Babuka
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
celikmilan
- Kontakt:
Ko li je mogao pomisliti da bi ovaj Lazio mogao do titule i da je Acerbi dobar igrač? Niko osim samo jedne osobe.
Jednu na laptopu, drugu na telki. Zivot je lijep
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Manuel je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:44Jednu na laptopu, drugu na telki. Zivot je lijep![]()
Dobro , znam i ja tako iskombinovati kada se potrefi košarka i fudbal u isto vrijeme , ali kada Roma igra samo se to gleda , ende
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa taj Acerbi je za svakog stopera Milana Van Dijk lično kad se već javljaš.celikmilan je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:43Ko li je mogao pomisliti da bi ovaj Lazio mogao do titule i da je Acerbi dobar igrač? Niko osim samo jedne osobe.
Ma totalno razocarenje Lazio,jos vodili 2 0 i tako pickasto odigrali,ovako ne igra ekipa koja se bori za titulu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Što je najgore, Juventus s obzirom na svoja izdanja je još manje ekipa koja se bori za titulu, ali će je opet uzeti. 
Doduše nije baš 100% sigurno, ali blago onom ko misli da Lazio može do titule.
Doduše nije baš 100% sigurno, ali blago onom ko misli da Lazio može do titule.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Acerbi bolji od Romagnolija? Zanimljiva maštarija.
Ja sam stvarno to mislio do poluvremena utakmcie protiv Atalante a tad su vodili,ali kad sam vidio ponasanje njihovih igraca na terenu,prvo sto su mrtvi izgledali i nespremni,onda su svi u 16 stali kao da brane rezultat u finalu lige prvaka.Slag na tortu je bilo kada Atalanta okrenu rezultat a oni apsolutno nikakve snage nisu imali da bar zaprijete golmanu Atalante i krenu naprijed.Sto se tice Juventusa i ono je smece realno ali imaju par WC igraca koji iz nicega zabiju i izvuku nesto,to je ta razlika koja presudi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jbt liga u kojoj će Sarri postati prvak.
S tim da ni Juventusu to ne ide u prilog, jer će misliti da imaju dobrog trenera, dovesti igrače koje on želi i onda se naredne sezone pokazati u najboljem svjetlu. Pa će trebati vremena da naredni trener to raščisti.
S tim da ni Juventusu to ne ide u prilog, jer će misliti da imaju dobrog trenera, dovesti igrače koje on želi i onda se naredne sezone pokazati u najboljem svjetlu. Pa će trebati vremena da naredni trener to raščisti.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
**** ligu gdje nece Juve zavrsiti prvi.
Mnogo je jos kola do kraja i svasta se moze promjeniti.
Ali Atalanta i dalje gazi...
Mogli bi i do kraja skoknuti na 2 mjesto.
Mnogo je jos kola do kraja i svasta se moze promjeniti.
Ali Atalanta i dalje gazi...
Mogli bi i do kraja skoknuti na 2 mjesto.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JarnoTrulli
Gasperini je uspostavio sistem, tamo maltene svaki igrač valja, odnosno izgleda dobro na terenu, cijena na tržištu mu velika.
Ali uvijek je enigma kako loše uđu u takmičenje, kao da se nisu u putu sreli, prvih par kola ne mogu meda s kašike, što ih možda i košta borbe za titulu, bar za ovu sezonu.
Ali uvijek je enigma kako loše uđu u takmičenje, kao da se nisu u putu sreli, prvih par kola ne mogu meda s kašike, što ih možda i košta borbe za titulu, bar za ovu sezonu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
koliko usran dan jucer, sto me bog ne uze sebi, da ga ne dozivim...
Em Lacio izgubi,em Real pobjedi.
kakav prekid prvenstva, jos se mora osvojit zlatna kopacka i biti capocannoniere serie a
veceras ce lotito i setti (predsjednici), te tare i d'amico (sportski direktori) za stolom pregovarati o transferu kumbulle
kumbulla preferira dolazak u lazio i ovo bio za standarde claudija lotita bio skup transfer, prica se o ponudi od €20ak mil+bonusi+par mladih igraca, a ovaj tranfer bio bi pokazatelj da lotito zeli pojacati ekipu pred ucesce u lp naredne sezone
kumbulla preferira dolazak u lazio i ovo bio za standarde claudija lotita bio skup transfer, prica se o ponudi od €20ak mil+bonusi+par mladih igraca, a ovaj tranfer bio bi pokazatelj da lotito zeli pojacati ekipu pred ucesce u lp naredne sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.