FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

SWOT
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la SWOT » 24 jun 2020, 14:52

Stonse Thiaga tice, samo mogu reci Putuj Selma i molim te ne naginji se kroz prozor... :salut:

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 24 jun 2020, 15:10

Pa Thiago nije igrao prethodne utakmice pa smo opet djelovali leprsavo i atraktivno s 3 gola po utakmici.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2020, 15:33

Ima on tu neku lucidnost koju nema nijedan naš vezni igrač. Ipak, ona nije "čavijevska" da bi mu se oprostilo (pre)često igranje toplo-hladno, kao i da je potanak u odbrani.

Ovo mijenja stvar iz korijena. Mora se odrijepšit' kesa i dovest neka klasa u sredinu. Samo da zbog toga ne "zaplate" ta planirana pojačanja. Biće zanimljivo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jun 2020, 16:42

Rajaz je napisao/la:
24 jun 2020, 02:07
Geerroo je napisao/la:
24 jun 2020, 01:58
Nema ta prevara mjesta ni na klupi Liverpoola.
bio bi najbolji veznjak Liverpoola¸ hladno :lol:
Pa može on fudbalskim kvalitetima biti najbolji, ali Liverpoolu recimo više valjaju veznjaci poput Wijnalduma koji će više trčati nego loptaši poput Thiaga :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2020, 16:43

schickeria je napisao/la:
24 jun 2020, 15:10
Pa Thiago nije igrao prethodne utakmice pa smo opet djelovali leprsavo i atraktivno s 3 gola po utakmici.
Imat ces utakmica kad ce ti trebati takav profil igraca i onda ga neces imati pa popusis. Meni ne znaci sto ce Bayern dobiti 30-40-50mil za njega, nebitno, znaci mi sto ima takvog igraca u sredini koji moze dati loptu napred. A i prodas Thiaga i opet moras dovesti nekoga jer se odustalo od dovodjenja Havertza ovo ljeto.

Po tvom daj samo krkane nek skacu i igraju odbranu. Nije Bayern Atletico, prosla su vremena kad je bio underdog.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 24 jun 2020, 16:54

Osim13 je napisao/la:
24 jun 2020, 16:42
Rajaz je napisao/la:
Geerroo je napisao/la:
Pa može on fudbalskim kvalitetima biti najbolji, ali Liverpoolu recimo više valjaju veznjaci poput Wijnalduma koji će više trčati nego loptaši poput Thiaga :mrgreen:
A Liverpoolu itekako nedostaje, pa eto makar jedan loptaš poput Thiaga. :D

Izvinjavam se Bavarcima na upadu, ali me interesuje koliko uopste ima istine u ovoj prici? Ili Thiago samo pokusava izvuci jos malo od, pa vjerovatno posljednjeg top ugovora sto ce potpisati u karijeri?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2020, 16:59

mirgerr je napisao/la:
24 jun 2020, 16:54
Izvinjavam se Bavarcima na upadu, ali me interesuje koliko uopste ima istine u ovoj prici? Ili Thiago samo pokusava izvuci jos malo od, pa vjerovatno posljednjeg top ugovora sto ce potpisati u karijeri?
On nista vise ne moze izvuci, uslovi produzenja su dogovoreni i ovo radi iz drugih razloga. Mozda se prepao konkurencije, mozda zeli neku promjenu dok jos ima sansu zaigrati za top klub, ko zna. Falk je eto prenio da je jedini kontakt imao sa Liverpoolom, ako misli da tamo moze bolje nego u Bayernu, sretno. Ja bih volio da ostane, dobar je igrac i drugaciji profil od ostalih veznjaka Bayerna. Da cu ga nesto posebno oplakivati ako ode, necu iako mi je drag.

A malo je cudno ovo sve, prije nekoliko je govorio kako mu se svidja Minhen i Bayern te da ne bi imao nista protiv da zavrsi karijeru ovdje. Mada sam i dalje uvjeren da ce potpisati produzenje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 24 jun 2020, 17:02

harden je napisao/la:
24 jun 2020, 16:59
mirgerr je napisao/la:
24 jun 2020, 16:54
On nista vise ne moze izvuci, uslovi produzenja su dogovoreni i ovo radi iz drugih razloga. Mozda se prepao konkurencije, mozda zeli neku promjenu dok jos ima sansu zaigrati za top klub, ko zna. Falk je eto prenio da je jedini kontakt imao sa Liverpoolom, ako misli da tamo moze bolje nego u Bayernu, sretno. Ja bih volio da ostane, dobar je igrac i drugaciji profil od ostalih veznjaka Bayerna. Da cu ga nesto posebno oplakivati ako ode, necu iako mi je drag.

