj za domovinu?! Pa ranio bih se ako ne i ubio![]()
Čak ima nesportisti se možemo seliti u druge države, odricati državljanstva itd. Svako ima to pravo.
Vršiti pritisak je ok. Svi ti momci su daleko od čistih i mnogima treba reprezentacija, nije to jednostrano.
Ja sam citao jedan intervju gdje momak kaze da nije odbio BiH jer ga niko nije nikad ni zvao..ja bih ga pokusao dovesti pa ako bude sta od njega ok ako ne nikom nista..oko Halilovica se tad digla javna halabuka i znalo se sto ce biti.. ove stvari se rade diskretno i bez velike pompe da ne bi bilo pritisaka na igraceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:21Ne želimo nove Haliloviće... I nova sramoćenja. Pustit ga i nek se goni.Edin Julardžija: Imao sam poziv da igram za BiH, ali odlučio sam se za Hrvatsku![]()
- ASD
- Kontakt:
Ne valja kad se ne diže prašina, a ne valja ni kad se diže. Nama nikad ugoditi.Jusko00 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:00Ja sam citao jedan intervju gdje momak kaze da nije odbio BiH jer ga niko nije nikad ni zvao..ja bih ga pokusao dovesti pa ako bude sta od njega ok ako ne nikom nista..oko Halilovica se tad digla javna halabuka i znalo se sto ce biti.. ove stvari se rade diskretno i bez velike pompe da ne bi bilo pritisaka na igraceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:21Ne želimo nove Haliloviće... I nova sramoćenja. Pustit ga i nek se goni.Edin Julardžija: Imao sam poziv da igram za BiH, ali odlučio sam se za Hrvatsku![]()
Ugodili bi oni nama da rade jednostavno posao za koji su placeni. Nista vise se ne ocekuje nego da rade za sto su placeni.ASD je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:21Ne valja kad se ne diže prašina, a ne valja ni kad se diže. Nama nikad ugoditi.Jusko00 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:00Ja sam citao jedan intervju gdje momak kaze da nije odbio BiH jer ga niko nije nikad ni zvao..ja bih ga pokusao dovesti pa ako bude sta od njega ok ako ne nikom nista..oko Halilovica se tad digla javna halabuka i znalo se sto ce biti.. ove stvari se rade diskretno i bez velike pompe da ne bi bilo pritisaka na igraceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:21
Ne želimo nove Haliloviće... I nova sramoćenja. Pustit ga i nek se goni.![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nece te demantovat jer i jest u savezu iz zajebancije ... to mu je korisna referenca na SiViju ako ikad bude se moro ponovo radno aktivirat ... on je od svih nasih 'Svaba' najbezvezniji izbor za tu funkciju jer ima 100% nas mentalitet ...AirRamiz je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:57za misketa nisam siguran. djeluje kao flegma , i da mu je samo do zajebancije...ne vjerujem da ce se pretrgnut da dovede ijednog momka sto se spominje...niti ce se nasekirat ako odaberu drugi dres...za sve ima i vadionu, ko biva... i on je odabrao bosnu, pa zasto nekog "moliti"?!
iako je istina da je dosao u Bosnu tek nakon sto ga je Pizon prekrizio kao netalentovanog, u U21 SRJ.
tu je hasan odigrao ulogu. ..steta pa Misketu fali Hasanove svabske radne etike i sistema...
kamo srece da me demantuje.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Miske je trebao da hara Europom maltene kao i Džeko ali upravo radna (ne)etika ga je i unistila i karijera je nizbrdo išla.
Iako mi je u top 3 nasih najdražih igrača vjerujem da je on tip koji ce uvijek sutra obaviti stvari, a to sutra nikad nece nestati, tj.obavit ce ih nikad, samo djelice ponekad.
Da nas hoce bogdom demantovati.
Isti kao on bi bio recimo i Spahic, pa i profesionalac Papac i slicni njima...mislim da cak ni Dzeko ne bi zapeo.
Mislim da bi jedini izgarali za novim talentima koji imaju tu izraženiju ljubav prema dresu i koji su usput prosli slicno sto i potencijalni kandidati-dijasporski zivot...tipa Barbarez, Bajramovic, Ibisevic...od ovih "nasih" mozda recimo Bolić.
Iako mi je u top 3 nasih najdražih igrača vjerujem da je on tip koji ce uvijek sutra obaviti stvari, a to sutra nikad nece nestati, tj.obavit ce ih nikad, samo djelice ponekad.
Da nas hoce bogdom demantovati.
Isti kao on bi bio recimo i Spahic, pa i profesionalac Papac i slicni njima...mislim da cak ni Dzeko ne bi zapeo.
Mislim da bi jedini izgarali za novim talentima koji imaju tu izraženiju ljubav prema dresu i koji su usput prosli slicno sto i potencijalni kandidati-dijasporski zivot...tipa Barbarez, Bajramovic, Ibisevic...od ovih "nasih" mozda recimo Bolić.
-
- Kontakt:
dati tu funkciju muslimovicu...
To što je neko bio dobar fudbaler ili košarkaš ne čini ga dobrim trenerom, menadžerom, direktorom, skautom ili administrativcem. Vi bi dijelili funkcije za koje su potrebne sasvim druge vještine osim baratanja loptom osobama čija je jedina poznata vještina baratanje loptom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mustafić starter za Slovan. Gledao sam ga malo na yt, ne razumijem kritike na račun momka?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dedić od prve minute, Gazibegović klupa. 17 godina 1700+ minuta seniorskog fudbala 

⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Benjamin Hadžić ne može u Austrijskoj cvajti da igra a Smail Prevljak u Lieferingu bukvalno bio CR7 sa 18/19 godina.
⚜️~⚜️~⚜️
Kvakić opet u prvoj postavi 

- NeumjesanTip
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gazibeg ušao!
⚜️~⚜️~⚜️
mislim da Gazibegovica zele malo pripazit pa mu iz predostroznosti doziraju minutazu... bilo bi suludo da igra svako dva-tri dana.
nisam znao za ovog Spuzic Kvaku
nisam znao za ovog Spuzic Kvaku

Nadam se da je Kvakic nasao novog agenta.
Igra li Dedic s obje noge, ili je ipak samo desnjak? Besmisleno mi je ovo guranje i na lijevog beka, ako je momak iskljucivo desnjak. Radije bih da ga isprofilisu u kvalitetnog beka na jednoj strani, nego da svaku drugu tekmu mijenja stranu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:32Dedić od prve minute, Gazibegović klupa. 17 godina 1700+ minuta seniorskog fudbala![]()
Gazibegovic, ako se ne varam, igra s obje noge, mada je i njemu primarna desna. Ne bi bilo lose da on recimo postane primarno lijevi bek, ali ako je i njemu lijeva osjetno slabija, onda je bolje da igra samo po desnoj strani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.