Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
tebi znaci rob treba
- PovratakKralja
- Kontakt:
Pa nemas ga sta sretat...rece da je iz Brijesnice. Idi i javi nam rezultat il foto dokumentuj....go tiger, go for it!!!PovratakKralja je napisao/la: ↑24 jun 2020, 19:31Daj nemoj mi ovu alfa seljacinu reklamirati ovdje. Dace Allah da ga jednom sretnem u životu.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ispresavijao bi te momcina iz Brijesnice.PovratakKralja je napisao/la: ↑24 jun 2020, 19:31Daj nemoj mi ovu alfa seljacinu reklamirati ovdje. Dace Allah da ga jednom sretnem u životu.
Drugo je sto ti mislis da si za mjesec dana gradjevine u Sarajevu ojacao al iskustvom bi te Amir ponizio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
poslat cu ja Amiru njegovu adresu, da ga ovaj ne trazi bezveze
Balo ne seriPovratakKralja je napisao/la: ↑24 jun 2020, 19:31
Daj nemoj mi ovu alfa seljacinu reklamirati ovdje. Dace Allah da ga jednom sretnem u životu.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od sad pa ubuduće kad mi se svidi neki post citiraću ga sa "
"
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:59Od sad pa ubuduće kad mi se svidi neki post citiraću ga sa ""
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:59Od sad pa ubuduće kad mi se svidi neki post citiraću ga sa ""
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Reci rasizmu NE !!!Sage je napisao/la: ↑24 jun 2020, 22:05BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:59Od sad pa ubuduće kad mi se svidi neki post citiraću ga sa ""
![]()
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
danas sam na tviteru vidio sliku našeg bivšeg forumaša ramiya, ima više od 12 godina i nema nikakvih vidljivih poremećaja, izgleda ozbiljno i normalno
Jel zna neko šta je sa Totom (Sa) ? Ne sjecam se zadnji put kad sam prosao da je radio. Tacnije otkad su odnijeli staru kucicu
Sto ti je krivo sto on mjesecno igrajuci PUBG uzme ono sto tebi dadnu roditelji za godinu dana?PovratakKralja je napisao/la: ↑24 jun 2020, 19:31Daj nemoj mi ovu alfa seljacinu reklamirati ovdje. Dace Allah da ga jednom sretnem u životu.
27.10.2020
Opet leorey o parama, koliko ti me znaš nasmijati to nije realno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.