Papak, obriši sline i na spavanje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Druze,otvori transfermarket i otvori Fanima i Nigela,jel vidis razliku ljudino?Nigel je SPIC,znaci procitaj opet,S P I Cfks74 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:49Kako odjednom sa Nigela predje na Fanima ? Lud je ko tebi vjeruje, nemas ti pojma. Za tebe je kanarinac google.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:02To koliko cemo ga platiti niko ne moze sa sigurnoscu reci..Rece mi covjek 200 hiljada maraka,ali mislim da mozemo to spustiti na 150+procenat odredjeniHordasOdMalena je napisao/la: ↑24 jun 2020, 16:59Fanimo se ne može mjeriti sa našim krilima, ali je odličan da uđe sa klupe. Brzinom bi pravio ogromne probleme na već umorenu odbranu. Ne znam koliko se isplati ako je istina da je otkup 200 hiljada nečega.
A odes do Fanima,i odes na poziciju,ON JE LIJEVO I DESNO KRILO
Ako ti smetam stavi me na listu gnjavatora
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakve veze ima sta igraju, nece doci ni jedan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:03Druze,otvori transfermarket i otvori Fanima i Nigela,jel vidis razliku ljudino?Nigel je SPIC,znaci procitaj opet,S P I Cfks74 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:49Kako odjednom sa Nigela predje na Fanima ? Lud je ko tebi vjeruje, nemas ti pojma. Za tebe je kanarinac google.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:02
To koliko cemo ga platiti niko ne moze sa sigurnoscu reci..Rece mi covjek 200 hiljada maraka,ali mislim da mozemo to spustiti na 150+procenat odredjeni
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doći će nam neki igrač
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
De nam ti reci ko ce dodi molim te,otkad si dosao sa bombom da se nastavlja liga,a nas ostale si citirao kako nismo upravu(i nismo bili upravu evo sad u nedjelju zadnje kolo lige,igramo sa Kaćunom)fks74 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:11Kakve veze ima sta igraju, nece doci ni jedan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:03Druze,otvori transfermarket i otvori Fanima i Nigela,jel vidis razliku ljudino?Nigel je SPIC,znaci procitaj opet,S P I C
Nemas pojma,ali sta tebi vrijedi pisati kad si dosao da me **** ovdje jer nemas pametnijeg posla
J*** i tebe i Bekrica,hajde laganim koracima
Ps.sto ovo ne napises kanarincu koji je najavio dolazak Veselinovica i Osmankovica?
Eno Stevo Nikolic prozivljava drugu mladost, mogli bi njega, fali nam napadac
:historicar:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne znam sto se lozite na pojačanja kad su fino kazali bit će miran prelazni rok. Maksimalno 1-2 igraca ce doci i to ako se otvori kad zavrse prvenstva po europi.
Mi smo se pojačali na zimu, nismo još iskoristili ta pojačanja nismo svjesni koliko smo jači 
Eto ako uleti bek, uleti xd
Eto ako uleti bek, uleti xd
Ja se ne namecem kao ti. A znam o pojacanjima , isto kao i ti. Znaci nista ne znam. A liga ce se nastaviti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:16De nam ti reci ko ce dodi molim te,otkad si dosao sa bombom da se nastavlja liga,a nas ostale si citirao kako nismo upravu(i nismo bili upravu evo sad u nedjelju zadnje kolo lige,igramo sa Kaćunom)fks74 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:11Kakve veze ima sta igraju, nece doci ni jedan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:03
Druze,otvori transfermarket i otvori Fanima i Nigela,jel vidis razliku ljudino?Nigel je SPIC,znaci procitaj opet,S P I C
Nemas pojma,ali sta tebi vrijedi pisati kad si dosao da me **** ovdje jer nemas pametnijeg posla
**** i tebe i Bekrica,hajde laganim koracima![]()
Ps.sto ovo ne napises kanarincu koji je najavio dolazak Veselinovica i Osmankovica?
- feniksptica
- Kontakt:
E moj Skoro napadose te za Dzeku a vidi velicine i babe sto rastura
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne provaljuj se molim tefks74 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:25Ja se ne namecem kao ti. A znam o pojacanjima , isto kao i ti. Znaci nista ne znam. A liga ce se nastaviti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:16De nam ti reci ko ce dodi molim te,otkad si dosao sa bombom da se nastavlja liga,a nas ostale si citirao kako nismo upravu(i nismo bili upravu evo sad u nedjelju zadnje kolo lige,igramo sa Kaćunom)
**** i tebe i Bekrica,hajde laganim koracima![]()
Ps.sto ovo ne napises kanarincu koji je najavio dolazak Veselinovica i Osmankovica?![]()
Jest ja ne znam,a kad sam bacio bombu na zimu vjerovao ti meni ili ne,imao sam 25 privatnih poruka
Pa znam da ce se liga nastaviti,tacnije upravo igramo 33 kolo u nedjelju kao sto rekoh,protiv Kaćuna
Ne znam ni ja sta se raspravljam s debilom,stavim te na listu gnjavatora i kenjaj ovdje koliko hoces
Ups, peti strijelac u historiji Rome, gol iza četvrtog, sedam golova iza trećeg... malo li je.feniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33E moj Skoro napadose te za Dzeku a vidi velicine i babe sto rastura
Al ko yebe klocinu s Grbavice, ha ya, da je ponikao s ove strane Milje sad bi mu Ronaldo i Messi jeli iz ruke, pa je l'.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovaj hztesanj gori nego majkl majke mi
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
Haj sto je fudbaler nepismen, al sto mu ovaj zagarantova diskreciju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Diskrecija nema dalje, osvanu poruka na javnom forumu. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I ja kažem nešto sto mi drugi ljudi jave većinom koji su oko ili imaju nekoga oko kluba ,nisam nikada rekao sto posto je tačno i tako će biti osim za Besima da ostaje na POSUDBI to sam znao iz prve ruke i da je on zahtijevao da ostane licno...i nemojte bezveze napadat kao sto neko reče nije ovaj forum ničije privatno vlasnistvo ima pravo da piše ko šta hoće ako ti ne pase udalji se od te osobe svi znamo kako...sve najbolje svima želim
12. igrač kluba iz Titove 38b
rekao sam vam odma oko ovog Surinamca Haselbanka nema nista,doce nam Anel Hadzic,jedan kvalitetan spic,to je po struci za sada najpotrebnije,i pokusat ce nazad naci sta.
Samo Sarajevo
Sve pod kontrolom u Italiji i Spaniji. Steta sto ga Dzeko za pobjedu dade, imala bi Atalanta +8 u odnosu na Romu
Da li je ovo stvarno istina? Nije provokacija, samo me zanima. Znaci ni Bilino Polje, a ni Grbavica ne ispunjavaju? Pa onda se plasman u grupnu fazu i ne isplati kad moras u drugu državu da bi igrao.Zagor je napisao/la: ↑24 jun 2020, 22:58Obećanje - ludom radovanje: Bit će na Koševu moderna arena, "ali u Limburgu"
...
Da ne govorimo da bi iskorak našeg kluba u Evropi, koji svi godinama priželjkujemo, značio da ćemo taj iskorak gledati negdje izvan granica Bosne i Hercegovine, jer nijedan stadion u državi ne zadovoljava uvjete odigravanja utakmica u grupnim fazama evropskih takmičenja. Eto, to vam je slika i prilika odnosa prema sportu u Bosni i Hercegovini.
...
Barba halali sto smo sumnjali.