A malo je cudno ovo sve, prije nekoliko je govorio kako mu se svidja Minhen i Bayern te da ne bi imao nista protiv da zavrsi karijeru ovdje. Mada sam i dalje uvjeren da ce potpisati produzenje.
To je ono sto je i meni cudno. A i jutros pricam sa onim levatom @FCBAYERNOM, i on iznenadjen. Govori "gdje ce u LFC, tek produzio ugovor" :lol: :lol:

Hvala na odgovoru. ;)
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2020, 17:06

mirgerr je napisao/la:
24 jun 2020, 17:02
To je ono sto je i meni cudno. A i jutros pricam sa onim levatom @FCBAYERNOM, i on iznenadjen. Govori "gdje ce u LFC, tek produzio ugovor" :lol: :lol:

Hvala na odgovoru. ;)
Gdje je on, nema ga na forumu... Flick je uspio i ovu staru gardu navijaca trgnuti pa su napisali koji post, njegov nisam vidio nazalost :)

Vidi se da nema vremena ni da prati cim misli da je produzio ugovor :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 jun 2020, 17:12

Za Thiaga vjerujem da jedino mozda hoce da ide u Barcelonu jer vise nema garantovano mjesto u prvih 11.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 24 jun 2020, 17:12

harden je napisao/la:
24 jun 2020, 17:06
Gdje je on, nema ga na forumu... Flick je uspio i ovu staru gardu navijaca trgnuti pa su napisali koji post, njegov nisam vidio nazalost :)

Vidi se da nema vremena ni da prati cim misli da je produzio ugovor :mrgreen:
Ma poslovan covjek... Mada Flick mu je vratio vjeru u zivot ko i svima vama. Prati Bayern, smara on, al samo mene. :mrgreen: :mrgreen:

Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2020, 17:15

Bundesliga je napisao/la:
24 jun 2020, 17:12
Za Thiaga vjerujem da jedino mozda hoce da ide u Barcelonu jer vise nema garantovano mjesto u prvih 11.
Ali da li oni njega tamo zele? Ja ne vjerujem, nisu nesto pokazivali interesovanje da ga vrate :mrgreen: mozda im je plan B ako propadne deal sa Pjanicem.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 24 jun 2020, 17:51

Spominje se ndombele, u lyonu je bio sjajan u Premu se nije snašao.
Tehnički dobar, moćan u 2 pravca, fizicki jak. Bili smo zainteresirani dok je bio u lyonu.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 jun 2020, 20:07

Osim13 je napisao/la:
24 jun 2020, 16:42
Rajaz je napisao/la:
Geerroo je napisao/la:
Ne mere se tako na duže staze. Imate vi takvih, ali ko će otključati protivnika kada stanu krila i bekovi ?

Da neće Henderson i Fabinho :mrgreen:

Jedan metronom poput Thiaga nudi potpuno novu dimenziju. Mi se ovdje ipak nadamo da će se vratiti kući :kafa:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jun 2020, 22:32

harden je napisao/la:
24 jun 2020, 16:43
A i prodas Thiaga i opet moras dovesti nekoga jer se odustalo od dovodjenja Havertza ovo ljeto.
Ma nije se ni ovo ljeto odustalo od Havertza. Kalkuliše se i gleda da se oni prisile na smanjivanje zahtjeva po pitanju sume. A ako bi Thiago bio prodat onda je sigurno da dolazi Havertz.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BiOdiesel
Kontakt:

Post Postao/la BiOdiesel » 24 jun 2020, 22:34

Nikad se nebih odrekao Thiaga, nas najbolji kreativac. Iskreno u koga se drugog pouzdati, a trenutno trziste ne nudi neke realne alternative na njegovoj poziciji.
Malo sam i subjektivan, ali zaista gotivim covjeka koji je vec dugo u Munchenu i zna kako dise ekipa.
Da je savrsen nije, ali najvece greske su se desavale pod Kovacevom palicom, padom forme i losom formom odbrane, naravno bilo je momenata kada je i on grijesio.
Iskreno nadam se da je ovo sada vec tradicija koju su zapoceli Neuer, Alaba u zadnje vrijeme da izvuku malo vise para, i iskreno se nadam da ce ostati.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jun 2020, 22:42

Liverpool nije bio u stanju platiti Wernera e sad na koji način onda misli dovesti Thiaga putem neki bonova ili.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2020, 23:21

Saurman je napisao/la:
24 jun 2020, 22:42
Liverpool nije bio u stanju platiti Wernera e sad na koji način onda misli dovesti Thiaga putem neki bonova ili.
Liverpool ima kes al je pametno preskocio Wernera, to je igrac koji se moze uklopiti samo u specificne formacije. Nije krilo nije devetka.
effe_sa je napisao/la:
24 jun 2020, 22:32
Ma nije se ni ovo ljeto odustalo od Havertza. Kalkuliše se i gleda da se oni prisile na smanjivanje zahtjeva po pitanju sume. A ako bi Thiago bio prodat onda je sigurno da dolazi Havertz.
Pa i Bild i ostali pisu da se odustalo od Kaija ovo ljeto. Jedino ukoliko bi pao dogovor za transfera da ostane na posudbi jos godinu,a i on sam izjavljuje da zeli znati svoju buducnost ovog ljeta.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 24 jun 2020, 23:58

Bild kao i drugi nabadaju kao ćorava kokoš, nije Bayern odustao od njega, ali bi ga najradije doveo džabe jer je to njihov mokri san, u velikim transferima nisu nešto pretjerano uspješni i još su stisnuti, vrhunska kombinacija.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 25 jun 2020, 08:49

Nisu ni havertz ni werner igraci za nas, vrijeme će do pokazati, živi bili pa vidjeli
Ne vjerujem da ce havertz ostati u leverkusenu bez lp

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []